Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ladycc

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szorongás A szorongás okai 2022.09.25 18:30:39
Kicsit utánaolvastam a szorongásnak, hogy lássam, mások erről mit tudnak, vagy hogyan élik meg. Nem vagyok biztos abban, hogy olyan emberek írják ezeket a cikkeket, akik szintén ebben a cipőben járnak. A cikkek valahogy nem adják vissza azt, amit én érzek. Az egyik helyen ezt…..
Szorongás Negativitás 2022.09.18 12:47:00
A szorongással együtt jár a negativitás. A folyamat nagyjából úgy néz ki, hogy történik valami, ami nem feltétlenül pozitív dolog, de azért nem is katasztrófa. Mondjuk felhívsz valakit, akit szeretsz, vagy nem éppen a szeretted, de szeretnél vele beszélni valamiről. Viszont nem veszi fel a telefont.…..
Szorongás Üdv a blogomon 2022.09.17 22:09:14
Állítólag boldoggá tesz, ha azzal foglalkozunk, amiben jók vagyunk. A mai trendek szerint érdemes azzal megjelenni az online térben, amihez igazán jól értünk. Én profi szorongó vagyok, ehhez tutira értek, tehát adja magát a téma. A másik szempont, hogyha azt akarjuk, hogy olvassanak is, olyan témát…..
Még mindig szorongok Eső 2019.07.28 21:28:45
Hallgatom, ahogy esik az eső. Nem is esik, szakad, hiszen itt vannak pár éve a trópusi viharok nálunk is. És eszembe jut, amit Petivel beszéltünk, hogy régebben nem esett annyi eső, hogy a csatornák ennyire ne tudták volna levezetni a vizet, hogy az utcán hömpölyög vagy áll a víz.  Sokszor komolyan…..
Rendkívül jó videók vannak a neten a szemét újrahasznosításáról, és itt főleg a műanyagra gondolok, mint globális problémára. Ez a kedvencem: https://www.youtube.com/watch?v=b7GMpjx2jDQ A srác borzasztóan hadar, de ennek ellenére szerintem teljesen érthető, amiről beszél. Számomra mondjuk nem…..
Még mindig szorongok Házasság 2019.07.23 09:30:10
Volt egy házas férfi, beleszeretett egy egyedülálló nőbe. Vállalkozása volt, jó anyagi körülmények között élt. El is vált volna a szeretett nőért, de a gonosz felesége nem engedte. Aztán kiderült, hogy a felesége engedte volna, ha elfelezik a vagyont. De ezt a férfi nem akarta, ő vinni akarta a…..
Még mindig szorongok Empátia 2019.07.23 09:19:17
Van egy szavunk,empátia. Más szóval beleérző képességnek is lehetne hívni. Azt jelenti, ráérzek arra, hogy a másik adott szituációban mit érez, vagy mit érezhet. Általában pozitív töltésű szónak gondolnám, de ha jobban belegondolok, talán inkább csak semleges. Mert számomra ehhez az is…..
Még mindig szorongok A nap híre 2019.07.21 19:43:38
A nap hírét az Index-en találtam, olvasd el te is, és ne használj műanyagot: https://index.hu/tudomany/til/2019/07/21/muanyag_betiltas_pet-palack_amerika_usa/ Gondolom mostanra már lerágott csont a műanyaggal teleszemetelt óceánok képe. Nem kell izgulni, műanyag szemét szigetek már hazánk folyóin…..
Még mindig szorongok Bulgária 2019.07.21 18:53:16
Átlagos munkanap volt, Emese, a pultos lány arról mesélt, hogy Bulgáriában nyaralt, és hogy az milyen szép volt. Mivel Bulgária még mindig szokatlan úti cél, Kati, az üzletvezető elmélyülten keresni kezdett az interneten, majd egyszer csak ezt mondta: - Milyen szép Bulgária! Kissé felszínes, a…..
A Zugügyvéd még nagyon meg tud hökkeni  az emberi gátlástalanságon, amikor ilyen  történeteket olvas, mint az alábbi. Nyilvánvaló, hogy az ilyen körülmények között kikényszerített megállapodás megtámadható.Tisztelt Zugügyvéd,Válófélben vagyok. Férjemnek jól…..