Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Janez085

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus múlt héten az AS Monaco elleni idegenbeli 2:0-ás győzelemmel hatalmas lépést tett a Bajnokok Ligája cardiffi döntője és a régóta áhított trófea felé, azonban a szezon meglepetéscsapata ma a Juventus Stadiumban tesz kísérletet arra, hogy a visszavágón történelmi…..
A Juventus csapatkapitánya, Gigi Buffon veszélyes és nehéz mérkőzésekre számít a Bajnokok Ligája elődöntőjében, hiszen az AS Monaco nagyszerű játékkal menetelt a legjobb négy közé, s a fiatal csapat vállait a felelősség súlya sem nyomja. "Ha a Juventus és a Monaco egészen a Bajnokok Ligája…..
Janez085 2017.05.03 09:02:15
Marco Verratti a hírek szerint ott lesz a Monaco-Juventus elődöntőn holnap, ügynöke pedig a bianconero csapat hoteljának a közelében fog megszállni. A középpályás Juventus-szurkolóként nőtt fel, de természetesen nem csak ezért merült fel többször az olasz rekordbajnokkal…..
Janez085 2017.05.02 19:56:42
Az észak-koreai diktátor, Kim Dzsongun bevallottan nagy olasz foci rajongó és rendszeresen követi a Serie A küzdelmeit, köszönhetően többek között annak, hogy az országából származó tizennyolc éves Kwang-Song Han a Cagliariban futballozik. Antonio Razzi olasz szenátor nemrégiben az elszigetelt…..
Janez085 2017.04.27 16:14:45
Olasz források szerint a húsz éve áhított BL-siker esetén a vezetőség komoly átalakításra készül, és ennek egyik áldozata lehet Leonardo Bonucci, akit értékesítenének a klubvezetők a nyáron, ha Gigi Buffon magasba emeli idén a BL-trófeát. A bianconero csapat nyolc ponttal…..
Mino Raiola a hírek szerint makacskodik Gigio Donnarumma milánói szerződéshosszabbítása kapcsán, amire jó okként szolgálhat a Manchester United és a Real Madrid állítólag érdeklődése. A tizennyolc éves futballista már második éve védi a milánói felnőttcsapat hálóját,…..
Juventus a jövőre gondol, és ezért szerződés révén biztosítani kívánja Moise Kean torinói maradását. A tehetséges csatár csak februárban töltötte be a tizenhetedik életévét, azonban a felnőtt kerettel végzi az edzésmunkát, és ő lett az első 2000-ben született…..
Janez085 2017.04.21 14:13:34
@Apuleius: Ez azon semmit nem változtat, hogy nálunk a 18-20 èvesek nem nagyon jutnak lehetősèghez. Nèha megèrne egy kis kockázatot vállalni ilyen téren, pláne ha valóban ekkora tehetsègről van szó . Messi-n kívül is rengeteg 17 éves fiatallal kezdtek el nagy klubbok komolyan számolni. Tevez, Totti, Donnarumma, Balotelli, Rooney, Walcott, Rabiot.

Pogba egy kivételes eset csodálkoztam is. Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy én személy szerint örülnék neki ha több súlyos tehetsèggel rendelkező játèkos kapna lehetősèget és kicsit bátrabbak lennènk ilyen tèren. De ki tudja lehet jövőre kap lehetősèget egy kicsit többet én örülnék neki.
Janez085 2017.04.21 16:32:04
@Janez085: Boca bocsánat mindig keverem
A Napoli, az Inter és az AC Milan egyaránt érdeklődést mutat a Lyon középpályása, Corentin Tolisso iránt, azonban francia források szerint a Juventus vezeti a játékosért zajló versenyt. A középpályás rendkívül fontos eleme a francia csapatnak idén, ezt mutatja az idén…..
Janez085 2017.04.20 21:04:58
@pott70: Pontosan. Tegnap pont Verratti jutott eszembe, hogy ezeket látva ès, hogy milyen bènán estek ki hátha megkíván magának egy helyet Pjanic mellett ...
Janez085 2017.04.20 21:23:46
@karesssz: Igen biztos mélyen magukba èrezhettek ilyet, hogy ezt elbaszták...
A Juventus az FC Barcelona elleni 3:0-ás győzelemmel jelezte múlt héten, hogy idén komolyan ott van a Bajnokok Ligája esélyesei között, s most a katalánok otthonába látogatva kell feltennie az i-re a pontot, bebiztosítva a továbbjutást a sorozat elődöntőjébe, s ezzel…..
Janez085 2017.04.20 10:25:13
www.instagram.com/p/BSwXzSsjgw6/

De szeretem istenem :(((( találjunk már neki valami posztot a csapatnál ! Forza Il Capitano !!!!!!!
A Juventusra nehéz mérkőzés, a zebramezesek brazil veteránjára, Daniel Alvesre pedig érzelmes pillanatok várnak, hiszen a szélső védő először tér vissza ellenfélként legnagyobb sikerei helyszínére, a Camp Nou-ba. "Érzelmes dolog ide visszatérni, ezúttal az ellenfél játékosaként, de boldog vagyok,…..
Az FC Barcelona mestere, Luis Enrique úgy véli, hogy a 3:0-ra elveszített első mérkőzés visszavágóján csapatának legalább öt találatot kell szereznie a Juventus ellen, ha tovább akar lépni a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. "Tekintettel arra, hogy az ellenfélnek is lesznek helyzetei, s képes gólt…..
Janez085 2017.04.18 21:46:32
Jó hír a Juventus számára, hogy a La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a Pescara elleni mérkőzésen csúnya rúgást kapó, s enyhébb bokasérülést elszenvedő Paulo Dybala hétfő reggel már rendes edzésmunkát végzett csapattársaival, így gyakorlatilag biztosnak tekinthető,…..
Az FC Barcelona elleni gyönyörű hazai diadal után és a jövő szerdai barcelonai visszavágó előtt a Juventusnak a bajnokságban is folytatnia kell a versenyt a Scudetto felé. Mivel a címvédő a tabella legutolsó helyén álló Pescara otthonába látogat, a zebramezesekre valószínűleg…..
A Bajnokok Ligája megnyerését most már nyíltan és bátran egyik legfőbb céljaként kitűző Juventus ma este komoly erőpróba előtt áll, hiszen a negyeddöntőben az elmúlt évtized sikerklubja, az FC Barcelona ellen kell kiharcolnia a továbbjutást a legjobb négy közé.  A Juventus…..
Janez085 2017.04.12 07:56:15
@pott70: Nagyon sokat gondoltam erre én is :) Vajon mèlyen legbelül bánja de szerintem tuti. Amúgy ha még itt lenne jesszusom milyen csapatunk lenne nálunk azèrt világklasszis szinten volt az a bohóc, nem lenne ellenfelünk:(
Marc-André ter Stegen nemrégiben interjút adott a Tuttosport munkatársának, és ebben beszélt egykori csapattársáról, illetve a Juventus csapatkapitányáról is, akit példaképnek állított a német hálóőr. Dani Alves tavaly nyáron elhagyta a katalán csapatot, de vajon mi indokolta…..
Janez085 2017.04.07 17:44:02
A vasárnapi bajnoki mérkőzést követően, második felvonásként a Juventus ezúttal az Olasz Kupa elődöntőjében mérkőzik meg a Napolival, s az első mérkőzésen, hazai pályán szerzett 3:1-es előnnyel készülődhet a rivális elleni találkozóra.  A hosszú időre kieső Marko…..
Néhány nap leforgása alatt a Juventus két alkalommal is megmérkőzik a Napoli együttesével, s mindkét összecsapásnak a San Paolo ad majd otthont. A bajnoki címvédő előbb vasárnap este bajnoki mérkőzésen lép pályára Nápolyban, majd szerdán az Olasz Kupa-elődöntőjének…..
Úgy tűnik, hogy a nehéz hónap előtt álló Juventus számára újabb áldozatot hozott a válogatott szünet, hiszen a zebramezesek ifjú támadója, Marko Pjaca hordágyon hagyta el a pályát a horvát válogatott barátságos találkozóján, s az előzetes hírek szerint úgy tűnik, hogy a sérülés alighanem súlyosnak…..
Marco Verrattit, a Paris Saint-Germain középpályását, aki jelenleg az olasz válogatott keretével készül a Hollandia elleni barátságos mérkőzésre, újra és újra hírbe hozzák a Juventusszal, s a játékos a Rai Sport munkatársának nyilatkozva beszélt pályafutásáról, jelenlegi csapatáról, s az FC…..
A jelenleg a német válogatottal készülő Sami Khedira bokasérülést szenvedett, így bizonyosan kihagyja az Anglia elleni barátságos találkozót. A Juventus középpályása meghívót kapott Joachim Löw keretébe, amely előbb felkészülési mérkőzésen méri össze erejét Anglia legjobbjaival, majd világbajnoki…..
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus súlyos árat fizetett azért, mert kiengedte kezéből csoportja első helyét, s így a nyolcaddöntőben az előzetesen az egyik legfőbb esélyesnek tűnő Bayern München ellenében emlékezetes, látványos és fordulatos küzdelmet hozó mérkőzéseken tett sikertelen…..
Janez085 2017.03.21 10:58:44
Sziasztok !

A kezdetek óta olvasom a blogot de nem fórumoztam 16 éves korom óta akkor még talán fcjuventus.hu volt vagy juventushungary már nem emlèkszem pontosan. Ès arra sem emlèkszem, hogy mikor vártam utoljára ennyire egy Juve meccset szóval ezt már nem tudtam szó nèlkül hagyni :)

Az esèlyek megítèlèsèbe teljesen feleslegesnek tartom belemenni, alapvetően a Barcelonának van nagyobb esèlye, sokkal gördülèkenyebben tudnak támadni erre vannak berendezkedve és a játèkosok is adottak hozzá bármennyire is formán kívül vannak vagy sem de ők egy nagyon összeszokott kèsz csapat, Neymar csukott szemmel is passzolhat pontosan tudja, hogy ki fogja átvenni a labdát.

Minket illetően nem estem túl nagy remènyekbe próbálom reálisan látni a helyzetet ami szerintem az, amit Gigi is nyilatkozott, hogy èpitkezünk èpitkezünk dolgozunk folyamatosan elődöntőket döntőket negyeddöntőket játszunk stabilizálodunk és egyszer elfog jönni az idő amikor ez beèrik és akkor pár évig mi dominálhatunk. Szerintem ez még nem az, vannak lyukak a csapatban főleg mentalitásban szerintem a csapat egésze nem meri elhinni, hogy nagyon erősek vagyunk ezen a gáton túl kell jutni és onnan nincs megállás . Viszont pont ezért lenne elkèpesztően fontos, hogy tovább jussunk, fontosabb mint maga a BL győzelem. Egyszerűen meg kell mutatni, hogy 10 év alatt a másodosztályból a fél csapatot elveszítve vissza jutottunk az Európai elitbe az Olasz ligát állva hagyva, külföldi mágnás nèlkül bitang stabil anyagi háttèrrel, új stadionnal. A mi feledatunk, hogy az Olasz futbalt visszatuszkoljuk oda ahol volt, hogy egy klasszis Manchester sima 3:0-vál menjen haza a San Siroból, egy galaktikus Reált lemossunk a pályáról 3:1-el, hogy újra egy BL elődöntőben 4 csapatból 3 Olasz legyen. A Bayern Barca Real azért tudott ennyire dominánsá vállni mert az Olasz csapatok egyszerűen kiszálltak a buliból. Règebben menő volt a Juventus-Milan-Inter valamelyikèben játszani most meg imádkozni kell, hogy valahogy ide szerződjenek a klasszisok illetve, hogy ne menjenek el.Ha tovább jutunk az egész Olasz ligára hatással lesz gyakorlatilag az Olasz futbalèrt megyünk harcba. És bízom benne, hogy ez a motiváció az egész csapatra hatással lesz és bele tudják tenni a játèkukba, és nagyon remelem, hogy minden klasszis Olasz a kezdőben lesz mert ezt ők èrzik át csak igazán. Ami még mellettünk szól az az,hogy szerintem a Barcának fogalma sincs, hogy mire számítsanak tőlünk bár hozzá teszem mèg szerintem a Juve egésze se tudja pontosan, hogy mire képes a csapat igazán. Végre lesz területünk nem felállt vèdelem ellen kell küzdeni talán jobban kibontakozhatnak a támadóink.

Èn egy hazai pályán kapott gól nèlküli 1:0-vál már elégedett lennék mert mi nem PSG vagyunk képesek lehetünk Barcelonában is jó teljesítmènyt nyújtani, ès szigorúbban büntetni a Barca esetleges hibáit.

Bocsi, hogy kicsit hosszúra és fröcsögősre sikeredett de ezt az asszonnyal nem tudom megbeszèlni és sok év elmaradását kellett bepótolnom :)

Forza Juve! Forza Seria A !
Janez085 2017.03.21 11:06:36
@Janez085: *Serie A*