Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keri

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatszázvalahány hozzászólás megér egy összefoglalót. Tanulságos kibeszélőshow volt. A vitaindítóban az állt, hogy a motoros mint olyan momentán nem számíthat a közönség szeretetére. Mégpedig azért, mert soraikból a legfeltűnőbb egyedek két súlyosan közösségellenes…..
Keri 2006.11.27 12:19:50
Igen, nyáron én is kevésbé vagyok hajlamos beállni a sorba, mert ugye a börruha jó ha esni kell, de álló helyzetben csúnyán rásül az emberre.

Egyszer az öreg Hondámal mentünk nyaralni. Asszony hátul, csomagokkal fullba pakolva a gép, teljes börcucban. Persze kánikula és én belekerültem a dugóba. A sok csomag és asszony pajti miatt nem mentem előre, hanem szépen beálltam a sorba, dacolva azzal, hogy a zuhany alól sem jöhettem volna ki vizesebben mint a börruhában izzadva. Egyszer csak megszorult a motor a középső sávban. Nem tudtam mást csinálni mint leszállni és 2 sávon (kanyarodó is volt) keresztül átküzdeni magamat a 300+kg összsúllyal, fel a járdaszegélyen, de a kedves és mindig udvarias autósok annak ellenére, hogy nem tudtak előrébb menni nem hagytak volna nekem helyet, hogy letoljam a motort az útról csak a dudát nyomták és akár nekem is jött volna némelyik, csak hogy ne kelljen elengednie. Köszönöm nekik ezt is!
Aztán egy fél orás pihenő után a motor kihült, szerencsére károsodás nélkül megúszta az öreg vas, de talán érthető okokból nem voltam tekintettel az autósok önérzetére amíg ki nem értem a dugóból.

A vízhűtéses motoron sem jobb a helyzet, mert a ventillátor pont az ember lábaira fújja a forró levegőt, ezért ezekkel sem lehet tartósan tötyörögni.

Az autósok kedviért: Képzeljétek el kánikulában egy 120-as Skodát feltekert ablakokkal és full feltekert fűtéssel és ezt szorozzátok meg kettővel mert Skodában nincs rajtatok börruha.