Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Medve666

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Finnországtól Bulgáriáig minden ország a régióban arra törekszik, hogy folyamatosan csökkentse gazdasági és politikai függőségét Oroszországtól. A NATO és az elmúlt évek globális energiapiacának változásai egyre jobb lehetőséget biztosítanak ehhez. Éppen ezért…..
Medve666 2016.07.08 16:57:29
Tisztelt Asszonyom, ez az iromány a Fehér Ház büszkesége lenne, lehet hogy az?
Olyan alapvető tényeket nem vesz figyelembe, hogy ki, kik puccsoltak Ukrajnában,
mit keresett ott izraeli, norvég titkos ügynökök hada?
Egy legitim kormányt döntöttek meg az USA katonapolitikai érdekei miatt.
A norvégok hathatós közreműködésével. Az ok a norvég gáz európai piacrészesedésének növelése.
Az amerikaiak pedig Szíriából és a Krímből akarják kiszorítani az oroszokat. Orosz anyanyelvű ukrán álampolgárok ellen visel hadat külföldi zsoldosokkal, és az európai unió -nem érdemli meg a nagybetűt-által hatalomba ültetett oligarhák magánhadseregével,mert az ukrán sorkatonák nem akarnak harcolni testvéreik ellen. A német parlamentben Merkel fejére olvasták ezeket, megtoldva azzal, hogy lépjen ki Obama árnyékából! Merkelt és az ukrajnai puccsot támogatókat bíróság elé kell állítani az elkövetett bűnökért.
A háborús veszélyhelyzet kialakításáért. Tudható volt hogy az Ukrán NATO tagság lehetősége, a Krím -ami egyébként történelmileg Oroszország része- elvesztése, az orosz ajkú lakosság terrorizálása az ukrán nacionalisták által nem maradhat válasz nélkül. Egyébként az eu tagországok rengeteget vesztettek a gazdasági szankciókkal. Járjon utána kedves Zsuzsa, Franciaország, Németország, Hazánk mennyit bukott azon, hogy az amerikai geopolitikai érdekeket kiszolgálja! Az unió destabilizálása pedig nem az oroszok érdeke, hanem az amerikaiaké. Ugyanis egy erős unió-orosz gazdasági együttműködés érdektelenné teszi a transzatlanti szabad kereskedelmi megállapodást. A menekültválság is amerikai pite, hiszen az arab tavaszt a CIA sütötte. Az iszlám államnak pedig az amerikai külügyér a kereszt apja. Ugyanolyan hazugság propaganda folyik az oroszok ellen, mint Annak idején Szaddam biológiai fenyegetése ellen. Most már tudjuk milyen ha amerika rendet tesz... kell ez nekünk itt a szomszédba? EURÓPA az európai embereké! Látjuk szépen amerika odapiszkít egy földrészre aztán utánuk a vízözön, vér jajszó, halál nyomor, a középkorba visszabombázott gazdaság... hogy legyen mit ujjáépíteni az amerikai tőkének. A NATO kardcsörtetése nem a békét szolgálja. Ha lesz puskalövés hamu lesz Berlin-Párizs-Róma-Varsó-London....New York jutalma. Kell ez nekünk?