Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Klári

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Demokrata című lap március 14-i számában jelent meg Pozsonyi Ádám rövid véleménye, melyben a szerző összehasonlítja a migránsok kinézetét a náci tisztek ábrázatával. Ne legyen kétségünk, hogy Bencsik András lapjának állandó publicistája kiket hoz ki „győztesnek”   Pozsonyi onnan indít,…..
De ti csak állítsátok a szobrokat Horthy Miklósnak! „Úgy érezzük magunkat, mint akiket már eltemetett az ország. Odahaza kávéházi hősök öklözik az asztalt, majd ők megmutatják!” – írta e mondatokat naplójába a Don folyóhoz közeli Sztaro-Nyikolszkojéban, 1942. november 18-án Kónya Lajos, aki –…..
Nagy Klári 2017.11.19 21:38:51
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző:
Tanulni a TÖRTÉNELEMBŐL KÉNE!!!
Akkor is, most is a SAJÁT VEZETŐINK a legnagyobb ellenségeink.
:(
Beléptünk a választási kampány hardcore fázisába: a rezsim turbófokozatra kapcsolta az ellenzék kriminalizálását, a kormányzati terrort és megfélemlítést. Rövid időn belül letöltendő börtönre ítélték Császy Zsoltot és Tátrai Miklóst egy olyan koholt bűnügyben, ahol semmiféle tényleges károkozás nem…..
Nagy Klári 2017.06.18 09:07:26
@VT Man: Ha nyomon követted az eseményeket, akkor tudhatod a feltárt tényt:
gyakorlatilag a bűncselekmény elkövetésének lehetőségét, az 1.3 milliárdos károkozás KÍSÉRLETÉT büntették több évvel, miután másodfokon SEM TALÁLTAK BŰNCSELEKMÉNYT.
Ezért mentették fel őket. A kúria most úgy ítélte letöltendő börtönbüntetésre őket, hogy NEM MERÜLT FEL újabb bizonyíték, más tények az üggyel kapcsolatban. Ez PÉLDÁTLAN az igazságszolgáltatásban.
Mindemellett pl. Farkas Flórián a VALÓBAN ELSÍBOLT 1.6 millárdért még ejnye-bejnyét sem kapott,
viszont ismét megválasztották a Lungo Drom vezetői tisztségébe, szinte felszólítva, hogy "LOPJ CSAK TOVÁBB NYUGODTAN!" Egyébként TÖRVÉNYTELENÜL választották meg, a választmány részvétele nélkül, csupán meghívott vendégek, akiknek erre nem volt semmilyen törvényi felhatalmazásuk .
Megalázzátok az embereket naponta a Ligetben, úgy intézkedtek, hogy a szégyenletesség fogalmát maximálisan kimerítitek.  Nincs erkölcs, nincs lelkiismeret, nincs becsület...eladtátok magatokat, értéktelen egyenruhások vagytok, egy fabatkát sem értek. Már nem bízhatunk senkiben, megfosztottatok…..