Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lenny85

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Allegri mester a hírek szerint minimum egy középpályás érkezésére számít a téli átigazolási időszakban, ám nagy az esélye annak, hogy a Zenit az utolsó pillanatig ki fog tartani, és nem fogja 5-6 millióért elengedni a szezon vége előtt Witselt. Erre az esetre lenne egy alternatíva Yaya Touré…..
A Juventus számára a Sevilla torinói látogatásával kezdődött az új Bajnokok Ligája-szezon, s most, két mérkőzéssel a csoportkör zárása előtt, a hazája bajnokságában is kiválóan szereplő andalúz együttes két pont előnnyel vezeti a H-jelű négyest a zebramezesek…..
Lenny85 2016.11.22 22:37:07
A Juventus egykori vezetője, Luciano Moggi szerint a bianconero csapat jelenleg hiányt szenved a középpályán egyéniségekből. A Monticianóban született szakvezető véleménye szerint a problémák forrása a középpálya nem megfelelő minősége, ám ezen segíthet Claudio Marchisio…..
A hazai színtéren kiváló teljesítményt nyújtó Juventus ma az európai labdarúgás legrangosabb sorozatában is megmutathatja magát, s az ellenfél a tavalyi csoportkörből már ismerős Sevilla lesz, amely az Európa Liga elhódításával kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába. A zebramezesek keretében…..
Úgy tűnik, Leonardo Bonuccit egy új, 5 milliós szerződéssel akarja a Juventus távol tartani a Chelsea és Manchester City csapataitól.  Bonucci az átigazolási szezon egyik felkapott játékosának számított a nyár folyamán, köszönhetően kemény védőmunkájának és már-már…..
Az átigazolási időszak lezárultával véglegessé vált, hogy a Juventus mely játékosokkal vág neki a szezonnak, s az európai babérokról álmodozó klub kijelölte keretét a Bajnokok Ligájára. Az Öreg Hölgy a sorozat csoportkörének H jelű négyesébe került, ahol a Sevilla, az…..
Több forrás szerint a Zenit Szentpétervár magasabb árat szabott meg Axel Witsel kivásárlására, a Juventus pedig nemigen kíván többet fizetni a belga válogatottért. A belga játékos elhagyva a válogatott edzőtábort tegnap este, hogy orvosi vizsgálatokon vehessen részt, és állítólag jelenleg már…..
Az olasz sajtó egyes forrásai szerint a Juventus megegyezésre jutott Marcelo Brozovićcsal, azonban kemény menetre számíthat, mert az Inter minden tőle telhetőt megtesz majd annak érdekében, hogy meggátolja a horvát játékos távozását Torinó felé. A horvát válogatott…..
Lenny85 2016.08.15 21:06:33
A héten zárult le Paul Pogba végeláthatatlan hosszúságúra nyúlt szappanoperája, s a francia középpályás visszatért egykori csapatához, a Manchester Unitedhoz, amelytől négy esztendővel ezelőtt ingyen igazolt a Juventushoz. A zebramezesek egykori játékosa a MU TV munkatársának beszélt a…..
A Mundo Deportivo információi szerint a Juventus hivatalos ajánlatot fog tenni a Real Madrid fiatal játékosáért, Iscoért.  A spanyol újság szerint az első hivatalos ajánlatra már 24 órán belül számítani lehet.  Isco régóta előkelő helyen szerepel Massimiliano Allegri…..
Egybehangzó értesülések szerint a Juventus szeretné meghosszabbítani hűséges védője, Leonardo Bonucci szerződését, ezzel honorálva azt, hogy a játékos ellenállt a Manchester City csábító hívószavának. Az angol csapat busás ajánlattal ostromolta a 29 éves játékost (a…..
A José Mourinho irányítása alá kerülő Manchester United 2:1-es győzelmet aratott a Leicester City elleni Szuperkupa-döntőben, s a mérkőzést követő sajtótájékoztató alkalmával a portugál mester természetesen szót ejtett Paul Pogbáról is, aki a Juventustól igazol az angol klubhoz. "Hogy lezárt üzlet…..
Lenny85 2016.08.07 23:14:49
@Grinta: 1 nem nagy csapat. 2 hozzánk képest jelenleg 0 kihívás. Ha juventino ezt az évet megvárja amikor talán a legerősebb a keret mert a BL az kihívás. Szóval ne nyilatkozza ezt.Mondja hogy gyerek 5x többet keresek azt csá.
A Juventus a West Ham United elleni barátságos mérkőzéssel folytatja a felkészülést a következő szezonra, s a találkozót megelőző sajtótájékoztató alkalmával Allegri a klub új igazolásairól, valamint a Manchester United felé közelítő Paul Pogbáról is szót ejtett. "Játszottak az Európa Liga…..