Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dobosh

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Két pogány közt 2009.06.09 23:00:00
EP-választás, IV. rész - Fidesz A győztes Fidesz nehéz helyzetbe nyerte magát. Kétfrontos harc mellett nehéz megőrizni a hitelességet, és elkerülni a két ellenfél szavazóinak protest-mozgósítását. Ha a Jobbik radikálisainak udvarolnak, azzal az SZDSZ egykori és az MSZP…..
EP-választás, II. rész – SZDSZ és MDF Mikor kiszívta már szegény csontom velőjét, s arcához lankatag hajoltam én előrébb egy csókot nyomni rá: nem láttam semmi mást, csak izzadt bőrcsomót és tele rothadást. Bezártam szemem nagy hideg borzadályban, s amint az eleven…..
Dobosh 2009.06.09 10:04:19
@sün!malac69 szegfűt helyez az szdsz sírjára: "elhíresült lehallgatási ügy Almássy kizárására" - ja, az írott cd másnap. + a kőbe vésett dolgok, és az mszp szekerének a nem tolása stb...
azért nem sokkal van lemaradva az szdsz mögött.

@Tóta W. Árpád: mire?
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
Dobosh 2009.06.08 08:27:35
@Tóta W. Árpád: "hanem ZSIDÓKRÓL meg CIGÁNYOKRÓL." - azért azt valljuk be, hogy a két csapat a lopkodás elég nagy szeletét lefedik.
Szőrmebunda? Télen? Selyemharisnya? A külföldi ösztöndíj miatt elválás általában bukó, igaz, nem mindig.   Ez egy történet, ami két olyan emberről szól akiknek látszólag semmi keresnivalójuk nem volt egymás mellett. (én, lány akkor 21; ő M. fiú, 22) Azóta…..
UV pót nem aprózza, elsőre rögtön hármat küldött be, és rögtön igazi klasszikusokat:1. De mortuis nil nisi bene. Ezt következetesen úgy fordítják, hogy "Halottakról jót vagy semmit". Ez mindenképpen helytelen, mert a latin "bene" jelentése 'jól'. A 'jót' az…..
Friss történetünkben a szex 1:1-re áll, miközben a lány még talán reménykedik, pedig nem kellene futni az olyan férfi után, aki a mágikus harmadik hónap előtt már hosszútávta gondol. Sms-ben szakítani meg proliság, de tényleg. Innen loptuk Sziasztok! Nem körítek…..
w Programzene 2008.08.27 07:45:00
A mai Népszabadság olvasóinak különleges figyelmességben van részük: Gyurcsány Ferenc ezúttal közvetlenül, saját tollából szól hozzájuk. Az anyag címe Megegyezés. Borzasztó cím, és nemcsak azért, mert ásítóan unalmas, hanem mert már a cím se igaz. Még nincs megegyezés.…..
w Babilon bukása 2008.07.01 05:50:00
Sok víz lefolyt, amióta itt szcientológiáról esett szó. Online a víz gyorsan folyik. Azóta a magyar szcientológia-kritikának forgalmas főhadiszállása alakult ki, hazánkban megjelent az Anonymous aktivistacsoport, és a mainstream sajtó vérebként csap le szegény Schmitt Pálra,…..
Az erkölcsi aggályokat félre lehet tenni egy hármas szexért? Vagy egy konzervatív ítpusú lánynak csak a szerelem és a szív útjai számítanak? Sziasztok!2 rövid, de velős sztorim van.Sok-sok éve egy nyári ifjúsági fesztiválon asztalt keresve egy távoli ismerősöm távoli…..
Nagyon reggel van a tegnapi szakítósbuli után, ahol reményeim szerint többen jöttek össze, mint szakítottak. Még a kossuth rádiónak is nyilatkoznunk kellett a bloggerbarátainkkal. A mai sztoriban van szemét csávó, érzelmes lány, meg még egy srác, és ugyanaz a lány. Lássuk be,…..
Dobosh 2008.06.27 14:29:04
:D
Dobosh 2008.06.27 14:31:19
Dobosh 2008.06.27 14:35:15
Ma van az első születésnapunk, és ezekben az emelkedett pillanatokban két dolgot tehetünk: 1, Mindenkit elhívunk a ma esti Szakítósbulira a Corvintetőre, ahol lehet ismerkedni és szakítani, ezt a szándékot lufival fogjuk megjelölni. Lesz szakítódarts, mert imádtátok, plusz…..
Erről a témáról nem könnyű írni - sosem könnyű. Akármivel álljon is elő az ember, csak a jelzőket kapja a fejére. Mivel a vészvillogó bizonyos szavakra reagál, igyekszem ezt a csapdát kikerülni: engem nem érdekelnek a szemantikai harcok. És mindenki annak nevezi, aminek akarja.…..
w Ballagó idő 2008.05.09 07:00:00
Mielőtt elmegy nyaralni az egész társulat, illene valami évzáró ünnepélyt tartani. Bizonyítványosztással, ha volna erre alkalmas tanári kar. Ősszel nyilván kezdődik elölről a háború, de most mindenképp rápihennek. Az Előrehozott Választás is aluszik, álmában csenget egy…..
20 éves, szőke, kék szemű festő-rajzoló-drámaíró, aki a drámatábor után annyit elmélkedik, hogy napok alatt éveket öregszik, de az msn-ező gimnazistákra bukik. Ez borzalmas. Kedves posztíró menekülj!Sziasztok! Most már nem bírom ki, és én is megosztom veletek életem…..
Alert: tinisztori következik a javából! Az eleje kicsit zavaros, nem értem mér annyira lényeges, hogy kivel hogyan mentek kézenfogva, de biztos fontos volt, mert ez a kihívott engem sétálni fordulat többször is visszatér. Aztán a szőke csávó, aki mindig filmet néz, például A…..
w Hörömpő cirkusz, világszám! 2008.03.19 06:00:00
Alkotmányos népítélet, ilyet szól. A nemzetközi sajtó hüledezve végzi dolgát, és fordít: constitutional mob law. A mob law, az egy rosszul csengő kifejezés, tetszik tudni. Ugyanis a mob, az baromállat csürhét jelent. Van rá szép görög szó is: ochlokrácia. Mindkettő azt…..
Ez egy üzenet. Ha minden héten megjavíthatnánk egy kapcsolatot, akkor ez lenne az, mert szegény nő szeret. És nincs rosszabb ennél. Sziasztok! Az én sztorim nem hétköznapi..számomra legalábbis! Történt 10 éve, hogy megismertem, megszerettem..blablabla..volt rózsaszin köd,…..
Dobosh 2008.03.21 14:15:01
Mai óránk címe: párkapcsolatban nem létezik win-win szituáció. Példánkban a lány bizonyítja, hogy igenis a szerelem az nemcsak hirtelen jövő, mindent elsöprő érzelem, hanem lassan építkező folyamat. És persze ugyanezen példán azt is bizonyítja, hogy a szerelem hirtelen jövő,…..
Mér lenne jobb az ész nélküli titkolózás a feltétel nélküli megosztásnál? Nem akart rosszat a lány, amikor beszámolt a korábbi konyhás-padlós kalandjairól, mégis ez lett a veszte, mert a kettős mérce mindent visz: "mindig a nőt dugják meg, és a…..
w Két hónapja kúrtuk el 2006.11.17 08:30:00
Ma két hónapja nyilvános az őszödi beszéd, a magyar nyelvű kultúra felbecsülhetetlen értékű kincse. A Halotti beszéd után csaknem ezer évvel keletkezett nyelvemlék nagyjából azzal felel az ősi szövegre, hogy "kelj fel és járj, bazmeg". Két hónap alatt…..