Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F. Underwood

5 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt időszakban többször előtérbe került a világsajtóban az amerikai-mexikói viszony. Leginkább Donald Trump falépítése miatt, amely tervei szerint megoldja az illegális határátlépést és az USA gazdaságára is jó hatással lesz. Hogy ez így lesz-e azzal lehet vitatkozni, de azt érdemes…..
Folytassuk tehát a két ország kapcsolatának áttekintését. Ebben a bejegyzésben a XX. század első felének történéseit vizsgálom. Remélhetőleg lesz néhány újdonság is közte, amely segít a képet árnyaltabban látni. Forradalmak, afférok, válságok... A század eleji nyugtalanság és elégedetlenség a…..
Porig alázta a Helsinki Bizottság Németh Szilárdot: bele akarunk szólni a politikába, és ez alkotmányos jogunk. ..
West and the rest Olasz meló 2016? 2016.12.01 18:40:27
Vasárnap Olaszországban népszavazást tartanak, amely könnyen végződhet a nemek győzelmével. Matteo Renzi korábban megígérte, ha nem sikerül nyernie a referendumon lemond. Milyen következményekkel járhat ez az EU számára? Miről is van szó valójában? Ki lehet a valódi győztes? Van-e még szufla a…..
Az amerikai elnökválasztás kimenetele érzékelhetően két irányt vetít elénk az USA "Nagy Stratégiáját" tekintve. Ha Hillary Clinton nyer, nagy meglepetés nem várható, valószínűleg folytatódik az Obama adminisztráció által megkezdett út, amelynek egyre kisebb a támogatása az amerikai közvéleményben.…..
F. Underwood 2016.08.16 18:35:37
@midnight coder: egyet értek! komoly esély kínálkozhat, hogy megszűnjön ez a rossz gyakorlat.
Lassan az amerikai elnökválasztás utolsó szakaszához érünk. Mi sem jelzi ezt jobban, mint az alelnök jelöltek megnevezése az elnökaspiránsok által. A demokrata Hillary Clinton választottja még nem ismert, ellenfele Donald Trump viszont elérkezettnek látta az időt és a választása Mike Pence, Indiana…..