Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lány a Holdról

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis A Merényi jó oldala 2016.02.27 10:48:59
Azért gondoltam ezt megosztani veletek, mert most tényleg mindenhol káosz, zűrzavar, csőd, orvoshiány van, így a Merényiben is. Mégis ez a Doktor úgy érezte: ezt meg kell tennie egy kis (feleslegesen) reménykedő  beteg bácsika nyugalma érdekében. Sziasztok Praxisosok!   Nagyon régen nem…..
A mostani generáció felelőtlen, a lányok mindenkivel ***nak, mint a nyulak, nem gondolnak a következményekre és hogy meg is érdemlik, hogy az egész életük tönkre menjen.  Kedves Praxis blog!   27 éves fejemmel nem rendelkezem nagy tapasztalattal a magyar egészségüggyel…..
Egyre többször találkozom olyan kismamákkal, anyukákkal, akik tudatosan megtervezik a gyermekvállalással járó teendőiket, köztük a munkahelyre való visszatérésüket is. Úgy gondolom, hogy ezt nagyon helyesen teszik, hiszen így felkészülten, konkrét tervekkel rugaszkodhatnak neki a szülés utáni…..
Lány a Holdról 2015.11.10 19:26:43
@Zsuzsi25: Hülyeség. Hacsak nincs irreális összegű hiteltörlesztő. Mondom ezt két iskolás, különórákra járó gyerekkel.
Gondolom, nem árulok el hatalmas titkot azzal, ha azt mondom, hogy a pincérfiúk nem csak nemes borokat szeretnek szervírozni a jómódú hölgy vendégeknek, hanem alkalomadtán, szívesen meg is döngetik őket. Persze érdemes külön foglalkozni a vonzalomból adódó egyszeri szexuális kalandok és a…..
Mikor a bürokrácia tágranyílt szemekkel tekint a mindennapokra, az pedig csúfosan kikacagja, akkor.......iszonyú nagy baj van.A budapesti West Balkánban tegnap történt tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi önkormányzat által kiadott közlemény szépen összefoglalja, mennyire…..
A szövegértelmezésben mindig fontos a hatásvizsgálat, illetve az olvasó és szöveg közti viszony reflektálása. Na, ez itt megtörténik. Kegyetlen ez a nap, mert mai második sztorinkban is szíveket taposnak laposra, ráadásul olyan kíméletlen módon, ahogy csak a legtökéletesebb…..