Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tokapi

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Határátkelő Visszatérők 2016.07.29 06:44:00
A határátkelés kapcsán állandó problémát jelent a mérés nehézsége, évek óta tulajdonképpen csak találgatni lehet, hányan is vágnak neki a külföldi életnek és munkának. Ugyanez a helyzet a visszatérők esetében is. Pedig nagyon érdekes élethelyzetről van szó – éppen…..
tokapi 2016.07.30 11:00:48
@kardio1: szerintem meg New York, digger meg szűklátókörű.
Együttérzünk Dániellel, de sajnos lehet, hogy ez a legtöbb, ami a helyzetből kihozható, szakértőink ugyanis ezt írták: "sajnos a hiteligénylésről azt kell tudni, hogy néhány jogszabályban meghatározott minimális előíráson túl a bank saját üzletpolitikája alapján maga határozhatja meg, hogy ad-e…..
tokapi 2016.07.29 14:30:20
@ptspts: huhetetlen, hogy van meg, aki reagal erre a felkegyelmure.

Hilda meg a nyomorult anyjat torolgesse.
Otthon Melege Program a "rászorulóknak" - írta címnek olvasónk, és hát a sztori alapján az NFM szerint egy rászoruló legfőbb ismérve nem az, hogy ipari műemléknek beillő hűtőben tárolja a tejecskét, hanem hogy alapnak tekinti a kiszemelt pályázat naponkénti elolvasását, és kellően éber és gyanakvó…..
tokapi 2016.07.28 19:08:42
Percek óta azon töprengek, hogy hogyan készülhetett Kiskunmajsán a Jonathermál fürdő árlistája. Marika néni a pénztárban aggódott, hogy kinek adhat családi jegyet, a vezetőség meg azt találta legegyszerűbb megoldásnak, ha az Alkotmánnyal összhangban szórakoznak a fürdőgatyás népek? Vagy eleve…..
tokapi 2016.07.28 06:42:08
@neet: es milyen tobbletszolgaltatast adna a dragabb jegy? Miert valasztana valaki azt? A jolelkuseg es erzelmi megkozelites az uzleti vilagban mindig is kifizetodo volt.
tokapi 2016.07.28 13:04:44
@neet: háhh! Ez jó. Fell veszlek kreativv vezető. Nek.

Jöhetne újposzt.
Utazni jó. Utazni drága. De a legdrágább a megbízhatatlan helyen történő vásárlás.  Tisztelt Tékozló Homár! 2016. május 25-én a Bravofly oldalon 2 db repülőjegyet vásároltam a Budapest- Istanbul járatra június közepi indulással természetesen útlemondási biztosítással. Néhány nappal később…..
Olvasónkat be még engedte a Westen pakolórendszere, kifelé viszont már nem mehetett a reggel ugye ugyanannyira lejárt bérlete miatt, amit szerinte egy heti 3x mindössze 4 órát, természetesen munkaidőben nyitva lévő helyen lehet kiváltani szigorúan készpénzért. Ha ez tényleg így van, és erre a D útra…..
tokapi 2016.07.27 09:21:09
@Phil Necro: annyira megerdemelned, hogy nyakon rugjon egy lo es letorjon a fejed. Nem a velemenyed miatt, hanem az ostobasagod miatt. Tipikus "tudatos titan", te tudod a legjobban hasznalni a guglit, te tudod legjobban megitelni az internet esemenyeinek miertjet, a szereplok mikentjet, nalad a helyes ertekitelet mindenkori, abszolut kulcsa. Szily idejeben kifejezetten tartalmas es kozossegformalo, kozossegmegtarto kover komentek szulettek itt, no persze te ezt is jobban tudod, kitaszitott kockakent mar abban az idoben sem csurrant neked semmi, igy egyszerubb fujni es kollektiv butaellenseg/lezullott csocselekkepet gyartani. rendkivul faraszto a korosztalyod es fajtad. Kivalo feljelentgetonyugdijas lesz beloled.
tokapi 2016.07.27 11:24:44
@sáros_tehén: nem jo pelda. Itt folytonosan elofizetett es mindig megujulo szolgaltatasIgenybevevesrol van szo es napkozbeni lejarasrol. Teljesen mas az eletszerusege a kettonek.
Június 20-dika nehéz nap lehetett a Szerencsejáték Rt. informatikusainak életében, akik a történtek alapján elsőre nem is bírtak élni a hirtelen támadt bizonyítási lehetőséggel. Olvasónkat vígasztalja az a tudat, hogy a lottónyertesek élete amúgy is egy rémálom - ha már a lottós cég nem képes egy…..
tokapi 2016.07.26 12:40:24
@Tehetséges ugandai buzi: meltatlan. A telommal kell megbeszelni ezt a gyalazatos roviditesi szarsagossagot. Hilda mikor csap mar le az igazsag szent porolyekent? Egyre jobban elfajzik a blog, a felrekommentelgeto userecskek miatt!!! Bezzeg a posztok.
tokapi 2016.07.26 12:46:53
@cmx85s: tud jol jonni, szo se rola. Viszont ez az 1-nel tobbszori teves kikuldes monti pithon jellegu humort feltetelez a Tszerencsejatek Zrt. reszerol. Elkepzelem ahogy a 3. kikuldes utan nem bocsi jon, hanem tenyleg kifizetik, majd visszaveszik, otthonaban kezeibol tepkedik ki a bankokat.:D Majd megint kikuldik 3x, de akkor megint csak bocsi jon. Majd birkanyirasra feljogosito kuponnal karpotoljak hosunket es valoban elmenne a barikak koze sort allni, ha ez a vigaszdij, hat ez a vigaszdij alapon. Nem ismerunk lehetlent. Meg az a jo az ilyen kartalanitasokban, hogya peniszirigyseget is gyogyiccsa.:)
via GIPHY Van az úgy, hogy a boltban jónak tűnik valami, aztán később mégis kiderül, hogy jobb lett volna otthagyni. Olvasónk arra volt kíváncsi, hogy tehet-e ilyenkor valamit azon kívül, hogy eladja valami fb-csoportban vagy odaadja a kutyának játszani. Tudatos fogyasztó…..
tokapi 2016.07.26 11:34:57
@Dikusz: nekem olyan vedrem is van, amiben fuggolegesen all a viz!
@ha hilda kivág ez a pótnick: ne mar, azt hiszi en vagyok.:) Csoffadt kis lelkemboll szoltal.
" Szerencsére személyes megjelenéskor nem volt ilyen gond, visszaadták az árát."
Bezboz utovel mentel?
via GIPHY Mert egy igazi kereskedő már rég eladta volna azt a 3 cuccot, amit tud, ahelyett, hogy egy beszerezhetetlen negyedikre vár ki tudja meddig. Helló ED, te egy kereskedő vagy, tudod, abból élsz, hogy eladsz dolgokat! Kedves Homár! Szerettem volna venni egy időjárás jelző…..
tokapi 2016.07.22 18:16:05
@mechanikus körte: hat ez eleg egyszeru reakcio volt, maradt a kotottpalya (felteszem nem latod ezt magadban). Egyebkent nem vagyok az, rad reagaltam. Jelzozessel nem fogod tudni feloldani ezt. Gyakorlati szempontbol haszontalan _neked_. Csalodtam benned. Prezi, bah.
tokapi 2016.07.22 18:32:54
@tokapi: szoval biztos sok eszkozt ismersz, ami engem zavar, hogy kidobsz(!) csak azert valamit, mert neked erdektelen. Masnak jo lehetett volna. Ez olyan igazi, fogyasztoi tarsadalmas mentalitas.
tokapi 2016.07.22 19:24:14
Klasszik agyeldobós probléma: kéne egy engedély, amit csak akkor kapsz meg, ha megtörtént valami, aminek a feltétele az engedély. Kaboom!  (fotó: Thomas Trutschel/Getty) Tisztelt Tékozló Homár! Egy kedves kis történetet szeretnék megosztani veletek. Megpróbálom rövidre…..
Gábor állati peches a telefonvásárlásban. Reméljük a kártya meg a szerelem nagyobb barátja őneki, azokon ugyanis sajnos nem tudunk segíteni, de az állandóan lerohadó telefonja ügyében alább a tanács. Kedves Homár! Azért fordulok Önökhöz, hogy van egy Samsung Galaxy S7…..
tokapi 2016.07.21 10:41:08
@Dezsike: nevesitened mindket telefonocskat, kerlek?
@Hóhér az utolsó barátod: vagd le a sajat fejed - az meg azert van.
..de nehogy veletlenul is kilass az Android-SamSung tengelyrol am. Nem szabad.
@Manyecs: koroket futni? Ezt ilyen esotanc jelleggel kell ell kepzelni?:D
@enrico palazzo: nem kell megvarni a 8-at, 2., de minimum 1. utan asztalra baszni/szarni. Illetve kijonni a birkai fogyasztoi fosodor kozepebol es nem feltetlenul az aktualis slagert kergetni. Na de ez remenytelen, ez egy olyan tipikussann.(n)
tokapi 2016.07.21 11:20:09
@The Crazy One négypontnulla: hagyjad, o igy el. Ki mondta, hogy a parizsis zsomlebe kell parizsi?
Steve megoldása kissé abszurd számlaintézős helyzetére nem biztos, hogy a legelőremutatóbb, de az tuti, hogy a legadekvátabb. Reméljük a Telenortól sikerül majd megtudnunk, hogy mi a logika, az igazság és az élet abban, hogy a számlájukat a saját ügyfélszolgálatukon nem, egy mezei…..
Az a minimum, hogy nem elegáns, de ugye nem is törvényes. Kedves Emag, ideje lenne ticketelni ezt a feladatot a fejlesztőknek. Kedves Homár! Tudtátok, hogy az eMAG nem engedi, hogy leíratkozz a hírleveléről? Ha nem érdekel, akkor is bombáznak vele! Kétszer rendeltem tőlük, szerencsére nem volt…..
tokapi 2016.07.20 14:10:30
@Manyecs: minek mennék? Meg már próbáltam is, de nem bírom. Tull magas az mentális színvonall.
Újposzt? Ja, az nincs. Helga kopasszon tyúkot eleve hányingerrel.
tokapi 2016.07.20 17:21:09
@Nick-son: hat nem, nem iratkozott le, nezd csak meg, julius 11-en is gyutt neki aldas. Egy poszt atfutasi ideje meg 8 nap.
Imádjuk a nagyvonalú vállalkozókat, akik kicsire nem adnak. 240 ezer forintos megrendelésnél mit nekünk egy-két póló mínusz! Persze a megrendelő fizeti a 240 ezret, a teljesítő pedig csak abban nagylelkű, hogy simán túllendül azon, hogy kevesebb árut szállított. Legalábbis…..
tokapi 2016.07.19 10:32:57
@Manyecs: Teszko-e vagy.
@Amusing: a hatterben varakozik. Hogy megidezzuk.
@Zardas: az embik ritkan hajlandok attetelesen gondolkodni: az van, ami elso latasra is van. Lasd amerikai, felvett vezeteknevek, magyar domaincsodak (es a hozzajuk tartozo kualiti). Minel felbaszobb a jozan es gondolkodo ember szamara a webcim, annal piacibovlibb a xoolgaltatas. Akikhez ez idaig nem jutott el - espedig nem holmi digital-infrastrukturalis akadozas folytan nem - ezutan sem fog.
tokapi 2016.07.19 10:35:30
@joska61: ha nem szuletunk meg, sokkal egyszerubb az elet. Igy viszont. Ez minden baj gyokerokozoja. Belathato.
tokapi 2016.07.19 11:31:09
@sáros_tehén: 20 ezer alatt a seggszőrödre/parókiádra/mellkasszőrzetedre kenheted. Ilyenegyszerű.
@Manyecs: ON
  Nem teljesen mai sztori, de minden valószínűség szerint nem ez az április eset volt az egyetlen és az utolsó az országban, amikor egy röpgyűlés és egy véletlen telefon oldja meg egy utas problémáját. Megint kiderült, hogy sokszor a beszélgetés közben elejtett félszavak a legfontosabbakaz életben…..
tokapi 2016.07.18 13:15:31
@Dezsike: jelenleg is az "elvileg" elnevezesu, eselylatolgatos valoszinusegszamitasos jatekban vagyunk, ez nem jo? Csak mert nem biztos, hogy annyira statikus a menetrendszer, hogy alkalmazni lehetne szoftver szintjen. Az aktualis kiveteleket, valtozasokat meg ugyanugy Marika-Terike-EncikeI-Jozsi munkaeroknek kellene bevinnie lokalisan, de legalabbis regionalisan, tehat ugyanott vagyunk. Ja, es megvalami: enter.
tokapi 2016.07.18 14:15:51
@szelidorzo: mi a francnak kovetelni, mikor galoppozni is lehet egyik kisablaktol a masikig es kivarni a dilettans telefonalos-kalimpalasos tanacstalansagi sportot? Ehhez. Nem pedig ehez. Poszthoz meg: tobbhelyutt lemaradt a HOGY. Nincs ilyen, hogy "kellett legyen", esetleg elfajzott romankulmagyari teruleten, paraszti dialektusban, szubkultura jelleggel. Ne legyel egyszeru.