Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patrik22

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ismert, a Juventus tegnap este kétgólos vereséget szenvedett az Atlético Madrid otthonában, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonásán. A csalódást keltő eredmény miatt bár távolabb került a továbbjutás, a visszavágón még (legalább) 90 perce lesz az együttesnek arra, hogy kiköszörülje…..
Az európai babérokról álmodozó Juventus ma este főpróbát tarthat a Bajnokok Ligája idei döntőjének helyszínén, a Wanda Metropolitanóban, ahol az az Atlético Madrid lesz a házigazda, amely a zebramezesekhez hasonlóan, az elmúlt évek során két alkalommal is fináléig jutott, s…..
Az Atalanta otthonában elszenvedett megalázó vereséggel a Juventus számára befejeződött az Olasz Kupa, melynek előző négy kiírását zsinórban elhódította a zebracsíkos csapat. Most tizenegy pont előnnyel folytatódik a bajnoki verseny, s a címvédő az első osztály újoncát, a…..
A Juventus tizenegy pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lassan bebiztosítja történetének harminchetedik scudettóját, azonban nincs megállás, a csapat ma este az Olasz Kupa negyeddöntőjében szerepel majd.  Az ellenfél a hazai pályán játszó Atalanta lesz, amely hétvégén háromgólos…..
A Juventus a csoport első helyéről lépett tovább a Bajnokok Ligája 2018-19-es szezonjának egyenes kieséses szakaszába, s ugyan a bajnoki versenyben komoly kihívó nélkül maradt, a zebramezes csapat és szurkolótábor izgatottan várta, hogy ki lesz az ellenfél a régóta áhított nemzetközi diadal felé…..
Tovább fogy a Juventus kerete, mert bizonyossá vált, hogy Gigi Buffon és Stephan Lichtsteiner után Kwadwo Asamoah is távozik, ezt maga a ghánai középpályás jelentette be a közösségi médián keresztül. "Sem szavak, sem tettek nem fejezhetik ki, mennyire nehéz ez a döntés, mert…..
Olasz lapértesülések szerint a Manchester United közel áll ahhoz, hogy bejelentse Alex Sandro 50 millió eurós átigazolását hivatalosan. A La Stampa beszámolója szerint Alex Sandro klubváltásának a hivatalos bejelentése a következő pár napban várható, azonban mindenképpen a…..
patrik22 2018.05.17 11:08:53
@hellan: Köszönöm
A Juventus várhatóan Paulo Dybala és Douglas Costa nélküli kezdőcsapattal vág majd neki az Inter elleni szombati Derby d’Italiának 3-5-2-es vagy 4-3-3-as felállásban. A mérkőzés döntő lehet a bajnoki cím sorsának a tekintetében, miután a múlt hétvégén a Juventus elvesztette előnye jelentős részét a…..
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
Az utóbbi napok során úgy tűnt, hogy a hamarosan kínai kezekbe kerülő AC Milan nyeri a versenyfutást Marko Pjaca ügyében, azonban a Mediaset Premium állítása szerint a horvát válogatott meggondolta magát, s inkább a Juventust részesíti előnyben. Mindkét olasz klub 25 millió…..
patrik22 2016.07.09 20:01:35
www.youtube.com/watch?v=VP6A_kxJG3o

Szerintem nem rossz ez a fiú és annyi pénzért megéri elhozni.