Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aikiboxer

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 „Aki jó feleséget talált, kincset talált, és elnyerte az Úr jóakaratát.” (Péld 18,22) Éppen a keresztény öltözködési és magaviseleti szokásokról szerettem volna írni, amikor megtaláltam ezt a 2014-es cikket: itt. Röviden és tömören meséli el, hogy milyen nőtől…..
Aikiboxer 2017.11.29 08:50:36
@Nancsibacsi: az én tapasztalatom szerint a mélyen hívő lányok között akadnak nagyon is jók az ágyban. A vallásos lelkület ad egy pluszt a szexhez – HA a szex egyébként is jó. :)

És itt jön a lényeg. Az rózsaszín leányálom, hogy “aki hisz, az odaadja magát és a szex is jó lesz”. Az élet nem ezt igazolja. Nagyjából semmi köze egymásnak a kettőhöz. A szex biológia, testi képesség. Javítható valamelyest, de nehezen. Nekem már volt részem nagyon hívő, aranyos lánnyal nagyon gyenge szexben. Ez van.

A szex kommunikáció, két szex kommunikációja. Test-beszéd. Ez vagy működik két embet között, vagy nem. A beszélgetés után a szex az első, amit ki kellene próbálni, ha kapcsolatba kezd az ember.
Aikiboxer 2017.11.29 09:43:50
@Nancsibacsi: azt gondolom hogy nekem ebben nagyobb tapasztalatom van (mármint a hívő lányokban) és statisztikai alapon nem igaz amit vélsz. :)
Idestova öt hónapra vagyunk az öt hónap múlva esedékestől, és a közvélemény kútásói már megint többéves rekordokon mérik a kormányzópártot. Megy is emiatt az össznemzeti közbeszédben a nagy brühühű, meg a nagy muhaha: a dolgok okainak magyarázata széles skálán szóródik, annak is főleg a szélein.…..
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
Aikiboxer 2017.05.28 14:01:49
@Kovacs Nocraft Jozsefne: a szakácsos hasonlat nem egészen áll.

A Himalája megmászása a Bocuse d'Or szakácsversennyel parallel (nem Józsi bácsi sarki kifőzdéjével). Ez a förmedvény meg olyan, mintha valaki névtelenül, ismeretlenül, profi mesterszakácsi tapasztalat nélkül kezdené el fikázni Széll Tamás eredményét, mondván, hogy ez milyen sz@r eredmény, kamu az egész, a közelében se volt a győzelemhez stb. stb.

Erre azért csak megnézem már, ki írta a kritikát… Azért nagyon nem mindegy, hogy Gordon Ramsay írta-e vagy csak egy irigy kis senki a sarki lacikonyhából…

– Persze ez csak annak az olvasónak számít, aki nem ért a hegymászáshoz (és én nem értek a hegymászáshoz, de ide lapoztam mert büszke vagyok az összes magyar sportember, Fa Nándor, Hosszú Katinka stb. stb. eredményeire és jól esik olvasni, hogy milyen szuper eredmények vannak). Aki ért a hegymászáshoz, az nyilván azonnal leveszi, hogy a „cikk” szerzője egy kisstílű, irigy senki, aki még a saját nevét se meri vállalni. Még azt se mondom hogy „tipikus” (azt meg pláne nem, hogy „tipikus magyar”), mert se nem tipikus, se nem magyar a jelenség. Egyszerűen vannak ilyen emberek, többnyire bukott, ellenlábas sportolók, vagy olyanok akik csak álmodoznak és irigykednek.

Ui: Étterem-kritikát meg nyilván írjon kritikus, szeretek étterem-kritikákat olvasni, szoktam is – de még egyszer: egészen más véleményt mondani Laci bá' sarki kifőzdéjéről, mint Széll Tamás Bocuse d'Or eredményét fikázni pl.
  A Szegedi Törvényszék szerdán elsőfokú ítéletében terrorizmus vádjában Ahmed H.-t 10 év fegyház büntetésre, és Magyarországról örökös kitiltásra ítélte. A vádak szerint a 40 éves férfi megafonba beszélt, rázta a kordont és megdobálta a rendőrsorfalat kövekkel. A bíróság azt nem állapította meg,…..