Regisztráció Blogot indítok
Adatok
norbinorbi

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú ideig tartotta – talán a számos jel ellenére is – magát az a vélekedés, hogy a Fideszen belül két erő, két éles ellentétben álló szellemiség feszül egymásnak. Az egyik oldalon az ifjú titánok, akik elvek nélkül, gátlástalanul teszik a dolgukat, ami nagyjából a pénzek professzionális szintű…..
Vajon mi vesz rá pár igen jól élő, a hatalma teljében lévő politikust és pártot, hogy ilyen picsafing dolgokkal, mint a CEU rombolja le hatalmát? Pedig pont a Fidesz az a párt, amelyik anno rájött arra, hogy a kilencvenes évek elején jellemző programoknak ideje lejárt. Emlékeztek még, mint ment a…..
norbinorbi 2017.04.07 17:59:54
@ulpius66: ki kell lépni, aztán nem kell prüszkölni, mert nem fognak beleszólni semmibe...
Talán akkor felébredtek.....
Amikor valami vargabetűkkel volt csak értelmezhető, leírható, akkor Obelix mindig azt mondta Asterixnek, hogy dilisek ezek a rómaiak. Nos, Obelix egy kedveskedő, nagydarab képregényhős volt, aki beleesett a varázsitalos kondérba, azóta csak idült vigyor ül az arcán, ami mellé odalopózik némi…..
norbinorbi 2017.02.21 22:09:16
@6.Lenin: vazze...megint te válaszoltál.....ne írj!
norbinorbi 2017.02.21 22:16:33
@6.Lenin: látod tudsz te ha akarsz......a kiadási oldal. még az is látja hogy mekkora itt a gond, aki nagyon akarja ezt az olimpiát
norbinorbi 2017.02.21 22:29:21
@6.Lenin: megint személyeskedsz...hagyd már a szövegértésem, jogom van úgy érteni ahogy akarom....de mint írtam már korábban...hajrá! szavazza meg Budapest és rendezzük meg! mi bajod van ezzel, mi a f@szt nem értesz ezen? velem vagy elfoglalva, aztán te nem érted meg.
egyébként meg zavar a kiadási oldal, mert mint a tapasztalat mutatja, a minimum 7-es szorzót ráteheted....de téged ez ne zavarjon....bocs de engem meg zavar...zavar, hogy minden beruházás ennyivel többe kerül, mint amennyit megetetnek az olyan szerencsétlen balfasz debilekkel mint te vagy...menj orvoshoz, mert nem ment meg senki
Az a mi nagy bajunk, hogy nem nézünk eleget Lőrinc tévét, ezért csak 3 nap csúszással jut el hozzánk olyan fényes szellemi nagyságok, mint Bayer, Lovas vagy Bencsik spirituális iránymutatása...
Megvan ez a jelenet A Tanúból? Mutatunk valamit. A Médiatanács ma délben ült össze, hogy megtárgyalja az RTL Klub 30 százalékos tulajdonszerzési kérelmét a Central médiacsoportban, ami többek között a 24.hu kiadója is. A HVG szerint az Origo 11:35-kor ezzel a címmel jelentetett meg egy…..
A tényeket és az igazságot azonban akkor is el kell ismerni, ha az a magyarok számára kedvező – mondta hétfőn Orbán Viktor a Nemzeti Bank konferenciáján. És akkor is, ha nem kedvező? A gazdasági növekedés lényegében kifulladt, a kormány pedig két marokkal szórja a pénzt – amiből persze a leginkább…..
Városi Kurir Orbán Wizz Air-e 2017.01.02 18:25:57
„Magyarok, férfiak és asszonyok!” - jól kezdődik a 2017-es év! Az Atyuska légitársaságot vesz az ő hőn szeretett népének! A Malév-nélküliségben elmúlt négy évhez képest nagy előrelépés ez a mi kis hazánknak, hiszen mégis más érzés, ha nemzetünknek nem csak gránitszilárdságú alaptörvénye, nemzeti…..
Az Országgyűlés elnöke, a Fidesz választmányi elnöke a kormány félhivatalosában azt mondta:..
Orbán Viktor annak a Mediaworks-nek nyilatkozva ítélte el a korrupciót és ígért szigorú fellépést, amit Mészáros Lőrinc vásárolt fel. Tegnap, december 23-án ugyancsak Mészáros Lőrinc egyik cége kapott 2,5 milliárdos megbízást az államtól...
norbinorbi 2016.12.25 10:07:14
@Csaba Szikora: hát ez elég szánalmas.....nem gondolnám hogy ilyen érvekkel bármilyen korrupciót legalizálni lehet. Jó lenne ezen túllépni és a mostani helyzettel foglalkozni. A Ferit elzavarta az ország népe, lezárt ügy (6 éve), de a mostani problémákkal őrá mutogatva nem foglalkozni....lelked rajta
Mint tudjuk, Orbán Viktor1) A kvóták ellen van. 2) Szereti a kerítést. 3) Le akarja zárni a görög-török határt. 4) Beszélt néha arról is, hogy a menekültkérdés megoldása Törökország, illetve Szíria. Igen ám, de ahogy arról már írtam, 3 hülyeség, mert a görög-török…..
Sok legenda kering arról, hogy egyes pártoknak központilag irányított kommentelői vannak, de még nem nagyon láttam erre bizonyítékokat.  Eddig.  Simonka György fideszes képviselő Békésben. A neve a Mengyi Roland Voldemort-féle korrupciós ügynél került elő, és korábban már házkutatást is tartottak…..
Közép-Európa a reneszánszát éli, folyamatosan és dinamikusan fejlődik és erősödik – találta mondani Orbán Viktor. No meg azt: Európa és a világ legsikeresebb térségévé tesszük a régiót. Egy valóságtól elszakad elme álmodozásai...
norbinorbi 2016.12.10 19:08:04
Tarlós István a legutóbbi közmeghallgatáson szabályosan lehordta azokat a budapestieket, akik aggódnak a Római parti fákért és Budapest utolsó természetes partszakaszáért. A főpolgármester lekezelő modorban, arrogánsan provokált, a környezetvédőket és az érveiket azzal söpörte le az asztalról, hogy…..
- A magyar embereknek nincs mit ünnepelniük december 1-jén - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön a közmédiának nyilatkozva azzal kapcsolatban, hogy megtiltotta a magyar diplomatáknak a részvételt a december 1-jei román megemlékezéseken. Ez annak az embernek a…..
Amikor a miniszterelnökséget vezető miniszter az egyházakat nevezi az oktatás legfontosabb szereplőinek, ott már a baj nem kicsi. Európában ugyanis már Luther Márton idején kezdett divatba jönni a szekularizáció, 1517-ben. Az állam és egyház szétválasztását VIII. Henrik idején kezdték el Európában –…..
Majd a Viktor megmondja. Mert itt minden az alapján dől el, hogy a Viktor mit gondol. Akkor is, ha közben szanaszét barmol mindent. Viktor a legtöbb szpícsében arról beszél hosszan, hogy milyen a magyar. Mert a magyar az olyan fajta, hogy tököm tudja, a magyar az a fajta, aki a büdös franc tudja,…..
"-Te Tóni. A tököm már nagyon tele van veled. Nem tudnád egy kicsit visszafogni magad? Helikopterezel, táguló lakásod van, új táskát veszel egymillióért. Most meg az Árpival kapnak el, mint egy amatőrt.- De Viktor, visszafogom magam. Nekem sem öröm naponta kimosni a szaros alsód ha Mészáros Lőrinc…..
Szegény Rogán Antal, nincs túl jó formában mostanság. Helikopteres utazás egy celebesküvőre, vagy a nemrég az Index által kirobbantott Grúzián és Oroszországon átívelő botrány mind olyan, ami után egy közepesen normális országban minimum lemondatják az adott politikust. Magyarország szerencsére nem…..
Egy pillanatra visszarángatták a földre Orbán Viktort a sípoló, kereplő demonstrálók, ám ne higgyük, hogy ez gyorsan mindent megváltoztat a magyar politikai életben, és a miniszterelnök elveszíti kultikus jellegét. Orbán Viktor ezután már nem csak nem nyilatkozik ellenségesnek vélt médiának, nem…..
norbinorbi 2016.10.25 21:37:07
@$pi$: Ja! és nem állítok semmit. Csak kérdezem, hogy van-e olyan vagyonosodási vizsgálat, amelyik végigment?
norbinorbi 2016.10.25 22:05:29
@$pi$: Te írtad hogy a polt úr mennyire a toppon van....csak példákat kértem
norbinorbi 2016.10.25 22:07:07
@$pi$: kiléptem, ne válaszolj.. a semmire amúgy sem tudnék reagálni
Valami egészen hihetetlen, hogy mennyire összecsinálták magukat a FIDESZ-ben attól, hogy esetleg sokan hallgatnak Juhász Péter hívására, és 23-án elmennek kifütyülni Orbánt. Egyrészt lázasan elkezdtek embereket szervezni: A CÖF viszi a már szokott lengyel vendégtüntetőket, közpénzt nem kímélve…..
Feltűnhetett már Orbán Viktor értékelő beszéde közben is: egyszer sem hangzott el az érvénytelen szó a népszavazással kapcsolatban, amikor a miniszterelnök a szavazás politikai értelemben vett eredményeit és a kormány következő lépéseit (alkotmánymódosítás) ismertette. Reggelre egész pályás…..
norbinorbi 2016.10.03 20:22:11
@QAQ: jogilag, a fidesz által kitalált matek alapján érvénytelen. ezen nincs mit vitatni.
3 millio szavazatot figyelembe KELL venni. de ez egy másik kérdés
Orbán Viktor tegnap esti győzelmi beszédében csak egyetlen apró dolgot felejtett el megemlíteni: a népszavazás jogi értelemben érvénytelen lett. Igaz, azt viszont bejelentette, hogy a parlament elé visz egy alkotmánymódosítási javaslatot, ez által úgy téve, mintha a népszavazás…..