Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csónakos_Eszti

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az őszi nagyhalas, nagy csalis csukázásnak különös varázsa van. A természet már a télre készül, de még őriz valamit a nyár bájából. A reggelek már csípősek, a nap sugarai azonban még megmelengetik a testet és a lelket is. A nyár még ott rezeg a sárguló levelek közt, de a szálló ökörnyál…..
Régi vágyam volt a Fox Rage termékeinek szisztematikus tesztelése. Nekem, megrögzött pergetőnek is jól látható volt, hogy a pontyos vonalon a Fox az egyik legnagyobb névvé, trendformáló, vezető márkává nőtte ki magát. A cég – mint oly sok békéshalas márka – új piacot nyitott a pergető szegmensben,…..
Csónakos_Eszti 2021.10.13 21:50:32
@Halfdane: köszi a választ!
Várjuk a beszámolókat - meg közben kicsit irigykedem is, az idei év napszámban és élményanyagban nekem elég visszafogottra sikerült. Na de majd jövőre :)
Fish&Dirt Taposóaknák a Dunán 2021.01.30 11:34:25
Novemberben megfogtam életem legnagyobb süllőjét, aztán január 5-én az év első pecáján 6 csukát fogtam legyezve, belly boat-ból a kedvenc csatornámon. Aztán jött január 6-a és a taposóaknák a Dunán.    Január 6-án az előző napi csukázás hatása alatt, vidáman és lazán készülődtem az aznapi dunai…..
Csónakos_Eszti 2021.02.10 19:37:48
@Fischfucker: Az utolsó mondat nagyon elszomorít:( tartom amit 2 éve is írtam, én legalább 50%-ban ennek a blognak köszönhetően lettem pergető horgász. Ez a kb 100 bejegyzés egy sokkal szebb zárást érdemel, mint egy idióta helyzet miatt elvett engedély és az alatta összegyűlt kommentek.
Csónakos_Eszti 2021.02.10 19:56:58
@Fischfucker: ezt a célját tényleg betöltötte, meg többet is. Ha valaki végigrágja magát a bejegyzéseken, komoly ízelítőt kap abból, miért érdemes félre tenni a feeder botokat:)
Viszont se insta, se FB, de ha egyszer Márián látlak majd rádköszönök egy Xzoga feliratú csónakból és átbeszéljük a makro kontra nimfa témát:) (Az előző csónakon volt Eszti felirat, innen a nicknév). Sok sikert, remélem mielőbb kézbe kapod az engedélyed!
Csónakos_Eszti 2021.02.10 22:41:04
Van az úgy, hogy az embert elkapja valami bizsergető érzés, valami kivételes izgalom. Ritkán jön az ilyesmi és mindig emlékezetes. Felkavar és maga alá temet. Megkínoz és felemel. A tisztítótűzbe vet, de a mennyországba vezet. Jó esetben... De hát ilyen ez a szerelem...  Vészterhes időkben…..
Több ígéretet is tettem a facebookon, most váltom be az elsőt. Fogtam egy 61 centis sebes pisztrángot a Steyr-en Ausztriában, ami eleve hihetetlen, de ha megnézed a videot, akkor látni fogod, hogy ez pont az a harc volt, amit nem mi, horgászok szoktunk nyerni. Azért sem, mert egyedül voltam, nem…..
                          Találkoztam az elvarázsolt békakirállyal, aki azt mondta, ha nem tűzöm horogra, mint harcsa-csalit, akkor egyrészt nem jelent fel az…..
Egyszerű kis cím ez. De elmondja a lényeget. Hosszú, keservesen halmentes időszakot zártam ma le nem egy, hanem négy balinnal, a negyedik, életem legnagyobbja volt. Csapjunk bele!   Röviden a szenvedésről: Novemberben voltam legyezni, ott volt utoljára hal a kezemben. És még azt sem mondhatnám,…..
Fish&Dirt 55 2016.09.05 13:21:21
Sok süllőt fogtam Balatonon, de soha nem fogtam még másfél kiló felettit. Balatonmárián nem. Aztán most pénteken átmentünk Gyenesdiásra Petihez, hogy ez a helyzet megváltozzon. Miután poszt lett belőle kitalálható, hogy mi is történt... Elég elmebeteg körülmények között zajlott le ez a túra.…..
Csónakos_Eszti 2016.09.05 19:06:44
@Fischfucker: koszi, akkor keresem oket tovabb. elso eves csonakos vagyok,szoknom kell meg a mufajt:) meg ezt a boszme sok arvaszunyogot, en meg ilyet nem lattam mint ezen a hetvegen...Gorbuljon!
Csónakos_Eszti 2016.09.05 19:28:35
@Fischfucker: azaz:) a poen, hogy a csajom x ev utan eloszor mondta: "Kimegyek veled este a molora amig horgaszol". 2,5 perc mulva a komuvesek is elore koszontek neki, olyan karomkodasok kozepette tavozott:)