Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fact.finder1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Greenpeace-t is egyre többen keresik meg az úgynevezett „chemtrail”-nek nevezett összesküvés elmélettel kapcsolatosan. Sokan aggódnak amiatt, hogy a repülőgépek mögött látható kondenzcsíkok igazából szándékosan kibocsátott veszélyes vegyi anyagok. Megvizsgáltuk ezért a…..
fact.finder1 2016.07.12 19:59:09
úgy látszik, hogy félretetszett érteni az írott szöveget:
- "potentially could help reverse the warming effects of global climate change. One that has gained my personal attention is stratospheric aerosol injection, or SAI," SAI-t kész tényként kezeli ami "potenciálisan megfordíthatja a felmelegedést" vagyis azzal nincsennek tisztában, hogy csökkenti-e vagy sem. Mint ahogy azzal sincsennek tisztában, hogy milyen negatív hatása van a szórásnak az emberiségre és a természetre! De, hogy szórják azzal igen mert tudják, hogy 10 milliárd dollárba kerül évente.

Továbbá (következő link utolsó előtti bekezdése:
www.cia.gov/news-information/speeches-testimony/2016-speeches-testimony/director-brennan-speaks-at-the-council-on-foreign-relations.html ) viszont azzal tisztában vannak, hogy „On the geopolitical side, the technology’s potential to alter weather patterns and benefit certain regions at the expense of others could trigger sharp opposition by some nations.” , azaz, a CIA azt mondja, hogy lehet, hogy egyes régiók kárára megváltoztatják az időjárási szokásokat azért, hogy más régiók hasznot húzhassonak ebből!! Tessééék???

Ha viszont azzal tisztában vannak, hogy "alter weather patterns (változtatni lehet az időjárási szokásokat)" biztos, hogy a CO2 a felelős a klímaváltozásért és nem már szórakoznak velünk és a CO2 - re van fogva??

Mindez alapján nem úgy tűnik, mint, hogy az igazgató az interjú alkalmával fantáziát látna ebben, hanem mint kész tényként közölte, hogy folyamatban van ÉS mivel földrajzi régiókról beszélt így nem csak bizonyos helyeken szórják a repülök hanem az egész világon és azzal, hogy „bizonyos régiók kárára” szeretnék felhasználni máris hadi eszközként használatról beszélhetünk, mert ugyanis, ki az aki eldönti, hogy kik azok a „szerencsés kiválasztottak” akik élvezhetik és kiknek a kárán és szenvedésén!!

Szerintem pont ez az a terület ahol a Greenpeacenek IGENIS fel kellene venni a kesztyűt és nem próbálni megmagyarázni homokba dugott fejjel, hogy az égen látható csíkok kondenzcsíkok mint ahogy ennek a blognak az elején látható.