Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lerystar

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az évente megrendezésre kerülő amerikaifutball-nagydöntő egyik érdekes hozadéka a Commercial Bowl, azaz a meccs előtt, közben és közvetlenül utána leadott reklámfilmek versenye. A Super Bowl idejére ugyanis minden cég megpróbál valami eredetivel, érdekessel vagy éppen…..
Lerystar 2009.02.05 17:09:02
Belsőség Válság a tesztpályán 2009.01.22 18:18:00
Válság van, szarban az autógyárak, ezt tudja mindenki. Az elmúlt hetekben sorra jelentette be az összes gyártó, milyen eszközökkel igyekeznek visszafogni a termelést: három-négyhetes karácsonyi szünet, három-négynapos munkahét. És hát ugye a több tízezer kirúgott…..
Lerystar 2009.01.23 15:59:21
w Roncsderbi 2008.12.01 13:50:00
Arra, hogy Szijjártó Péter hajmeresztő ostobaságokat beszél, nem illendő már rácsodálkozni; aki Szijjártó Péter szövegeit szóvá teszi, az gyurcsányista aknamunkás. Szijjártó Péter a párt lecsúszott slicce, nem illik rá ujjal mutogatni úri társaságban, sőt odanézni se. A…..
Az Országos Rendőr Főkapitányság megbízásából videoklip készült az ittas vezetés ellen. Ahogy a rendőrség oldalán olvasható: A „Tiszta fejjel Projekt”: Lola, Tóth Gabi, Völgyesi Gabi, Puskás Peti, Márk, Molnár Tamás (AntiFitness), Gáspár Laci közösen énekelt…..
Minden autószalon tele van csajokkal. Jó csajokkal. Jó csajokkal, akik azért állnak a standokon, hogy a sok hülye odamenjen, guvassza a szemit. A párizsi szalon is ilyen volt.Azért is vannak ott csajok, hogy a hülye újságíró menjen oda, és fotózzon. Aztán a fotóra…..
A világ újkori történelmének legcsúnyább fekélye az a folyamat, amelynek mentén Amerika 1-ből Amerika 2 lett. A világ legszabadabb, legizgalmasabb, legkreatívabb helyéből, az igazi férfiak, jó nők és korlátalan lehetőségek hazájából szomorú, paranoiás, reszketeg,…..
Kérem szépen, a Comedy Central lendülete a webkettő irányába nem csökken, sőt, ő is beszálltak a "nép hangja számít" nevű társasjátékba, ami mostanában a kertévék kreatívjainak fontosabb kelléke, mint a Rolex óra meg a kokócsík a titkárnő seggén. Az RTL a…..
Lerystar 2008.08.26 23:27:44
Belsőség Így mulatunk 2008.08.23 16:51:00
Tény, hogy itt Máriapócson lényegesen tizennyolcévenfelülibb az autómosás mint Kilitin, ám ezúttal sem váltam a műfaj szerelmesévé. Ennek ellenére a driftverseny férfiközönségének 90 százaléka a produkció köré gyűlt, sajtós mellényemnek köszönhetően egészen közel…..
Belsőség Elforgatva szerelem 2008.08.19 22:18:00
A gépek utáni vágy gyógyíthatatlan és addiktív: képtelen vagyok leszokni róla. Természetesen nem fogom megvenni ezt a pompás oldtimert, de ennek ellenére mégis zsizseg a gerincvelőm, és ficánkol a leürült bankszámlám - érzem, hogy a Honda CB 450 is hozzám költözne…..
Lerystar 2008.08.22 13:30:14
Belsőség Teljes sebességgel 2008.08.11 18:02:00
Az igazi géprajongó hétvégén zavarban lehetett: vagy szimultán volt több helyen, vagy lemaradt valami szerelemre gyújtó benzinsárkányról. Én felpakolt motorral az alföldi Kakucsra indultam. Döntésem jónak bizonyult, csak erősebb sátor, melegebb mackóalsó és esőkabát kellett…..
Persze az RTL Klubnak is foglalkoznia kell az olimpiával, még ha mozgóképeket legfeljebb a stadion kijáratánál sült sertéstüdőt kínáló árusokról tudnak is csak mutatni, de De Vitray Tamás akkor is olyan az RTL Klub hírstúdiójában, mint egy ottfelejtett Skoda-féltengely az Én,…..
  Két évtized a texasi napon, és alig 700 ezer forintért ott is állhat a kertünkben egy rohadásmentes, V8-as amerikai álomtepsi. Igaz, a belseje elég betyár. Kimentem Vmax Zsolthoz, hogy megnézzem, hogy áll a VMax átépítésével, továbbá vittem neki egy karton Statoil…..
Épp mire jelezte az előző posztban bepartizánkodó Gábor, addigra a FigyelőNet is kiszúrta, hogy a CNN ma reggel (magyar idő szerint) olyan tudósítást adott le a tegnapi belgrádi zavargásokról, amelyet konkrétan egy Andrássy úti, budapesti ultratüntetés képsorai nyitnak és…..
Belsőség Isteni kettőslátás 2008.06.30 14:50:00
  Vasárnap kora délután egyértelmű cél nélkül keringtünk a kihalt városban, megfelelő helyszínt keresve a Partner Tepee fotózásához, és hirtelen ez tárult a szemünk elé A szép állapotú Citroën DS eleve ritkaság itthon, de így párban egyenesen hipnotikus a látvány…..
Lerystar 2008.06.30 15:49:34
www.hasznaltauto.hu/1667280_citroen_ds_1975

*sírógörcs*
ebben még meghalni is jó lehet..
Egyik veteránklubos barátomtól kaptam ma egy videót. Valamikor a hetvenes évek közepén készülhetett, az M7-esnek már mindkét irányban van betonja, viszont vasárnap még egyirányúsítják rajta Budapest felé a közlekedést. A második percnél (2:00) érdemes kicsit megállítani…..
Belsőség A 80-as évek bája 2008.06.03 17:10:00
Felhívnám a figyelmet a pillanatok alatt atomjaira hulló vétkes járműre és a Trabant töréstesztjére. És jobban megfigyelve gyanúsan Trabant-szerű jellegzetességek bukkannak elő a hátsó kocsi karosszéria-maradványai alól. Vajon mi lehet a második kocsi típusa? És…..
Lery's Stories Visszaemlékezéseim 2008.04.04 20:50:00
Amikor közöltem édesapámmal, hogy az általános iskola elvégzése volt és lesz az utolsó „értelmes” dolog az életemben, amihez hozzá kezdtem, kissé meglepetten bámult rám. Talán azt hitte, tréfálok, pedig a létező legkomolyabb arckifejezésemmel közöltem neki, hogy…..