Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zgy2

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deansdale Szendi-kritika 2016.07.06 12:19:21
Gyakran olvasom Szendi Gábor írásait, és többnyire egyetértek velük, mivel nem a presztízsféltő áltudományos őskövületek dumáját visszahangozza, hanem a saját eszét és gondosan felépített tudását használja a dolgok elemzésére. Legjobb példa erre a Boldogkőivel való közvetett sajtóvitájuk, amiben a…..
zgy2 2016.07.12 19:05:16
@kiknekX:

1.
Minél később szülik a gyereket a nők, annál betegebb lesz.
Ez az apróbb torzulásoktól, kisebb testi és lelki hibáktól kezdve jelenthet asztmát, allergiát, egyéb érzékenységeket, rosszabb látást/hallást/érzékelést (színtévesztéstől rövidlátásig és nagyothallásig bármit, a legkülönbözőbb mértékig), epilepsziára való hajlamot, kisebb mértékű intelligenciát (akár a súlyos értelmi fogyatékosságig bezárólag), down-kórt, nyílt gerincet, vérzékenységet, stb. stb. stb. Gyakorlatilag szinte mindent.

A női petesejt gyerekkortól kezdve ott van a nő szervezetében. Így állandóan ki van téve a külső hatásoknak. Szervezetbe jutó vegyszerek, mérgek, toxinok, szervezetet érő háttérsugárzás, stb. Ez a sejt (a többivel ellentétben) nem termelődik újra, nem cserélődik le. Így bármilyen hatás éri, az maradandó lesz a számára. Ergo minél több idő telik el addig, amíg megtermékenyül, annál több káros hatás éri. Az idősebb korban megtermékenyülő petesejt nehezebben termékenyül meg, mert sérült. Ha meg is termékenyül, nem ágyazódik be, mert sérült. Ha beágyazódik, akkor is nagyobb eséllyel lökődik ki, mert sérült. És ha meg is születik a gyerek, nagyobb eséllyel lesz beteg/károsodott, mert a petesejt, amiből létrejött, sérült volt. Részben emiatt van annyi beteg gyerek manapság (holott egy jóléti társadalomban élünk, ahol nincs már nélkülözés). A sok vegyszer és hasonlók mellett ez a fő oka annak, hogy ennyi gyerek kénytelen kisebb-nagyobb torzulásokkal, betegségekkel élni az életét. Azoknak az anyukáknak köszönhetik, akik szerint "ráérünk 30 év felett is szülni".

Nem véletlen, hogy a férfiaknak a fiatal, 18-24 közötti nők tetszenek. Mert ők tudnak a legkönnyebben megtermékenyülni, náluk a legkisebb az esély a szülés közbeni komplikációkra, és nekik lesz a legegészségesebb a gyerekük.

Majd ha a gyerekedet figyeled, gondolj erre. Tudom, a hörcsög majd úgyis megmagyarázza neked, hogy nem is beteg a gyerek, meg ha az is, az sem miattad volt. De legbelül úgyis tudni fogod, hogy bizony részed volt abban, hogy beteg, vagy kevésbé tökéletes/egészséges a gyereked annál, mintha 20évesen szülted volna.

.

2.
Amúgy meg azért van kevesebb gyerek, mert:

- A nők később kezdenek szülni, és aki 30 évesen kezd szülni, az nem bír megszülni 3-4 gyereket (sokszor még 1-et is nehéz összehozni).

- A gyerekek jelentős részét elvetetik a nők, mert számukra kellemetlenséget okoz.
Ma Magyarországon A SZÜLETENDŐ GYEREKEK HARMADÁT MEGÖLETI AZ ANYJA!
www.ksh.hu/docs/hun/xftp/stattukor/terhessegmegsz11.pdf

- A magas válási arány (amit 70-80%-ban nők kezdeményeznek) és a férfiak válás utáni kiszolgáltatott helyzete miatt a férfiak egy része nem akar házasodni (és értelemszerűen gyereket vállalni sem). Emiatt van olyan kevés házasság meg jóval kevesebb együttélés.

- A nőtartó szocialista gazdasági rendszer miatt a nők tömegei vannak eltartva állami pénzből, így gyakorlatilag az állammal házasodnak. Nem közvetlenül tartja el a férfi a nőt, hanem az állam teszi ezt meg (a férfi adójából persze). Ingyenes felsőoktatás (2/3 részben nők vannak egyetemeken, többségében humán körömreszelő szakokon), korai nyugdíj (egy nő nyugdíja 2-3X annyiba kerül az államnak az élete során, mint egy férfié, holott 60%-ban férfiak fizetik a járulékokat), óriási bürokrácia ezernyi semmittevő aktatologató pozícióval (amiben 4/5 részében nők vannak), családi pótlék, gyes, gyed, állami egészségügyi ellátás (amiben egy nőre az élete folyamán 2X annyit költ a társadalom, mint egy férfira, holott a férfiak fizetik 60%-át), stb. Ezt valakik bizony kifizetik. És nem a nők tömegei. Miközben ők a nagyobb mértékű haszonélvezői. Ergo az ellátásukat férfiak pénzelik, de az államon keresztül. Így meg már nem kell viszonozni a férfinak semmit cserében. Ergo gyereket sem szül.

Így már érthető az oka, a népességcsökkenésnek?