Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoltán07

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytassuk egy kicsit a lapos Föld elképzelésével kapcsolatos gondolkodást! Merthogy már magyar Lapos Föld Társaság is létesült, méghozzá Székely Sándor feltaláló által alapítva, ami hát ebben a formában valahogy oximoronnak tűnik a számomra. Egy előző írás már szólt a témáról – ha azt még nem…..
Zoltán07 2018.01.03 18:01:52
@peezsee: Üdv. Kifejezném nagyrabecsülésemet azon embertársaim iránt akik időt, energiát, pénzt nem kímélve keresik az igazságot. Érdekelt a téma ezért kísértem figyelemmel a bejegyzéseket. Közben megértettem nem az a lényeg, hogy milyen alakú a Föld, hanem az hogyan jött létre és milyen célból. Az hogy létezik-e világegyetem vagy sem nem változtat azon a tényen, hogy az emberiségnek ezen az egy helyen van lehetősége élni. Ha ezt tönkretesszük nincs másik bolygó amely biztosítaná az életet számunkra. Azok az emberek akik jelenleg uralkodnak felettünk próbálnak meggyőzni az ellenkezőjéről. A hatalomvágy és a pénz szeretete szörnyű dolgokra készteti őket. Csalás. hazugság, gyilkosság, sőt népirtás. Úgy tűnik érinthetetlenek az egyszerű emberek számára. Nem lehet leváltani és felelősségre vonni ezeket a bűnözőket. Valahol olvastam, hogy az igazi változás mindig felülről történik. Ez így igaz. Hiába megyünk el szavazni pártokra, emberekre nem fog változni jó irányba semmi sem. Itt jön a képbe a Biblia, pontosabban a szerzője. Az Ésaiás 45:18-ban ezt mondja "Mert így szól az Úr, az ég teremtője, az igaz Isten, a föld megformálója és alkotója, aki megszilárdította, aki nem pusztán a semmiért teremtette, hanem azért formálta meg, hogy lakjanak rajta." Hiába sulykolják belénk hogy a Földnek és az emberéletnek nincs értéke a Teremtő nem így gondolkodik. Kevesen vannak akik értékelik a Bibliát és általa megismert Személyt aki a mindenséget megalkotta. Örülök, hogy olvasod az írásokat és elmélkedsz rajta. Hosszú és nehéz utat jártál be ,hogy eljuss idáig. Buzdítalak rá ne állj meg itt. Próbálj kapcsolatba lépni a szerzőjével.
Ezen a nyáron világszerte Jehova Tanúi milliói gyűlnek össze egy általuk nagyon várt eseményre, a területi kongresszusra. A helyi lapok már hadrendbe álltak, hogy elismerő tudósításokkal szóljanak a Tanúk sportcsarnokokban és konferenciaközpontokban történő összegyülekezéséről. A konferenciák…..