Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gigi Buffon

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindössze egy nappal azt követően, hogy a Juventus a labdarúgás történetének egyik legköltségesebb átigazolásával megszerezte a Napoli argentin támadóját, Gonzalo Higuaínt, a klub az eladási oldalon világrekordot állíthat be a Manchester Unitedhez közelítő Paul Pogba értékesítésével.  A La Gazzetta…..
Gigi Buffon 2016.07.27 13:07:49
@Nor82: Verratti mozdíthatatlan.
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Gigi Buffon 2016.07.23 11:22:30
@Trieszt120506: Köszi pont most találtam egyet ami szerintem jobb mert magyarul van.
freestreamtv.us/sportl.php
Az elmúlt napok legfontosabb pletykái a Juventus francia középpályása, Paul Pogba jövőjéről szólnak, s a hírek szerint a José Mourinho irányítása alá került Manchester United elszánt rohamot indít, hogy visszacsábítsa egykori játékosát, aki négy esztendővel ezelőtt ingyen távozott Angliából, most…..
Gigi Buffon 2016.07.21 18:04:39
@pedronegroo: Amit leírtál az egy bődületes hülyeség.
1. Tevez és Pirlo azért ment el mert már kiöregedtek
2. Morata Madridba szerződése ellen nem tehetett semmit
3. Az hogy Marci lesérült nem tudom mi köze volt hozzá Marottának
4. Pogba, Lichti, és Bonucci nem mentek el sehova
Csak Vidal távozásáról "tehet" Marotta
A Sky Sport Italia értesülései szerint Leonardo Bonucci nem képezi semmilyen alku tárgyát a Juventus számára, azonban az Öreg Hölgy helyzete már nem ilyen egyszerű Paul Pogba ügyében, akit ügynöke szívesen átcsábítana a Manchester Unitedhez. A ma reggeli olasz újságok jelentős része beszámolt…..
Gigi Buffon 2016.07.20 11:42:49
@west30: Szerintem nem kell több középpályás ha nem megy el Pogba.
Pogba-Pjanic-Marchisio-Khedira-Lemina-Sturaro és még talán Asamoah elég lesz.
Így legalább kapna Lemina és Sturaro elég játékpercet a fejlődéshez.
Gigi Buffon 2016.07.20 12:21:40
S@hellan: Szerintem 3-5-2 lesz az alap felállás, és ott csak 3 belső kp van a pályán.
Sturaro és Khedira jelenleg nem sérült ugye?
Míg nincsen Marci addig is fel tudunk állni Pogba-Khedira-Pjanic hármassal ,ha Khedira lesérül még akkor is ott van Lemina és Sturaro ráadásul mostanában Asamoah is tudott játszani.A bl szezon kieséses szakászára már valószínűleg Marci is ott tud lenni, addig pedig nélküle is el kell jutni.
A Juventus egykori igazgatója, Luciano Moggi is megszólalt a távozás küszöbén álló Paul Pogba ügyében, s azt tanácsolta egykori klubjának, adják el az évek óta szinte folymataosan a pletykák főszereplőjeként szereplő francia középpályást, majd az érte befolyó pénzből…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Manchester United képviselői és Mino Raiola hamarosan tárgyalóasztalhoz ülnek majd a Juventus igazgatóival, hogy bemutassák az átalakulás előtt álló angol klub ajánlatát a zebramezesek francia középpályásáért, Paul Pogbáért. Az egész nyár Pogba jövőjéről szól, s…..