Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szemi dévisz (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már-már olyan mém lett belőle, mint a Bukás Hitler-örjöngéséből, de az RTL Klub most véget vetett a mókának. Szabó Patrícia fájdalmas filmje nem csak az RTL Mostról tűnt el, de a csatorna a Youtube-ról is levetette a felvételt, amiben a Cosmopolitan volt főszerkesztője arról…..
  Magyarország azért lett Izrael célországa, mert „kellemes a klímája, amely önfenntartó tud lenni, amely jó helyen fekszik, stratégiai helyen fekszik, amelynek a népe kellően birka ahhoz, hogy önmaga vesse a nyaktiló alá a fejét. S akkor vannak olyan politikai…..
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
Nem voltam rest, berendeltem online a PÁKÓ könyvét. 2300 magyar forintért talán kapok valamilyen Havas féle bulvárélményt, ami nem fekszi meg gyomromat. Már a beharangozója sejttette, hogy a könyv - amolyan hiánypótlóként - megmagyarázza majd a nigériai médiabohóc…..
Jön! A kerekenként, sebességfokozatonként, bóvdenenként és fényvisszaverő prizmánként kivethető kerékpáradó. Napjaink klímaváltozásával járó globális BKV jelenségei, illetve az üzemanyagárak Himalája csúcsait ostromló magasságai ez év tavasztán igazi biciklicunamit…..
Subba Korzó 2008.04.21 10:24:00
Ehhez biztosan nem fuzunk semmilyen kommentárt, figyeljuk csak a kreatív elme szárnyalását csendben. ..
  A város napsütötte és csendes. Minden, ami BKV leáll. Buszok a garázsban, villamosok a remízben, metrók, trolik dettó…Autók meg csigatempóban vánszorognak. A két héttel ezelőtti főpróbán okulva reméljük, most kevesebben indultak el otthonról, vagy ha nem is, hát…..
Klikkre nagyobb kép. Az Európai Űr Ügynökség (European Space Agency) napokban nyilvánosságra hozott, megdöbbentő képei az 1951. óta az űrbe juttatott műholdakat és egyéb földi eredetű hulladékok  mennyiségét szimulálják. A kommentár szerint közel 6000 műhold kering…..
Hóbelevanc Varnus Xavér kamuzik 2008.04.04 13:41:00
Amint korábban írtam, a TV2 új műsorstruktúrával készült támadni a másik kereskedelmi csatornát. Ennek egyik eleme Az Igazság ára című produkció, amiről az előbb említett írásomban azt írtam, hogy „Az igazság ára a mostani felállással hamar kifulladhat, amit jelentős…..