Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Putnokiné

156 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Megkaptuk az eddig ujkenez.webuda.com címen működő újkenézi fórum új címét: www.ujkenez.try.hu Jó fórumozást kíván a fórum üzemeltetője! (AKI NEM MI VAGYUNK ÉS NEM IS VOLTUNK.) ..
A napokban rendezték meg Ajakon immár negyedik alkalommal a Nemzetközi Lakodalmas és Hagyományőrző fesztivált, melyen Újkenéziek is voltunk szép számmal. A fesztiválon készült képeket slide-showba tettem, csak a slide.com újabb meglepit szerzett... a múlt héten törölték a zene…..
A moovie.hu-n ingyen és bérmentve megtekinthető online, de le is lehet tölteni Szabó István 1999-es filmjét (ami nekem 1999 óta elkerülte a figyelmem :) ). "A rendező saját forgatókönyvéből készült filmje egy magyar család három nemzedékének története; a felemelkedésé,…..
Az idén is jó pár virágos képet készítettem az udvaron és a kertben, ezeket tettem most egy slide-showba. Sajnos a slide.com megszüntette a zene hozzáadásának lehetőségét :(. Magamat és azokat kárpótolandó, akik szeretnek zenét hallgatni a képek nézegetése közben, tettem fel…..
Lacoste, Pierre Cardin kastélya..
A kedvenceim:Mojito: Hozzávalók: 5 cl fehér rum, 3 cl lime-lé, 6 mentalevél, 2 bárkanál nádcukor, ásványvíz (vagy gyömbér üdítő), jég Elkészítés: A lime gerezdeket pohárba tesszük, hozzáadjuk a 2 bárkanál nádcukrot és egy kevés ásványvizet majd erősen…..
Nemrégiben részt vettünk a Múzeumok éjszakája elnevezésű, másutt már hagyományokkal rendelkező, de Kisvárdán első ízben megrendezett esti-éjszakai programon a Rétközi Múzeumban (a zsinagógában) a gyerekekkel. Többnyire gyermekprogramok voltak, de mi felnőttek is olyan jól…..
Tegnap vettünk egy világvevő kisrádiót az ALDI-ban. Már régóta kerestem, de vagy drága volt vagy nem az elképzelésem szerint való... Igazából az ébresztő funkció miatt szerettem volna ilyet (ki nem állhatom az ébresztőórák hangját). Ez nem csak ébreszt, de csodálatos…..
Gyakran előfordul, hogy a virág más színű lesz mint a hagyma vagy a tő csomagolásán feltüntetett... Ez speciel hajszálra olyan színű lett, amilyet ígértek. :)..
Idén is kérek minden helyi blogolvasót, aki szép helyen túrázik, kirándul vagy nyaral, hozzon nekünk képeket! Szívesen felteszek többet is! Remélem egy párat mi is készítünk majd.... Indulásként még egyszer - szívem másik csücske - Amerika (majdnem Kanada) és a Niagara…..
...ez nem az én kertem... sajnos...de azért már ettünk belőle... :)..
Többek között a művészbejárós képek... a kenézi fiatalok egyszerűen gyönyörűek!  ..
Meddig várnál arra, akit igazán szeretsz? "Azon a napon, amikor Florentino Ariza megpillantotta Fermina Dazát a székesegyház előcsarnokában, (...) szent elhatározással feltette magában, hogy nevet és vagyont fog szerezni, mert csak így lehet méltó hozzá. Azzal a zavaró…..
 Ma egy nagyon szép meghívó várt postaládánkban Dr. Gál Idától, a Rotary Club Kisvárda egyik alapító tagjától. (A Rotary Club Kisvárda honlapja: www.rotarykisvarda.eoldal.hu/ ) Kedvességét ezúton is köszönjük, és mi is szeretettel invitálunk mindenkit a MÚZEUMOK…..
Sikeresen pályázott Orgován Tibor és az Újkenézi Cigány Kisebbségi Önkormányzat hátrányos helyzetű gyermekek gyermeknapi programjára. Az elnyert pályázatnak köszönhetően felejthetetlen napot töltöttek a fővárosban a Millenáris Parkban, illetve megtekintették Budapest…..