Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rizlaa

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az átigazolási pletykák a sportújságírás kétfejű bárányai: ez az a terület, ahol az ember a legnagyobb jóindulattal sem képes komoly minőségbeli különbséget találni a Telegraph és a Mirror, vagy éppen a Guardian és a Sun teljesítménye között. Komoly újságíró tehát…..
rizlaa 2009.06.15 09:01:14
@montipájton: ki mondta, hogy a madridban nem lehet aranylabdás? arra meg fenntartom a jogot, hogy eldönthessem, mit tartok szutyoknak, és mit nem, kösz, hogy megengeded
Ektomorf - What Doesn't Kill Me (2009 AFM) Az Ektomorf igazi magyar sikertörténet. Elindultak egy vidéki kisvárosból, végigküzdötték magukat a hazai metal undergroundon, aztán kimentek Németországba utcazenélni, közben meg felkarolta őket a világ legnagyobb metálkiadója, a…..
rizlaa 2009.04.02 23:40:52
@RozsaTomi: ki mondta, hogy szidta?
Mint az ezerharcsa leszakadt auspuffjából előtörő recsegés által megriasztott falusi kutya, úgy eszméltünk rá, hogy Zenitben korábban van nyócora, mint Juventusban, úgyhogy mielőtt kiválasztjuk a megfelelő sztrímet (mi innen), és fűzöld irigységgel gondolnánk azokra, akik nem…..
labdabiztos Orálisan hülye 2008.04.04 10:11:00
MLSZ ülések idején dupla pulzusszámmal kattogtatjuk egerünket, várva az obligát ökörségre, melyet az elnök, a főtitkár (ha aznap épp van), vagy valamelyik elnökségi tag menetrendszerűen szolgáltat számunkra. Ezúttal Kovács Pétert ragadta magával a nyilatkozás heve, aki ezen…..
A spanyol csapatok becsületét megvédeni hivatott Barcelona és Getafe sikeresnek mondható németországi hadjárata után egymás ellen mérheti le, hogy mennyit is ér a Schalke legyőzése, illetve a Bayern megfricskázása. A két csapat mérkőzése az őszi fővárosi győzelem, s a tavalyi…..
Egy kérést fogalmaztunk meg a csoportkör után az idei Bl-szezont illetően: ne kelljen Liverpool-Chelsea meccset néznünk! Most úgy tűnik, kénytelenek leszünk, hiszen a Pool az Arsenal otthonában ért el döntetlent, ráadásul gólt is tudott szerezni, a Chelsea pedig ugyan kikapott a…..