Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gejzuka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai hódmezővásárhelyi időközi polgármester választást nem csupán helyben követték izgatottan, de a végeredményére az egész ország figyelt. Nem azért, mintha egy megyei jogú város választási eredményéből automatikusan következtetni lehetne arra, mi történik majd április 8-án. Sokan és sokszor…..
Gejzuka 2018.02.26 14:58:06
         De, szabad. ..
Gejzuka 2017.05.19 08:34:42
@velőtanya: Remélem csak vicceltél, mert Jótündér a TASS(Z)-ra, az orosz hírügynökségre utalt (1956).
Úgy egyébként az ORIGO-nak igaza van, hiszen ők nem a média részei, csak magánbirtokukon saját kútfejükből írogatnak, "ötletgazdáik" jótanácsait hűen követve.
Két közepesen teleszart búvárruha beszélget: - Elég kemény vagy már, gecó? - Ahham, asszem... - Akkó'feszíccsünk! Igaza lett ennek Simicskó Pityunak, tényleg bármikor előfordulhat itt holmi terrortámadás. Ő meg a másik csicskalángosra érett máris végrehajt egyet a rekeszizmok és a józan ész…..
Gejzuka 2016.09.23 15:24:35
@The Ghost Wolf: Nézzétek meg, egy net-művész kimutatását erről a bizonyos no gone zónáról, magában foglalja a parlamentet, és az MNB-t:-))
Érdekes interjút adott az Indexnek Putyin egyik embargó feloldás lobbistája, Budai "Mögénézésibiztos" Gyula. Nem, az interjúban nem az az érdekes, hogy Budai verbálisan lábon lövi magát a putyinszolgálat igyekezetében. Sokkal inkább ez a kismiújság érdekes: "A 2010 utáni ügyeket is fel kéne majd…..
Gejzuka 2016.07.20 17:21:08
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Az a "sztárügyvéd idióta" volt. Semmi nem fogja, nem teszi törvényessé a parlament egyébként törvénysértő (normákat és erkölcsöt, amin a jog alapszik) durván figyelmen kívül hagyó döntéseit. Lásd, nekünk a dohánybiziniszt, nekünk a szerencsejáték-bizniszt, nekünk az EU-támogatást (földalapú), nekünk a pályázati támogatásokat, nekünk, illetve strómanjainknak a meggazdagodást, nekünk..a nekünk a-z anyjuk hátsó felét vulgáris megközelítésben.