Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy.Peter

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VK blog Virágot Algernonnak! 2012.01.23 12:12:00
A regény (összefoglaló a Wikipédián) főszereplője Charlie, egy visszamaradott férfi, aki egy csodás beavatkozás nyomán erőteljes fejlődésnek indul, ám egy idő után kiderül, hogy az így elért eredmény nem tartós. Szellemi képességei rohamos hanyatlásnak indulnak,…..
1990-ben végeztem a BME Villamosmérnöki kar, Műszer és Irányítástechnika szakán. A végzés után a Dr. Zimányi Péter és Dr. Zimányi Zoltán által frissen alapított TMG i-tec Kft.-ben kezdtem el dolgozni, kezdetben mint szoftverfejlesztő. Ez egyből 50%-os létszámnövekedést…..
Hajrá evosoft! Szponzorációk 2008.05.13 07:30:00
Egy ideje igyekszünk az „utánpótlást” illetve a szakma iránt érdeklődők fejlődését támogatni. A lehetőségeink természetesen végesek, ezért igyekszünk az erre fordítható pénzt a legméltóbbak támogatására fordítani: A win-the-web programozási verseny…..
Hajrá evosoft! Ajánló 2008.04.05 08:38:00
Előszőr is engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: Nagy Péternek hívnak, a cég műszaki igazgatói feladatait látom el. Páran úgy gondoltuk, hogy készítünk egy nem hivatalos weblapot, ahol olyan dolgokról fogunk írni, amik más fórumokon nem jutnak el az érdeklődőkhöz. Elsősorban az…..