Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HenryJonesJr.

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készüljünk fel! A következő hónapokban bármelyik utcán ránk támadhat  egy Jaguar. Legalábbis erre lehet következtetni abból, ami mostanában történik a budapesti éjszakában. A Jaguar színházakban, koncerteken és múzeumokban támad. Jó példa erre a Virtuózok Gálája a Papp László Sportcsarnokban, ahol…..
Egy korábbi kutatás szerint: az emberek mindössze 0.8 százaléka nem hallgat zenét az autójában. Akik viszont igen, azok közül 46,5 százalék a mainstream muzsikára nyomja a gázt. Őket követik  a komolyzene-rajongók (16,3 százalék), a világzenék kedvelői (14,3), a hip-hop-fanok (8,4) és a heavy metal…..
Mit csináljunk esőben a Balaton partján? Menjünk múzeumba! A part körül legalább 15 olyan kiállítás van, amit kár lenne kihagyni, ha már itt nyaralunk. Közülük talán az egyik legérdekesebb az a boglári kiállítás, amelyet a szeméttelepekről gyűjtött téglákból hoztak létre. Érdekes módon több itt a…..
Holiday Drive 67 liter eső esett! 2016.07.16 18:27:42
Szombatra és vasárnapra is, a viharos szél és a tartós esőzés miatt országszerte figyelmeztetéseket adott ki a meteorológiai szolgálat. Az időkép portál szerint: van olyan megye, ahol egy-két nap alatt, egyhavi eső esett. 67 liter négyzetméterenként! Jelentős károkat okozott a vihar is a Balatonon.…..
Már dolgozik a száguldó riporter, aki havi 1.000.000 forintért tudósít a Balatonról. Én pedig a sofőrje vagyok. Eddig 400 km-t tettem meg a Keszthely-Siófok- Balatonföldvár útvonalon.Első utunkra elkísért az MTVA Híradója és Varga-Dani Barbara, a Magyar Turizmus Ügynökség regionális igazgatója. Vele…..