Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fiffancs

12 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre kisütött a nap! Kapjuk elő a napszemcsiket! Te már beszerezted az idei év ütős modelljeit? Ha még nem, akkor itt egy kis útmutató, nézzük mik lesznek a trendek 2018-ban a divat terén!  ..
Kis majom babaarccal, emlékszel rá? Ha a 80-as évek gyermekei közé tartozol, akkor őt te is ismerted!..
Egy kis személyes kitérővel kezdeném Barbie történetét. Ez ugyan nem 60... de közel 30 éve történt és szerintem gyerekkorotokban ti is szívesen vettétek fel anyukátok ruháit, magassarkú cipőit, esetleg bele is kontárkodtatok a sminkes neszesszerbe, sőt még az ékszereit is magatokra pakoltátok? Akkor…..
Közeledik az év végi hajsza, nyakunkon a karácsony, hamarosan puha hótakaró fedi a tájat, a természet megpihen, és talán mi is… Na, jó azért mi nem egészen, talán majd szentestén, amikor már abban a hitben vagyunk, hogy mindent elsimítottunk. Elkészült az ünnepi menü, a lakást puccba vágtuk,…..
Ugye ti is emlékeztek a 90-es évek különleges figuráira a Trollokra? Szerintem legtöbbünknek jelentős gyűjteménye volt az égnek meredő színes hajú játékokból. Képzeljétek idén ismét meghódítják a világot a trollok! A DreamWorks  Animation Filmstúdió megalkotta legújabb családi- egész estés,…..
Hurrá! Idén második alkalommal változik a tatabányai Vértes Center egy hatalmas játszótérré! A Bűbáj Játékbolt szervezésében ismét játékfolyosóvá alakul a pláza 2016. november 12-én. Most aztán tényleg feje tetejére áll a világ, és a gyerekeké lesz a főszerep. Együtt szórakozhatnak kicsik és nagyok,…..
1. Ébredés után a bal lábadat teszed le először, de ez még hagyján belelépsz a teásbögrédbe, amit este lefekvés előtt ott felejtettél...
Star Wars és LEGO® rajongók figyelem! A Gareth Edwards rendezésében készülő Zsivány Egyes,december 15-én debütál a mozikban.De ez a mostani nem sorfilm, azaz nem az immáron VII bemutatott részt tartalmazó sorba tartozik, de története a Star Wars univerzumba játszódik, sőt a Halálcsillag 1.0…..
Állandó dilemma a karácsonyi ajándékot vadászóknak, hogy milyen meglepetéssel kedveskedjenek, a még első évüket be nem töltő aprótalpúaknak. Az újszülöttek érzékszerveikre hagyatkoznak. Nem tudnak beszélni, nem tudják elmondani, mi tetszik nekik, de a reakciójukból könnyen levonhatjuk a…..
Majdnem minden kislány szeret babázni, persze kivételek azért akadnak. A babázás egyfajta szerepjáték, a kicsik ilyenkor élményeiket, tapasztalataikat játsszák újra. Érdemes figyelemmel kísérni, ahogy a lurkók játszanak, sokszor felismerhető szüleik gesztusa, mimikája, gyakran ismételik el…..
Bárhol kivitelezhettük: utazás közben, vonatfütty és zakatolás morajlása mellett. Még mindig előttem van, ahogy néztük a vonatablakból, a gyorsan elúszó tájképet, és szinte hallom a szokásos kérdéseket, amik még mindig itt csengenek a fülemben: tárgy? élőlény? fogalom?..