Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leonaprofi (törölt)

6 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly szeptemberben írtunk arról, hogyan is "spórol a köztévé". Az a Magyar Televízió, - amely 2004-ben 30, azóta évi 10-18 milliárd támogatást kapott a költségvetésből egészen tavalyig - aminek a székház eladásán 5,5 milliárd forintot bukott az állam - aminek az…..
Soho Party: Gyere és táncolj Vajon ki volt a 90-es évek azon slágergyárosa, akit a kedves olvasó elsőként taszított volna egy black metalos faipari tanulókkal teli verembe? Borítékolható, hogy Kozsó áll a toplista élén, ám akadt valaki, aki legalább annyira megérdemelten…..
Pain: A szex vajon mi? VS Nincs segítség az égből Szó se róla, a 90-es évek futószalagon termelte ki azon hazai popproduktumokat, melyek leginkább Uri Geller és a NASA hatáskörét gazdagították volna. Az évtized vége felé azonban feltűnt egy fiatalember, aki vélhetőleg még…..
A csatorna jó hírnevének megsértése miatt tízmillió forintot követel a Story Tv Hajdú Pétertől, emellett bocsánatkérésre kötelezik az Esti Frizbi műsorvezetőjét. Ha nyolc napon belül nem utalja át nekik az összeget, akkor bíróság elé vihetik az ügyet – írja a Blikk.…..
Azt ugye eddig is tudtuk, hogy a Ma Reggel a következő néhány évben nem Süveges Gergővel fog eldöcögni, be is dobták pár nap múlva Jegyes-Tóth Kriszta nevét, aki szintén volt-napkeltés, és még ezek után is nyilvánvaló volt, hogy további neveket várhatunk. A legfrissebb…..
Kedden már nem került adásba A tévé ügyvédje és a port.hu szerint két hétig még nem is fog. Az ok az lehet, hogy a köztévétől a jövő évi költségvetés tervezete elvonna 7 milliárd forintot, azaz a büdzsé egynegyedét, továbbá meghiúsult a tervezett beruházási…..
Újból méri a Magyar Terjesztés-ellenőrző Szövetség a Magyar Hírlap példányszámát, miután éveken át azt mondogatták Széles Gábor kedvenc lapjánál, hogy teljesen felesleges az ilyesmi.Amikor utoljára, 2004 első félévében auditálta a Matesz a lap eladási adatait, akkor 28…..
Jól kiszámolták az okosok, hogy milyen sok bevétele lesz a parkolási rablótársaságnak és az önkormányzatnak akkor, ha azt a sok, igen kihasznált és népszerű parkolóhelyet fizetőssé teszik ott a rakparton. Rica Maca készített néhány fotót és elküldte nekünk. Gratulálok az…..
Filmdroid Elhunyt Kristóf Tibor 2009.09.08 22:30:00
Hosszan tartó betegség után otthonában elhunyt Kristóf Tibor, 67 éves volt. A színművész  1967-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, játszott színdarabokban és filmekben is szerepet vállalt. Többek között láthattuk őt a Dögkeselyű, Talpuk alatt fütyül…..
Ha nem, itt a lehetőség, ugyanis Zoli révén a Homár szerkesztőségébe is eljutott Levi levele, amiben röviden elmeséli, hogy Budafoki úti munkahelyéről szeptember másodikán az ipari kamerával rögzített két fiatalember ellopta a biciklijét. Az akció felvételei három részben itt…..
Ez már biztos! Az igazság szerint a támogatotti körben ez az állami hozzájárulás már eddig is minimális, párszáz forint volt szemüveg lencsénként, de a hírek szerint most ennek is vége augusztustól 16-tól. A térítés a +- 6 dioptria feletti, egyébként is sokkal drágábban…..
Videós kollégánk, barátunk, Robertó érdekes átalakuláson ment keresztül az utóbbi hónapokban. Pontosabban nem ő, hanem a státusza minálunk. Régebben, amikor felcaplatott hozzánk a videórovatból, mindenki köszönt neki, á helló, komesztáj, mi van veled, mikor vágunk, satöbbi.…..
MULTIFOKÁLIS és Fényresötétedő! Már nincs nap, hogy ne gondolnánk a gonosz UV sugarakra, melyek egyre intenzívebben bombázzák földünket, s bizony a bőrünket, s a szemünket sem kímélik. A probléma annyira égető, hogy itthon is összeálltak a legkomolyabb szemész és…..
TRANSITION vagy FIX színű napszemüveg?Ez egy komoly dilemma, pedig ha belegondolunk, nem olyan nehéz a döntés. Az alaphelyzet ugye, hogy süt a napocska és ezt szeretnénk valamilyen szép megoldással ellensúlyozni. A dioptria nélküli design napszemüvegek sajnos a szemüvegviselőknek…..
  Komolyra fordítjuk a szót! Eddig vártunk. Április 24. óta akartunk adni egy kis időt a hiperérzékeny és tisztességes sajtónak, hogy tegye kötelességét és adjon hírt arról, amiről tud. Arról, hogy történt egy durva incidens, ami, ha más kisebbséget vagy felekezetet…..
leonaprofi (törölt) 2008.05.08 10:36:41
A NAPSZEMÜVEG TE VAGY     Lassan elő-elő kandikál a nap és pótolhatjuk a tavaly nyaraláskor elveszett, kettétört, összekarcolt napszemüvegeinket. Fogyóeszköz, mégis napokat, heteket vacakolunk vele, hogy rátaláljunk az igazira, mert a napszemüveg MI VAGYUNK. Ebben a…..
Ezzel egyetérthetünk: inkább erre használják ezt a speciális ötvözetet, mintsem gyilkos fegyvereket gyártsanak belőle. A haditechnika így szolgálhat békés célokat. A legnevesebb szemüvegkeret gyártók folyamatos fejlesztéseik során szüntelen keresik a legellenállóbb,…..
Mi szemüvegviselők, akik hosszú évek-, sokan gyerekkorunk óta hordunk szemüveget, talán már rendelkezünk némi gyakorlattal a választást illetően. Évtizedekkel ezelőtt az volt a baj, hogy a boltok választéka enyhén szólva nem volt kielégítő.Ma már nem az a kérdés, hogy…..