Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sepu (törölt)

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt hétvégén voltunk babalátogatáson bátyáméknál Dunaharaszti városában. Nagyszerűen ment a dolog, a kissrác 5 hónapos kis tünemény.A probléma az M3-as autópályán kezdődött odafelé, amikor fater kicsit megtolta a gépet, 150-160 km/h sebességet sajtolt ki szegényől. Tudni…..
Mozaik A tibetiek ellensége 2008.12.02 16:09:00
sepu (törölt) 2008.12.04 08:01:53
braincream Zene... 2008.11.27 20:50:11
    Mivel egész nap ez a szám ment a fejemben ezért megosztom veletek, ha tetszik ha nem!     ..
sepu (törölt) 2008.11.28 08:21:04
Hóbelevanc Kövesd a fehér nyulat 2008.10.04 09:00:00
,azaz Follow the White Rabbit. Mondta volt ezt maga „A Mátrix” a mi drága kiválasztott Neo barátunknak, abban a bizonyos majd’ 10éves filmben. Na persze sem a Wachowski testvérek, sem a rendező, sem pedig a nagy Morpheus nem gondolt még ekkor a Kínából származó,…..
Ismét jó rég rá se bagóztam a blogomra, itt az idő, hogy írjak valamit arról, mi történik felém. Nem sok említésre méltó. Dolgozgatok, csavargok erre-arra. Majd lehet megyek nyaralni is, de az csak jövő hónapban lesz.Elszántam magam és vettem egy Bluetooth (TM) :D adaptert a…..
Szeretem látni eső után az áprilisban ébredező természetet, szeretek ilyenkor körülnézni az erdőben. Csiripelnek a madarak, süt a nap, a nyíló virágok szirmain csillog az esővíz. Ez a hely nyugalommal tölt el, akármi törénjen velem hétközben, itt teleszívhatja magát az ember…..
Múlt hét végén több alkalommal is szerencsém volt tapasztalni a magyaros konyha remek ízeit. Szombaton Sóstón, apám egyik régi barátjánál, őz-vaddisznó pörköltöt főztünk bográcsban, majd vasárnap barátnőméknél a szintén szabad tűzön készült pacalt…..
Matyi, - a kutyám - , aki mindíg kirobbanó örömmel, ugrálással várt haza minden áldott nap és soha nem engedett be az ajtón, míg kétszer-háromszor meg nem vakargattam a hasát; továbbá egyetlen alkalmat sem hagyott ki, hogy velem jöjjön amikor kimentem méhészkedni vagy futni az…..