Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aneurysm

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor az izraeli Prisoners of War című sorozat amerikai jogait megvette a Showtime, majd odaadta Howard Gordon producernek, aki többek között a 24-et is tető alá hozta, nem is sejtették, hogy 2015 őszén már a hatodik évad berendeléséről fognak dönteni. Az eredeti sorozat mindössze…..
A 4-6-os villamos különleges szerepet tölt be Budapest közlekedésében és városképében. A villamos meghatározza a Nagykörút arculatát, a Nagykörút pedig Budapestét. Ez a világ legforgalmasabb villamosvonala, mely közel 220 000 utast szállít naponta. Itt közlekednek hát az…..
Ahogy azt egy pár nappal ezelőtt megírtam, csak idő kérdése volt, hogy a reklámosok ráugorjanak Osamára, és a halálából igyekezzenek viccet és persze hasznot csinálni. Az első fecske a Hell nevet viselő új-zélandi pizzéria volt, akik korábban már felhívták magukra a figyelmet…..
 A „cigánybűnözés” keretezés kifulladt, ahogy a Jobbik is.Nagyon messze áll a Jobbik hecckampánya a valóságtól. Végigsétáltam a cigánysoron, benéztem a kapualjakba. Romos házak, betört ablakok, de tiszta udvarok. Nem áll halomban a szemét, mint ahogy azt a…..
aneurysm 2011.03.07 09:51:57
@Atomot az indexre!: igen, biztos a sok szoláriumozástól olyan szép barna
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
A választási esélyekkel már rengetegszer foglalkoztam, tulajdonképpen a tavaly novemberi indulás óta erről szól ez a blog. Az elején forgatókönyvekről írtam (1-7. bejegyzés), később a kampány eseményei – különösen a meglepően rögös jelöltállítás – kapcsán…..
aneurysm 2010.03.30 22:56:20
@Ordnassac: akkor beszéljünk az időjárásról. Mi az esélye, hogy a szoci nyugdíjasok egy erős szeles/esős időben otthon maradnak? :D
Nem titok, hogy sokat veszünk át a Kotaku híreiből; gyors és jó játékblog, érdemes odafigyelni rá – és arra is, ha felmérést készítenek az olvasóikról. Mert most ez történt, és bár a 20-30 ezer olvasó válaszai alapján készült felmérés nyilvánvalóan nem…..
aneurysm 2010.03.28 10:11:06
Kedvelem a Jobbikot. Ilyen rekeszizom szaggató kampányunk nem volt még talán soha. Ezt nekik, és a jelöltjeiknek köszönhetjük. Ezért kacagás közbeni erőlködéstől pókhálósra repedt retinánkat fordítsuk az ég felé, és rebegjünk hálaimát a magasságosnak a…..
aneurysm 2010.03.25 09:43:49
@Bergeroth: A Jobbik színvonalasabb programot rakott össze mint a Fidesz és az MSZP. Vannak elképzelései, vannak konkrétumai, amelyeket nem atomtitokként őriznek.
Orbán csak annyit tud mondani, hogy változás kell, meg egymillió munkahely, haladás jó, visszafejlődés rossz, stb. Nem is engedik beszélni a szakpolitikusaikat. Aki a Fideszre szavaz az nem tudja hogy mire szavaz.
Számháború nélkül is kijelenthető, hogy valódi tömegek egyértelműen a Fidesz és a Jobbik rendezvényére voltak kíváncsiak. Már az „előénekesek” jelezték, hogy a mai nap a szemet szúró különbségekről fog szólni az azonos időben ünneplő két pártnál - annál…..
aneurysm 2010.03.15 17:26:51
    Százévekre visszamenő tapasztalat e tájékon, hogy ha az állam tiltja valamiről, hogy gondolni lehessen reája, vagy horribile dictu az egyszeri halandó szájára vehesse azt, akkor az bizonyosan úri huncutság, bolsevik ármány, maga a keserű való, bármi is legyen…..
aneurysm 2010.03.10 23:53:59
@ramirez7788: A nürnbergi per pedig a jogállamiság szégyene. Börtönbe azzal, aki másképp gondolja.
 A holokauszt tagadásáról szóló törvény mellett és ellen rengeteg érv elhangzott már, nem kívánnék ebbe a sorba beállni. Csak a tényeket rögzítem. Megnéztem a forgalomban lévő középiskolás tankönyveket, pontosabban a rendelkezésemre álló 5 könyvet, valószínűsítem…..
aneurysm 2010.03.10 19:18:36
@tombadillo: én láttam képeket, elhatárolódom a tífusz-járványtól és az éhínségtől.
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
aneurysm 2010.01.01 18:11:05
@korrekt62: Ekkora hülyeséget is rég hallottam. Szívesen biatlonoznék, ha lenne puskám, sílécem, és persze ha lenne nálunk sílövő pálya. No meg egy kis hó se árt.
A dél-texasi Corpus Christi város bírósága többrendbeli rongálásért és marihuána birtoklásáért nyolc év letöltendő börtönbüntetésre ítélte a 18 éves Sebastian Perez-t. A fiúra huszonöt festékszóróval elkövetett esetet bizonyítottak rá, amivel a rendőrség szerint…..
aneurysm 2009.12.22 09:21:07
A japán fővárosban, Tokióban adta karrierje eddigi leghosszabb koncertjét a Guns N' Roses december 19-én. Az információ nem is a közönségből érkezett, hanem a zenekar gitárosától, Ron Thaltól, aki Bumblefoot művésznevén lehet jobban ismert és aki twitter-oldalán közölte ezt a…..
aneurysm 2009.12.21 12:22:14
Értem én, hogy mínusz négy foktól az ország három legnagyobb pályaudvarából kettő teljesen meghal, egy meg csak majdnem. Jó, elfogadni nem tudom persze, de az tény, hogy a vasút kommunikációval és utaskapcsolatokkal foglalkozó nagyemberei ezen nem tudnak segíteni. Viszont…..
α-tól ω-ig Szinkronkérdés 2009.09.27 10:36:00
Nagy dilemmát jelent általában a nézőknek és a külföldi filmek honosításáért felelős szakembereknek is, hogy az adott produkciót szinkronizálják, vagy feliratot tegyenek a mozgóképre. Nos, ahány ház, annyi szokás, így ez esetenként eltérő, mégis ez a tabu Damoklész…..
Sárdobáló Holokauszttagadás 2009.06.21 13:00:00
Bajnai Gordon miniszterelnök ismételten megerősítette, hogy megpróbálja átvinni a holokauszttagadást büntető törvényt. Tipikus példa ez arra, hogy az MSZP hogyan gyengíti a demokráciát, hogy erősítse gyengülő támogatottságát, és remek alkalom a Fidesz számára, hogy egy…..
aneurysm 2009.06.21 16:49:48
@Atosz79: valóban van ott egy gázkamra, amit köztudottan a szovjetek építettek a tábor felszabadítása után. Egy ilyen rekonstrukciót egyetlen jogszerűen működő bíróság sem fogadna el bizonyítékként. Viszont volt a rabok számára úszómedence, színház, bordélyház, könyvtár...
aneurysm 2009.06.21 17:48:47
@szomorutojas: légmentes zárás arra való, hogy a személyzetet védje a kiáramló gáztól. Egyébként az ajtó egy egyszerű faajtó, amely nem állt volna ellen többszáz pánikoló rabnak. Azért sem, mert belülről is nyitható volt. Sőt mi több, befelé nyílik, amely egyenesen lehetetlenné tette volna az ajtó kinyitását az elgázosítások után.
Az e-felvételi szervere annyira korszerű, hogy miután döntő pillanatokban, a június 3-ai beadási határidő előtt, lefagyott, a következő hibaüzenettel riogatta a leendő diákokat: A rendszer átmenetileg nem elérhető. Az e-felvételi rendszer a ponthatárok megállapításáig és…..
A 2014-es világbajnokság idejére Fehéroroszország felfüggeszti a vízumkényszert. Szergej Goncsarov jégkorong-szövetségi főtitkár szerint ez az ígéret is közrejátszhatott abban, hogy pályázatuk kapta a legtöbb szavazatot az IIHF-küldöttek mai döntéshozatalakor. "Nem…..
René Fasel, az IIHF első embere, Kalervo Kummola, a finn szövetség és Christer Englund, a svéd szövetség elnöke közös sajtótájékoztatón jelentette be pénteken: a két északi ország, amelyek külön-külön elnyerték a 2012-es, illetve a 2013-as vb-k rendezési jogát, mindkét…..
aneurysm 2009.05.08 14:32:01
@F. Kapus: Lukasenko és testőrsége egy komplett szektort el fog foglalni :) .
Péntek délelőtt eldőlhet, ki rendezheti a 2014-es A csoportos világbajnokságot. Az IIHF kongresszusa már csütörtökön elkezdődött, a pályázatokat bemutatták. Kovács Zoltán MJSZ-főtitkár szerint nagyon jól sikerült a magyar prezentáció. A 2010-es divízió 1/B-s…..
aneurysm 2009.05.07 20:31:54
@banyszi: úgy értettem, hogy a pályázatunk legnagyobb kifogása mindig az volt, hogy nem vagyunk stabil A csoportosok. De most láthattuk a németeknél, hogy igazából van olyan szabály, amely megoldja hogy a hazai csapat ott legyen.

Egyébként meg senki nem tudja kisakkozni hogy 4-5 év múlva éppen ki lesz stabil A csoportos, lehet hogy még a lettek/fehéroroszok is alsóágra kerülnek egyszer, ha éppen az aktuális kiscsapat ellen fognak ki rossz napot.

Más csapatsportokban is meg van oldva, hogy a hazai csapat szerepelhessen. Lásd legutóbbi focivb, a kutyaütő osztrákok ott voltak, és senki nem anyázott amiatt, hogy ezzel elloptak egy bejutó helyet.

aneurysm 2009.05.08 13:22:46
A németek ezen a mérkőzésen is többet lőttek kapura – ahogy a franciák és a dánok ellen is –, de hiába, az osztrákok egyetlen árva góllal nyerni tudtak. Azt pedig a legutóbbi meccsén mesterhármasos Thomas Koch szerezte a 28. percben, 0-1. Mivel a hozzánk hasonlóan nulla…..
Bombaként robbant a magyar éterben a hír, hogy a következő szezontól 3 éven keresztül a TV2 is ad majd Bajnokok Ligája meccseket. "A kereskedelmi tévé kedd esténként a legizgalmasabbnak ígérkező mérkőzést fogja élőben közvetíteni, majd összefoglalót ad a többi aznapi…..