Regisztráció Blogot indítok
Adatok
morzsakutya

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Aranypart 1x21 2011.09.30 08:24:00
Előre le kell szögeznem, hogy nem tudom ki kivel van. Annyit tudok, hogy Glatz Ferenc nem lesz a szereplők között, és hogy a melegítő alsómért, amivel megtiszteltem a műsort, Király Gabi ölni tudna. A biztonság kedvéért némi Unicumot is fogyasztottam a műsor előtt, mondjuk nem az…..
morzsakutya 2011.09.30 16:37:13
@Giedi: hát pont ettől volt zseniális, hogy felismertem így is csontit, meg a csepeli műkörmösról (amúgy LOL) is rögtön tudtam, hogy ki!!! :DDDDD
„Minden napra jutott egy veszekedés, majd utána egy kibékülés. Azt mondta, költözzek el. Egy óra múlva pedig azt mondta, hogy ne, és bocs” - ha mindenért te vagy a hibás, ideje lelépni, de ha élvezed az érzelmi libikókát, akkor bumerángként mindig visszatérhetsz. Most…..
morzsakutya 2011.08.26 12:46:21
@cyd: :-D
hogyvolt Alekosz - 1x02 2011.05.12 15:17:00
Tudtam, éreztem, hogy a Szerelem a legfölsőbb szinteken jutalomjáték lesz, de azt én sem gondoltam volna, sírvaröhögős, farkasvonyításos, taknyam-nyálam egybefolyós órákat töltök a tévé és a monitor előtt, hát kincseim, a kommentek sem kutyafaszák, ha értitek, hogy mondom.…..
Úgy látszik, a bankadó szele Budapest Bank után az AXA-hoz is elért, a keletkezett hiányt pedig szerencsétlen törlesztőktől próbálják beszedni. Lajos három éve fizetgeti a törlesztését, megbízhatóságát pedig egy kis megnövekedett kamattal jutalmazza kedvenc bankja. Bár a…..
"Ő itt Pippi. Észak-Olaszországban dolgozok au pairként és ő a család 8 éves "kis" kedvence.Egyik fő célom, hogy az egyéves kis Martinoval jó kapcsolatuk legyen ami néha kisebb-nagyobb nehézségekbe ütközik" - írja Timcsi.Informáciéhes maradtam. Kíváncsi…..
Régóta megy a puncsolás, hogy legyen Fasszombat rovat a Subbán ha már Vasárnapina van. Borzasztóan szeretjük az olvasóinkat és jogosnak is érezzük a kérést, de nem hiába nem volt eddig. A neten található SZEXI férfi képek nyolcvan százaléka titkárnők által tovább küldött…..
A riportban elhangzott, Attila álma a 2020-as nyári olimpiára való kijutás.Beszélgettem erről egy szakmabelivel azóta. Szerinte Attilának ez a riportban utolsónak elhangzó mondata jelezte: a betegség még jelen van. Vitába keveredtünk, mert szerintem meg pont az ellenkezője igaz.…..
A Plants vs. Zombies az egyik legjobb dolog, ami a lövegtornyosként is emlegetett tower defense műfajjal történhetett. Nincsenek túlbonyolítva a pályák, viszont a lövegtornyok – a címben szereplő növények – nagyon változatosak, akárcsak az ellenfél zombik. A grafikát…..
Értitek, kiderült, hogy én egy egész baráti társasággal levelezgetek amúgy, ami mellett az kismiska, hogy beteg is vagyok.  A kép innen  A kiegyensúlyozott, teljes életet élő nő és egy beteg Superman története, avagy amikor a vesszőt is félre lehet…..
Mit tegyen az olvasó, aki kétségbe esve írt nekünk? Drága barátaim, oldjuk meg az életét, hozzuk meg a felelős döntést helyette, hajrá! A történet még nagyon friss, kíváncsi vagyok a véleményetekre, érdemes lenne-e futni még egy kört az ügyben.....mielöbb választ kéne…..
Még egy szigetes szakítás! Emlékeim szerint a Run DMC szar volt, én otthagytam, de majd vl megvédi őket.  Kedves Szakítósok, a Szigetes Szakítás™ "novellapályázatra" küldeném ezt a kis történetet. Az elmúlt években valahogy mindig kikeveredtem a…..
Az ártatlan megcsalás így változhat tízéves horrorsztorivá, amiben a férfi elveszíti mindenét a gyerektől az autóig, de soha nem lehet már boldog. Az utóbbi idők legkeményebb sztorija. Úgy döntöttem, leírom ezt a történetet, véleményeket várok, hogy mennyire vagyok hülye…..
 Pedig minden jól indult. Az egyik haverom mutatta meg az oldalt, és megigértem neki ha dobnak, akkor a történetét felrakom...Szóval lécci rakjátok fel...Köszi Magamról azt kell tudni, hogy kb fél éve vezetek blogot, és aktívan sportolok...A két dolog összehozta a csajokat,…..
Internetes zaklatás, postafiók feltörés, pornókép küldözgetés. Anyuka segítséget kér a chaten nőző fia számára.Tisztelt Zugügyvéd!A segítségüket, illetve tanácsukat szeretném kérni az alábbi témában:A lányomról és a barátjáról van szó. Már a rendőrségre került…..
morzsakutya 2009.05.28 13:15:53
Ezt a sztorit nem annyira értem.A kép innenÜdv! Hosszas vívódás után úgy döntöttem, hogy megírom én is az én szakítós történetemet.Nos: egyetemista voltam éppen, a felezőn valamivel túl, a hölgy pár évvel fiatalabb nálam. Házibuli nálam az albiban, meglehetősen jól…..
morzsakutya 2009.05.04 14:09:26
Csak szerelemesek vagyunk egymásba és hiszünk abban, hogy mi ketten vagyunk egymásnak az élet maga. Vagyis lehettünk volna. A kép innen Elkésett szerelem 10 év ismeretség. Másfél év együtt. Sokáig plátói, aztán berobban egyszercsak. Nincs visszaút, egy csók és semmi…..
M. állítólag a hatásomra elkezdett konditerembe járni-épp, amikor nekünk péntek délután az utolsó testnevelés óránk volt, láttam is nem egyszer súlyzókkal izzadni. A kép innen Hali! Mindennap olvasom a szakítóst, mert én annyira fiatalon házasodtam, hogy egyszerűen…..
Erős kezdet: a vidéki kislányból előbb escort, majd banki felsővezető lesz. Fake? Nem-fake? Vigyázat: hosszú! Hasonló sztori: egymilliós szakítás. A kép innen     Régi olvasója vagyok a blognak, jó hivatkozás szokott lenni napközben, miért is szakítsam meg a…..
morzsakutya 2009.03.23 11:33:10
 "zöldszemű lány. szívdobbanás. virágnak örülés. hozzárohan megállás. 2 nap eltelés. végig fejben járás." - rendhagyó stílusú levél délutánra. február. farsangtime. bemelegítő parti. nálam. remek hangulat. pizzasütés. sörözés, borozás. röhögés.…..
 Délelőtti szabály: Meg akarsz dugni egy nőt? Nézz át rajta!Innen loptuk Legyek mondjuk en, 25, masodik munkahely, de meg igazabol friss diplomas, kozepcsinos, szorakoztato, szemtelen csajszi, titkarnoje a nagyfonoknek, aki legyen mondjuk 40, poziciojahoz kepest fiatal, de azert mint…..
A blog olvasók megfelelően képviselik a normális emberek populációját? Ha igen, akkor alant egy kérdés, várják rá a választ. Kedves Szakítós blog olvasók!Történetem rövid és nem is öncélú, hanem segítségeteket kérném, tehát egy kérdés lenne, amelyre adott…..
morzsakutya 2008.10.17 11:50:45