Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ParaboIe

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfő este 9 órakor Brad Pitt-tel és a Z világháborúval elindul a TV2 csoport nyolc új, közpénzen vett, de Romániában adózó kábelcsatornájának egyike, a Mozi+...
ParaboIe 2016.07.12 10:34:47
@andrásúr: Nem az "ellenzék szerpében tetszelgek" (bármit it jelentsen ez) hanem leírtam a puszta tényeket. Ezek az összegek és közpénz jellegük nem nézőpont kérdése, hanem tény.

Úgy van, a közpénznek a közt kell szolgálnia, itt azonban nem ez törént. Kezdjük mindjárt azzal, hogy a közpénzt nem a TV2 kapta, hanem Andy Vajna, mégpedig arra, hogy megvegye a TV2-t. Tehát nem az volt az alapkérdés, hogy a TV2 a közt szolgálja-e vagy sem, hanem az, hogy a TV2 Andy vajna általi megvásárlása szolgálja-e a közt. A válasz erre kérdésre egyértelműen NEM, hiszen ha nem Andy Vajna vette volna meg, megvette volna más, lett volna TV2 Andy Vajna nélkül is és az államnak egy árva petákjába se került volna, tehát semmiféle közszolgálatiság nincs abban, hogy Andy Vajna kapott egy TV2-t ajándékba az államtól.

Ha TV2 köz szolgálatát nézzük, arra a válasz ismét csak egyértelmű NEM. Mióta Andy átvette a TV2-t, egymást értik a botrányosabbnál botrányosabb, egyenesen a sztálini időket érő lejárató riportok, amiknek annyi a lényegük, hogy a Fidesz épp akutális elenségeire ráuszítják a TV2 lejárató csapatát, akik minden újságírói etikát és alapelvet felrúgva, lehugyozva, leszarva gyártják futószalagon a Fidesz megrendelésére a gusztustalanabbnál gusztustalanabb, hazugságokról, csúsztatásoktól, manipulációktól hemzsegő lejárató és propaganda anyagoakt. Ennek pedig az ég világon semmi köze a közszolgálathoz, ez FIDESZ SZOLGÁLAT!

Ajánlom figyelmedbe az alábbi cikket, nagyon tanulságos:
hvg.hu/itthon/20160704_Igy_gyartott_Spederrol_smarolos_alriportot_Andy_Vajna_teveje

Tehát a helyzet az, kedves hozzászóló társam, hogy a Fidesz a MI PÉNZÜNBŐL adott kölcsön Andy Vajnának egy TV-re, amit aztán a MI PÉNZÜNKBŐL tömnek ki kormányzati hirdetésekkel millárdokért, hogy ez a TV kifejezetten a Fidesz érdekeit szolgálva, a Fidesz propagandáját terjessze és a Fidesz aktuális ellenségeinek (korábbi barátainak) mindenkori lejárató felületeként működjön. Mindennek semmi köze nincs a közérdekhez, ez az egész úgy ahogy van, csak és kizárólag a Fidesz és Orbán Viktor érdeke.

Elhiszem, hogy soha nem ettél kaviárt és elárulom: nem is fogsz. Akiket kritikátlanul védesz és istenítesz viszont tonna szám zabálják a kaviárt, mégpedig abból a pénzből amit személyesen tőled is loptak. Amikor majd neadjisten te, vagy egy családtagod bekerül egy magyar kórházba, akkor gondolkozz majd el azon, hogy milyen közérdekre lehetett volna inkább elkölteni azokat a millárdokat, amik Andy Vajna és a hozzá hasonló oligarchák zsebébe kerültek. Mert Magyarország bizony nem Dubaj, nem is Kuwait, ezek az ellopott tíz és százmillárdok bizony hiányoznak onnan, ahonnan ellopták őket és hiába nyalod itt teljes erőbedobással Orbán és barátainak seggét, az elopott közpénzek hiányával előbb-utóbb te is szembesülni fogsz, csak akkor már késő lesz felébredned.
ParaboIe 2016.07.12 10:47:38
@Kis Mihály: Vicces amikor az prolizik, aki egy ingyenesen terjesztett (értsd nem fizetős mint az HBO) kábelcsatorna filmkínálatára izgul rá, és pár ingyen filmért cserébe szemet huny a közpénzek lenyúlása felett. Na ez az igazi LOL, sőt ROTFLMAO! "ennyikeh"...