Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Illés Kiss Guci

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ügyészség ki tudja milyen megfontolásokból, a Tábornok-perben visszavonulót fújt. Volt ennek előszele. Először a Honvédelmi Minisztérium vonta vissza a büntetőperben bejelentett polgári jogi igényét, majd az ügyészek a vádbeszédben elismerték, hogy a pénzzel kitömött viszkis doboz tényállásnál…..
Illés Kiss Guci 2018.04.07 12:39:50
@VáradiJános: Bevallom, más blogon is vitatkoztam veled - de minek!? - ugye innen a tegeződés. Kicsit felbosszantottál, hisz a kubatovi trollgyárban hivatásos felbosszantó a beosztásod, onnan kapod a trollkodásodért a baksist. Igazából ezt a választ már nem is neked írom, hanem a többi kommentelőnek, hogy óvja magát egy ilyen trollnak a közelétől, aki nem érvel, nem vitatkozik, nem tényeket hanem hazugságokat állít. És az is felbosszantott, hogy egy arcátlan és gátlástalan tahó vagy, aki bárkit letegez, parazitának, senkiházinak nevez. Menj az origó, 888 és az egyéb mocsok oldalakra dagonyázni, ne rontsd itt a levegőt! Paraszt!
Illés Kiss Guci 2018.04.07 14:18:22
@Viszkisdoboz: Helyesen döntött! Hisz a trolloknak pont az a feladata, hogy a témával már abszolút nem összefüggő mocskolódással az egészet belerántsák abba a mocsárba, ahol ők és gazdáik szívesen dagonyásznak. Ergo ne Fapál felmentéséről, az elfogult ügyészségről, ártatlan emberek meghurcolásának történetéről szóljon ez a poszt, mert ez kellemetlen a fidSS számára. Helyette menjen át alpári bayeri mélységekbe, a lényeget elfedve. Újab gratula Fapál Úr! Így kell ezt okosan és elegánsan kezelni!
Történelmi kísérletnek lehetünk tanúi a következő időkben, ha csendben figyelünk: behódol-e a katolikus egyház egy -- tehetséges, ám nagyhatalmi mércével egyelőre még jelentéktelen befolyással bíró, s az Egyházban még külsős  -- politikus újságírónak, és engedélyezi-e számára az Egyházba lépést…..
Illés Kiss Guci 2018.04.07 12:29:34
Illés Kiss Guci 2018.04.07 13:21:51
@Morgo1229: Egészségedre! Isten ments, hogy én az ő dagonyájában fetrengjek, a blogjától meg olyan távol tartom magam, ahogy csak lehet. De tudod az extrém dolgokról, rövid bejátszásokkal tájékoztat a független - amit csak ti címkéztek ilyen olyan oldalinak, meg illettek "ballibsi" jelzővel, hisz mindenkit címkéztek valamivel, aki nem ért veletek egyet - média. Én elborzadok, ha valaki olyan trágár és obszcén közszereplő létére mint ő, én nem értem meg ha valakit az izgat fel szex közben ha kínozzák, utálattal nézem ha poénból undorító dolgokat vesz valaki a szájába stb. Magyarul távol áll tőlem az efajta extremitás, de mivel toleráns ember vagyok, mindenki csinálja privátbn, ha őt ez boldogítja. De könyörgöm, ne ez legyen az etalon! Példának okáért te örülnél, ha a tanárnéni szexuális felvilágosítás címen szado-mazo fogásokkal traktálná, netán pedofil hozzáállással oktatná a gyermeked? Főleg ha az enyém is abban az osztályba jár! Egyébként meg a magánügyed, ha te a négy fal kötött mit milyen testnyílásodba helyezel! Na ez a bajom a "lovaggal"! Bár soha többé ne hallanék róla.
Illés Kiss Guci 2018.04.07 14:09:25
@VáradiJános: A degenerált példákat nem én, hanem azok teremtik, akiknek a seggét nyalod! S ha olvasni is tudnál, sőt azt amit a betűk egymásutánisága jelent, vagyis azok értelmét is megértenéd akkor, akkor felismerted volna, hogy engem ezek pont elborzasztanak, s nem felizgatnak, veled ellentétben. Ne föcsögjél, hanem érveljél, de neked sem érved, sem eszed az érveléshez nincs. Kubatov trollgyárában ez biztosan nem feltétel, a lényeg, hogy a nyelved genetikailag úgy fejlődött, hogy minden fideSS vezér seggébe passzol.
Volt idő, amikor rendszertelenül ugyan, de össze-összefutottunk. A szó szoros értelmében. A pályakezdő politikus egy körgangos ferencvárosi bérházban, a fölöttünk lévő lakásban élt feleségével és csecsemő kislányával. Olykor a lépcsőházban húzott el mellettem rövid gatyában, telente pedig…..
Illés Kiss Guci 2018.04.02 23:04:01
@EU zászlót mindenhova!: De Hódmezőlázárhely Hódmezővásárhelyjé történt visszaváltozása a fideSS ellenes tábort is megmozgatta, gyurcsányi szófordulattal: nem kicsit, nagyon! Azóta van realitása a kormányváltásnak, s Márki-Zay országos kampányolása nagyot dobott a siker felé. Nap nap után egyre többen lépnek vissza az ellenzéki jelöltek egymás, ergo a kormányváltás javára. A fideSS retteg, egyre több blődlit kommunikál, az agyhalott tábora meg annyi amennyi, hogy többet ezzel az idióta kampányával nem tudott begyűjteni, az biztos. Az ilyen blogbejegyzések csak arra jók, hogy elbizonytalanítsák a kormányváltásra szavazni készülőket, remélem sikertelenül. Tehát a meccs nemhogy nem lefutott, a 8.-ig tartó 6 napban tovább nő a kormányváltó kedv, tehát vesztenivalója a narancsosoknak van. Aki meg kormányváltást akar, de nem bízik benne, az próbáljon önuralmat tanusítani ebben a pár napban, s a klaviatúráját másra használja, mint a fenti bejegyzés. Majd okoskodhat egy hét múlva, legyen bármi az eredmény.
Illés Kiss Guci 2018.04.03 15:09:07
@Zöldi László: A címben valóban van kérdőjel, ami az esélylatolgatásra utal. De posztjának az utolsó mondatai már kijelentő módban fogalmazódtak, s bevallom számomra kicsit zavaros az utolsó három mondata, de nekem ebből az jött le, hogy igen lefutott a meccs, gyakorlatilag felesleges a választást megrendezni. Szerintem meg nem fölösleges, lesz remélem legalább akkora meglepetés mint Vásárhelyen!
Illés Kiss Guci 2018.04.03 15:19:18
@EU zászlót mindenhova!: Nagyon tudod a frankót! Talán a lottószámok is mennek, s te nyersz folyamatosan. Majd pár nap múlva okosabbak leszünk, s remélem az ilyen fizetett trolloknak is megszűnik a kifizetőhelye. Egyébként beszédes, hogy a nick képed egy EU szimbólummal nyomtatott WC papírtekercs. Nos ilyen kétszinű és álságos mindaz amit mentegetni, védeni próbálsz. A poén meg az, hogy attól vagytok nagylegények, hogy sok a pénzetek, amit az országnak szánt EU forrásból elloptatok, vagy elloptak a gazdáid, amiből busásan megjutalmaznak a trollkodásodért. Majd meglátjuk, a nagy szopásból - ahogy írod! - ki lesz a szopó oldalon.
Elfogtunk egy levelet, pontosabban egy mesét egy ismeretlen meseíró tollából, aki, egy királyról ír. Egy kiskirályról akinek királysága aprócska, de hatalma korlátlan. Butasága eget rengető, amit mond átgondolatlan. Ha felcsillant érdeklődés szikrája benned, olvasd el! De vigyázz! Nehogy a…..
Senki nem szeret tartozni, azt pedig pláne nem szereti senki ha az ő számlájára vesznek fel pénzt és azt felesleges hülyeségekre szórják el, a lehető leggazdaságtalanabb módon. Ezt csinálja az állam, ezt csinálják a törvényhozók, és ezért ráadásul még fizetést is kapnak.   Az államadósságot egy…..
Illés Kiss Guci 2016.11.25 22:32:28
@DONÁLD TRAMP: a 2002 évi választási fiaskó után hiába szakadt meg az "elképesztő professzializmus", a gazdaság hasított egészen 2007-ig. Aztán jött a gazdasági világválság, és nem hasított tovább, mert a döntéshozók jóvoltából a magyar gazdaság mint olyan nem létezik, mivel összeszerelő üzemegysége vagyunk csupán és jeééemzően az EU-nak, meg kényszervállakozások tömkelege fűszerezve az éppen hatalmon lévők oligrhák kiskirálysága. Tehát ezzel azt próbáltam kifejteni, hogy rossz a gazdaság szerkezete, és ha újból jönne egy válság, ami ugye nem tőlünk függ, akkor a szar még jobban elárasztana bennünket, mint 2007 és 2010 között.Ugyanis beszédes, hogy miközben újra "hasít" a gazdaság, nő a GDP, az ehhez arányított adósság szinte alig csökken, viszont a tényleges adósság - 2010-ben valamivel 20 ezer milliárd alatt, most meg 26 fölött. Miközben MANYUP 3-ja lenyúlva, azóta a pénzt az állami feneketlen zsák nyeli el, mégis FIDESZ minden egyes éve statisztikailag ezermilliárddal adósítja el az országot. Ezt nem professzializmusnak, hanem nettó hozzá nem értésnek hívják magyarul, hogy mindenki értse! Egyébként meg 2010-ben nem volt államcsőd, hacsak azt nem tekintjük csődnek, hogy ez a rablóbanda került hatalomra.