Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemecz Péter

1 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nap mint nap jelennek meg újabb cikkek arról, hogy a hazai személy- és vagyonvédelmi szakmában igen kritikus a helyzet, mivel 10-20 ezer vagyonőr hiányzik a piacról. Ha ilyen témájú cikkekból kíván valaki szemezgetni azt megteheti itt, itt, itt és itt is. Miközben ennek okait boncolgatják…..
Nemecz Péter 2016.07.17 14:38:07
Sztrájk: Az egyetlen megoldás amire odafigyelnek, (kb: 80.000 vagyonőr van, közvetve több százezer család megélhetése, de ide lehetne sorolni a takarítókat is a hasonló szolgáltatási kör miatt). Már mindenki volt sztrájkolni a parasztok, nővérek, taxisok, stb... csak mi nem. Amennyiben megvalósulna igencsak komoly vízhangja lenne, mert ha kijönnének a kollégák a bankból, boltból, stb... az ország megállna, s végre odafigyelnének ránk. Emellett egy erős lehetőség szerint országos szakszervezetre is szükség van ami folyamatosan képviseli az érdekeinket. Viszont nem olyanra ami most van, a vicc kategóriába tartozó kamaráról nem is beszélve: ami másról sem szól csak a pénzlehúzásról, nincs még egy olyan szakma amiből újra kellett volna vizsgázni 11 ezer 595 forintos díjért. Ki lehet számolni mi pénz folyt be 80.000 Fő ×11.595 Ft-al, a szakmai képviselet viszont 0-val egyenlő. Mondok erre egy példát lejárt a vagyonőri igazolványom érvényessége, már másnaptól nem dolgozhattam és attól függetlenül, hogy Bp-en 1 nap alatt felárért megcsinálták az erkölcsi igazolványt 2 hónapot kellett rá várni, s addig nem keres az ember. Ez nonszensz, addig az ember haljon éhen, és két hónap után is csak az ügyfélfogadási napokon adják ki az igazolványt, nem állítanának ki egy ideiglenes igazolványt. Az ilyen és ehhez hasonló sérelmeket oldalakon keresztül sorolhatnám....
Amennyiben szeretnéd, hogy itthon is legyen magyar nyelvű Yahoo (kereső,híroldal, divat, sport, gyakorikérdések, árukereső, képmegosztó, stb...) kérlek csatlakoz a közösségünkhöz https://www.facebook.com/Yahoo-rajong%C3%B3i-oldal-278561309201538/ . Amerikában csodálkoznak, hogy nincs elég magas…..