Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qzqz01

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Más ügyfélnek is meggyűlt már a baja a szolgáltatóval, a GVH is bünteti, és Szg története sem tett sokkal jobb benyomást a társaságról. Óvatosan hát az ügynökökkel.Péntek délután csengetnek. Egy srác és egy csaj (igen ez a helyes kifejezés, bár bizniszmódiba voltak…..
qzqz01 2011.08.01 09:53:53
@ügyfélszolgálatos:

"Amiket írtál, hogy nem érdeke az invitelnek az ilyen ügynök egyszerűen hazugság. Jól tudom, hogy ha egy ügynök elad 1000 szerződést amiből csak 100 -at reklamálnak meg, akkor az invitel baromira nem fog foglalkozni azzal, hogy az ügynök hazudik értékesítés közben. Tudom mert nálunk is ez van, sőt minden cégnél ez van."

Ezt ex T-Home-os üzletkötőként cáfolom, mert kirúgnak érte. Ha valaki elkövetett valami etikailag kifogásolhatót és kiderült (kiderül, mert a rendszerben meg tudják nézni, hogy kinek a nevére rögzítették a szerződést), azonnal ment a levél az ügynökhálózatnak, hogy ilyet nem szabad és ismételten felhívták a figyelmet az ügynöki szerződésben szereplő etikai kódexre.
Vannak olyan dolgok, amiket mindenki tud, de soha senki nem tesz ellenük semmit, és nem is beszél róla szinte soha. Ilyen például az, hogy a magyar kéményseprők nem néznek bele a kéménybe, hanem csak elkérnek egy szerény összeget, és aláírnak. Azaz nyilván létezik olyan…..
qzqz01 2010.02.10 07:28:49
@csí00: azért kell fizetned, mert benne van az ingatlanod a kéményseprést végző cég nyilvántartásában (valamikor valaki kihívta őket), így mennek hozzád és szedik a pénzt a törvény által előírt kötelezettségek szerint.
Ha nem használsz kéményt, akkor legközelebb, amikor ott jár a kéményseprő, behívod. Megmutatod neki, hogy nincs kályhád, kandallód, kazánod, és a kémény bemeneti nyílása le van zárva. Így tudsz kikerülni a nyilvántartásból.
Abban az esetben, ha gyanús hogy valamit nagyobbként szeretnének eladni, mint amekkora valójában, jól jön a legendás hüvelykujj-mutatóujj távolság, illetve pl. pizza esetében egy jó kis zollstock. Nóra gyorsan le is mérte és bizonyította: a Don Pedro 2,5 centit spórol a 28-as…..
qzqz01 2008.08.21 13:38:54
Kedves Babii! (szerintem don pedrós vagy, 2. kommentedből következtetni mertem)

Jó nektek!

Az alábbi sorokat nem írtam volna le, ha nem akarsz ostobának feltüntetni a kommenteddel:
Nálunk nem volt szalvéta az asztalon, várni meg már nem győztünk (a pulton túli részen ültünk belől, mások is voltak rajtunk kívül, kerthelység nem üzemelt, felénk se néztek).
Másik eset: ismerősöm rendelt tőlük, elment érte. Felvették a kávé rendelését is elvitelre, síma műanyag pohárban akarták kiadni. Arra a kérdésre pedig, hogy akkor ezt így hogyan viszem el?, a válaszuk az volt, hogy az nem az ő gondjuk. Egyébként azt vettem észre, hogy azóta (kb. 6 hónapja) változott a kiszolgálók személyének egy része. De az is lehet, hogy csak keveset járok oda.

Valamelyik nap rendeltem sonkás melegszendvicset, szalámisat kaptam helyette. Másikat kérni nem mertem, féltem hogy a rendelésemhez kapok bónuszként valamilyen emberi test által kiválasztott anyagot is. :)

De persze ezek a hibák máshol is előfordulhatnak. Sajnos sok alkalmazottnak baj van a munkamoráljával, illetve ösztönözve sincsennek. Remélem, hogy a jövőben kapnak az alkalmazottak a valódi vendéglátásból egy kis továbbképzést. Egyébként legutóbb kommunikációban a kiszolgálók normálisak voltak. A javításra esélyt fogok nekik adni a fentiek ellenére (hiszek a változásban), megyek oda máskor is. A helynek egyébként nagyon jó a hangulata, meg a kaja is "viszonylag" jó.
Éseztígyhogy-rovatunk mai nyertese R., aki a megtépázott Várban fedezett fel egy újabb érdekes anomáliát. Szerencsétlen Halászbástyát kapták el megint, ezúttal egy vendéglátóipari egység foglalta el az alsó szintjét székpakolgató turistáknak álcázva: A Lebontották a Budai…..
István egy igen szerencsétlen külföldi mobilos spammert fogott, aki a fent látható szöveggel próbálja vélhetőleg plafonig emelt díjas számát visszahívatni: Kaptam egy sms-t, amelyben egy malajziai telefonszámról nagyon szépen kérnek, hogy hívjak fel egy 0690-es számot. Eddig…..