Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kronoszinklasztikusinfundibulumgenerátor

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
medicslife Miért telt be a pohár! 2017.03.04 00:59:29
Orvostanhallgató voltam Szegeden. Azért írom meg, melyik városban, mert a postokból úgyis egyértelmű lesz előbb utóbb. És ebben az írásban, arról lesz szó, miért telt be a pohár.   Ehhez előbb az alapokat el kell mondanom az orvosképzésről. 1922 óta 6 éves osztatlan képzés. Ez azt jelenti, hogy nem…..
kronoszinklasztikusinfundibulumgenerátor 2017.03.05 13:19:45
Kedves posztoló!

Remélem a kommentek többsége meggyôzött arról, hogy otthon lévôk többségét abszolút nem érdekli, hogy veled mi van. Nem érdekli ôket, hogy te is ember vagy, hogy van teherbíró képességed, ami véges, az meg legkevésbé sem, hogy vágyaid, céljaid is lehetnek. Innen könnyen levonható a következtetés, majd ha orvosként túl leszel 32 óra munkán és hulla fáradt vagy, akkor sem fogja ôket érdekelni, mert lásd:
-az adófizetôk pénzén tanultál és csak hálás lehetsz
-nekem is így volt, neked meg miért legyen másképp netán jobb
-nekem is ennyit kell dolgoznom, meg még többet is
-de hát az én rokonomról van szó, aki nagyon fontos nekem.
Félreértés ne essék, szerintem is mindenki számít és ezért meg is kell tenni mindent, minden betegért. Sôt, nem is mindenki ilyen (minden tisztelet ezeknek az embereknek), de azért elegen ilyenek.
De a rendszer hibáit nem az egyéneknek kellene megoldania.
Szóval ezt a hozzáállást várhatod a szakmádban, meg azon kívül is. Ha rámutatsz a rendszer hibáira, akkor a vezetôk is el akarnak hallgattatni, mert nehogy már ôk legyenek a hibásak, de egy nagy része az embereknek is téged fog hibáztatni a fenti okok miatt. Ez az ország már csak ilyen.
Ja és a szakorvosképzés is ugyanilyen lesz.
Szóval innen eldöntheted, hogy hol akarod folytatni az életed. Vagy milyen közegben, lehetôségekkel akarod felnevelni a gyerekeidet. Van-e benned annyi erô, vagy elfogadás, hogy akarnál változtatni ezeken a dolgokon otthon, vagy csak el tudnád-e azokat fogadni. Vagy tudod-e vállalni a külfölddel járó kihívásokat, mert az se habostorta, hogy a családodtól távol, idegen országban akarnál gyökeret verni akár hosszabb, vagy rövidebb idôre.
A döntés szerencsére csak a tiéd (jelenleg). Sok sikert kívánok neked a jôvôdre vonatkozolólag!
Hát van annál felemelőbb és rejtélyesebb, mintha két propagandistanő szelfizik?..
kronoszinklasztikusinfundibulumgenerátor 2016.08.02 00:32:02
@fatyol11: Aha, tehát e szerint teljesen elképzelhetô, hogy a csaj félig ember, félig reptilian, a nagyapja Dr. Mengele és amúgy egy paralell univerzumból való.
Csak úgy mondom, hogy amiket a nô összehord vagy szimpla hazugságok, vagy elmebaj tünetei. Következtetés szabadon levonható.