Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mumin

0 bejegyzést írt és 136 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenről a férfiak tehetnek, ezt egy újabb történettel tudjuk alátámasztani, de örülünk neki, mert a nőket meg kell becsülni, igenis figyelni kell, mit vesznek fel, ha új a smink. Tenyéren hordozni, meg ilyenek. Megéri. A férfiak az evolúciótól adottan a világ és a létezés…..
Mindig zavarba jövök, amikor szemét Anitákról kell olvasnom, főleg ha "nem igazán szép de nem is csúnya, és az összhatás igen kellemes" módon írják le a külsejét. A valósággal való egyezés a véletlen műve, én sosem laktam karácsonykor albérletben, én sosem…..
mumin 2008.07.08 07:45:03
A legjobb a sztoriban: a barátok is tudtak róla, a lány családja is tudott róla, mégsem szólt senki sem a csávónak, hogy többszereplős a történet. A whisky azonban ilyenkor is jóbarátja a szakítósnak. Megismerkedtem egy akkor még csodálatosnak hitt lánnyal,nevezzük el…..
mumin 2008.07.04 06:19:27
Mert ilyen is van: szakításokkal más szakításokat kerülhetünk el, ahogyan a kapcsolatokkal is más kapcsolatoknak tehetünk keresztbe. Nyelvtanár úr esik szerelembe a tanítványával, csak éppen elfelejt beszámolni a barátnőjével közös lakásról, és úgy látom, telefonról…..
mumin 2008.07.03 06:19:17
Hogy ennek a hétnek is legyen súlya, ezért egy harmincon túli magánéleti válságot osztunk ma meg a férfi szempontjából, akinek sikerüt a bravúr, megtetszett neki a nő, aki másnak szült gyereket, de azért vele csinált közös céget, majd jött az ősi trükk, csak sokat kell vele…..
Ma van az első születésnapunk, és ezekben az emelkedett pillanatokban két dolgot tehetünk: 1, Mindenkit elhívunk a ma esti Szakítósbulira a Corvintetőre, ahol lehet ismerkedni és szakítani, ezt a szándékot lufival fogjuk megjelölni. Lesz szakítódarts, mert imádtátok, plusz…..
A pénz az úr, mindig tudtam, csak nem mertem bevallani magamnak. Kis pénz, kis foci. Viszont egy helyen nem a pénz a legfontosabb, ez pedig a szakítósbuli csütörtökön a Corvintetőn. Sziasztok Szakítósok! Néha szoktam olvasni ezt a blogot. Gondoltam beküldöm a számomra eddigi…..
 Sokféle tesztet ismerek, néhányat alkalmazok is, például az IKEA fagyigépét, ha valaki nem tudja kezelni, lapát. De a genya-tesztet nem ismertem. Van ez így. Az igazságszolgáltatás most elég nehéz, mert szegény kapálózó fiút is megértem, egy picit. Iciri-picirit. Mivel…..
Én április 2-án voltam utoljára fodrásznál, nézzünk a naptárra: június 23, most akkor ez ciki? Vagy csak minden fodrász olyan mint az enyém (miénk), hogy a hosszú haj esküdt ellensége? Bár azt mondtam, sosincs tanulság, most úgy tűnik mégis van: hosszúhajúak ne kezdjenek…..
Imádom a spenótot, az egyik kedvenc ételem! És tényleg fontos a jó fokhagyma! Na de hogy emiatt szakítani? Mondjuk így legalább nem volt gond utána a csókolózással. Már csak 10 nap van hátra: 1 év szakítás!A címkéket meghagyom nektek, akasztgasstok a történetre mindenfélét.…..
Az egyetemen az egyetlen dolog, amit megértettem a nyelvészetből, az Austin beszédaktus-elmélete volt, amit most boldogan elevenítettem fel a levél kapcsán. Mert ez egy tipikus példája annak, hogyan értsünk félre valakit szándékosa. Igen, néha erre van szükség. Történet…..
Szegény srácot nagyon sajnálom, mert vészkiáltását a szakítósközösség fogja megoldani. Itt ugyanis tanácsot kérnek, bár olyan fura stílusban, hogy benne van a levélben, hogy kamu, de ezt töntsétek el ti. A levéírónak nagyon köszönjük, hogy írt, de legszívesebben azt…..
Bizonyos párkapcsolatok csak az egyik félről szólnak, ami nagyon furcsa lehet a másik számára. Mert mit lehet akkor csinálni, ha az ALFAHÍMNEK mindenről saját maga jut az eszébe? Lehet, hogy a szívébe is önmaga fér csak bele? Én egy Alfahímet ismerek, ő nehéz eset, nem engedi…..
Ez egy nagyon szép történet, ami a rengeteg fájdalom ellenére pozitívan zárul. A művészvilág odavissza keringő párjai boldogan élnek és dolgoznak Európa különböző országaiban, letelepednek Erdélyben, de jön valami, nevezzük szerelemnek, amit ugye senki nem tud befoláysolni. A…..
Talán, ha már kész lenne a szakítóskönyv, nem is kaptuk volna meg ezt a levelet, mert a gyáva nő csak felcsapta volna, kicsit bogarássza, és kész. Szerencsére gyáva nők és kevésbé sértő, de jó szakító dumák mindig lesznek. Továbbra is vállaljuk szakítások lebonyolítását…..
Legutóbb gigantikus török szerelmről számolt be egy olvasónk, most egy másik meséli el, hogy elment Törökországba, ahol ugyan nem robbantották fel, de kirabolták, és még a barátja is megcsalta, vagyis nem, csak úgy mondta. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok…..
mumin 2008.06.05 06:56:50
Hm.
Egy jóóóó szakítást igazán kifejezően, tényleg csak tőmondatokban lehet megírni. Együttélés, szétköltözés, isteni szikra. Ezért nem érdemes hajnalban ingeket vasalni. Pláne pólókat.Sziasztok! Ez nem éppen egy friss story, de hát mások történeteit végig olvasva,…..
mumin 2008.05.23 10:39:35
Megismerkedés, összejövés, és egyáltalán bármi történés előtti szakítás kategóriában érkezett az alábbi levél: a fiúnak tetszik a lány, a lány ezt nem viszonozza, a fiú ezért felrúgja a lányt. Hol itt a szakítás? Hozott anyagból dolgozunk!Az én történetem sem…..
mumin 2008.05.22 07:48:03
mumin 2008.05.22 08:01:35
mumin 2008.05.22 11:57:38
Úristen! Eddig csak olyan szakításokat kaptunk, ahol az egyház által megbolondított lelkek pattintották le tiszta szívű párjaikat. Most meg: egy lelkész töri-zúzza a lányszíveket. A Tövismadarak megelevenedik a magyar pusztában! Az én történetem kissé szokatlan, mert…..
Pedig a szag az fontos szerepet játszik a párválasztásban. Állítólag. Mindenesetre ha nem tetszik a másik szaga, akkor ott tényleg baj van, úgyhogy lapát.Kedves Szhb!  Én a (32 éves) nő megkedveltem egy velem egyidős férfiembert (továbbiakban FE). FE kedves volt, humoros,…..
Tanulságos történet következik, nem röviden, de érdemes olvasni, hogy milyen az, amikor még az értékellek mint embertig sem jut el a másik fél, és magunknak kell eljutni addig, hogy felismerjük, mi ennél jobbat érdemlünk.Sziasztok Kedveseim! :)Nem is tudom, hol is kezdjem, de ami…..