Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mia1016

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár nőstény tagozata egészen közelről ismeri a követeléskezelés intézményét, így van sejtése arról, hogy szegény Gücül megkérdőjelezett T-Online-os tartozása hogy kerülhetett a kifizetés után egyszerre (azaz egymás után) két faktoráló céghez is. Úgyhogy mi csak…..
Mia1016 2008.04.03 21:08:05
Sziasztok!

Az én esetem T-Onlinénál.
2008.január 14.-én lejárt a hűségem,örültem,hogy végre más szolgáltató után nézhetek.Gondjaim: folyamatosan ledobált a net,nem volt vonal,persze a számlálójuk az folyamatosan pörgött.:(
2008.01.31. Lemondó nyilatkozat faxolva az egri irodájukból ( iktatva,dátum,aláírás)nem kapták meg.
2008.02.21.szintén fax,...nem vették észre a mellékelt meghatalmazást. :(
2008.02.29.ismét fax,... ez az időpont az amit elfogadnak,ezért 2008.03.07. a megszüntetés dátuma. Kérdem,miért én fizessek továbbra is az ő hibájukból,keressék meg hová lett a nyilatkozat!
Kértem a számlák másolatát , hogy egyeztessem a befizetéseimmel...teszem hozzá nem egyeznek meg! Visszamenőleges javított számlák,sőt kísérőlevél hozzá.Egy pld. kifizettem 9.940.-Ft-ot ők javították 8.900.-Ft-ra mert ez a plafon amit számlázhat. Azt hittem nem látok jól. A második félévtől folyamatosan "durvultak" a számlák összegei,már rendszeres volt a 5-6 Gb túllépésem.Most, februárra 14 napra 5 Gb volt a túllépésem. :o Érdekes mert vonal az nem nagyon volt csak számláló pörgés , és részemről az idegbaj.
Ma írtam a Polifórumra,hogy segítsenek már tisztába tenni a dolgokat mert nagyon szabadulnék már tőlük.
Erre válasz helyett , letiltottak a fórumról,még csak azt se tudom,hogy reagált e valaki rá. :((
Szerencsémre azóta van sokkal olcsóbb netem, ami nem dobál le és folyamatosan van internet vonalam , ezt fizetem. Míg a T-lánynál fizettem az internyetet ! :(( Ja, még a vonalas telefont is megszüntettem ,február 19.-én amin keresztül kellett volna jönni a szolgáltatásuknak.