Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kosike

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az olasz és a görög kormányfő egyértelművé tette, hogy mit gondol a magyar bezárkózási politikáról, az unió illetékes biztosa pedig elfogadhatatlannak nevezte a menedékkérők átvételének visszautasítását. Közép-Európában a kevésbé képzett rétegek körében aratnak a populisták. Soros György…..
kosike 2018.01.26 10:52:04
@Bolshevik: nos az a helyzet, hogy a Fidesz pont ilyen választási törvényt hozott létre azzal, hogy NINCS érvényességi küszöb, hanem csak az számít, hogy ki kap eggyel több szavazatot a másiknál. Ha csak a szavazóképes lakosság 6 % megy el a választásokra, és abból a Fideszre 5% szavaz, akkor lénygében a teljes választói létszám elenyésző kisebbségével lehet nagyobb, mint 2/3-os korányt alakítani! Ez milyen demokrácia? Persze azt se értem milyen a liberális demokrácia, de ez most egy másik kérdés. Bocs.
A tagjainak a jelenleginél jóval nagyobb politikai és anyagi előnyöket kínáló valutaövezet és egy mindinkább kiüresedő „nagy” EU, azokat is elgondolkoztathatja, akik máskülönben idegenkednek az euró bevezetésétől...
kosike 2017.07.18 10:35:18
@Bafana: népszavazás az euróövezetbe való belépésről? Ez nem népsavazás lenne inkább? De legyen úgy ahogy Te akarod, igazad, csak előbb legyen egy népszavazás arról is mennyi legyen az átlagbér euróban és a magyar nyugdíjakat is igazítsák előbb az európai átlaghoz. Egyébként én valóban és jellemzően népszavazás párti vagyok, de ezt gondolom ez a kérdés szakmai kérdés, legalább annyira, mint mondjuk Paks2, amelynek a témájában szintén csak legalább két diplomával a zsebében tudna eligazodni két éves okosadás után.
kosike 2017.07.18 10:39:37
@==T==: Ha valaki inkompetensnek tartja a népen monetáris politikai és függetlenségi kérdésekben ( egyébként joggal), akkor miért akar népszavazást ugyan ettől néptől, abban, amihez nem is ért valójában?