Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Boxie the Foxy

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dubrovnikban voltam és reggel volt, azt terveztem, hogy megpihenek egy kicsit a folyamatos biciklizés után és egy napig felfedezem a várost, bejárom az egészet, pihenek és strandolok. De a bicikli megnehezítette volna a dolgomat ezért gondoltam kikötöm egy biztonságos helyre ahol van kamera is,…..
Tavaly nyáron történt. Már hazafelé tartottam Palermoból, persze fáradt és kimerült voltam mint az állat, nem is tudom, hogy akkor már hány napja voltam úton. A lényeg, hogy kialvatlanul, mert csak kb. egy órát tudtam pihenni olasz útépítőmunkások autójának utánfutóján egy benzinkúton, aztán az…..
10. nap             Másnap reggel - egy közparkban aludtam sátorban - erre ébredtem: kürtölnek a tengeri hajók. Soha rosszabbat.Viszont a szeméthalmok - turisták ide-oda - mindent elborítanak, hiába vagyok közel a…..
Sziasztok!  Boxie vagyok és ez a blog a biciklis kalandjaimról fog szólni.  Az a szenvedélyem, hogy egyedül, biciklivel és egy hátizsákkal hosszú utazásokra indulok országokon keresztül és így fedezem fel a világot. Közben persze rengeteg kalandos helyzetbe keveredek és megannyi impulzus ér,…..