Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jobbdemokrata42

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Száz métert is alig tudok leúszni, nem hogy másfél kilit, ráadásul a bringanyereg is gyakran feltöri a valagam cirka 20 perc alatt. Nem valószínű tehát, hogy valaha érintett leszek egy komolyabb triatlonversenyben, de kívülről lelkesen és örömmel figyelem, hogy egyre többen mozognak, körülöttem…..
Az Isten pénzét is propagandára költené a fideszes bagázs. Most 3 milliárd forintból indítanak  gyűlöletkampányt a menekültek ellen. Hogy újabb hónapokra eltereljék a szájtáti nép figyelmét az égbekiáltó belföldi problémákról, a saját bődületes korrupciójukról és kudarcos kormányzásukról. És most…..
jobbdemokrata42 2016.07.21 15:29:45
Pár, gyors észrevétel:

1. Hazugság volt az egymillió új munkahely

2010-ben ígérték úgy, hogy 10 év alatt teremtenek ennyit. Jól állnak.

2. Nincs beruházás, menekülnek a befektetők

Nem olvasgatod a híreket, hogy 250ezer munkahely betöltése lenne kívánatos? :) Befektetések meg jönnek, bizonytalanság sincs. Ja, és nem vállalatokat államosítottak, mint a kommunisták, hanem szolgáltatásokat, de a szolgáltatók elmehettek békében.

3. Egekben az államadósság, pedig lenyúlták a magánnyugdíjat

Államadósság 2010 óta nem nőtt, és pont a blogod pénzelője, GyF alatt szaladt fel. Ja, és még 2007 előtt.

4. Az Európai Unió legmagasabb, 27%-os ÁFA-ját fizetjük

Orbánék 2%-ot emeltek rajta, 2011-ben, mert akkor szükségszerű volt. Most részletenként már csökkentik. Pénzelőd 2006-ban 5%-ot emelt rajta (persze, azt az 5-öt tette rá, amit a kampány miatt levitt...pár hónapra :))

5. 80-90 ezer nettóért güriznek a szociális dolgozók

Most emelik a bérüket. LAssan jobb lesz állami szektorban dolgozni, mint a versenygazdaságban.

6. Erőszakos dilettantizmussal tönkretették az oktatást

Nagy szavak, nulla konkrétum. Az oktatási átalakítások legnagyobb kudarca MSZP-SZDSZ-hez köthető. A szabad tankönyvválasztás megszüntetése, a fenntartás elvétele az önkoriktól, a szigorúbb NAT kellett már.

7. Katasztrófa szélén az egészségügy, halni járunk a kórházakba

Azon túl, hogy óriási kamuk vannak a szövegedben (rákszűrésre sem kell hónapokat várni), az átalakítás most is folyik. Itt is gazdasági igazgatókat neveznek ki, nagyon helyesen. Amúgy meg most voltam a szombathelyi, a ceglédi és a Honvéd kórházban is. Azokban például minden rendben van. Jön a szuperkórház, és legalább Orbánék többet emeltek eddig az eü-sök fizetésén, mint előtte 6 év alatt (amikor szárnyalt a pannonpuma) a másik kormány.

8. Félmillióan menekültek el az országból

Ahogy írod, 2014-ben 31.500 ember ment ki külföldre, és ez akkor a legmagasabb volt. Akkor előtte, évente ennél kevesebben mentek ki. Ergo, 2010-14 között max. 126ezren. Az 500ezerhez szükséges 374000 ember most az elmúlt két évben ment ki??? :D

9. Minden objektív listán csúszunk lefelé

Ahogy már írta valaki, ezek nem objektív listák (főleg mert az AI jelentéseit is itteni magyarok állítják össze). A gazdasági mutatók objektívek, és abban jók vagyunk.

10. A fideszesek gennyesre keresik magukat

Andy Vajna és Mészáros Lőrinc nem fideszes, és nem tudom mennyiben különbözik meggazdagodásuk a blog pénzelőjétől, GyF-től. Az általad említett majorság nem titkolt, és nem Orbáné ,hanem az apjáé. Balos kötődésű gengszterek vallanak Rogánra, és te ezeket érvként hozod fel, az minimum röhejes... :D

Szép napot, és jó fizetést a posztokért!