Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Sabin

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai színészektől megszoktuk, hogy privát megnyilatkozásaikban két lépésből eljutnak a világ megváltásához, amelyben ők játszanának a főszerepet. A New Yorkban kerékpározó Matthew Modine is összehord mindent, hogy biciklizés egyesítheti egész világot, meg hogy a…..
A tegnapi képviselős poszt után megirigyeltük az olaszoktól gyönyörű, leendő miniszterüket és körülnéztünk saját házunk környékén is, épkézláb, szépnek mondott HonAnya után kutatva -több-kevesebb sikerrel. (Ismeritek a megcsal e a csajod teszt első kérdését gondolom:…..
Dr.Sabin 2008.04.23 17:41:20
A blogunk kedvenc mű-celebje, az ország celeb típusú állatorvosi lova, Molnár Anikó eltávozott. Igaz, csak Londonba. Szegény, belefáradt az itthoni munkakeresésbe, a soroztos kudarcokba. Nehéz is lehetett. A munkanélküliség magas, az adók magasak, a fizetés alacsony, a munka 8-10…..
Dr.Sabin 2008.04.08 15:33:04
Erről az a régi vicc jut az eszembe, ami valahogy így szólt: "Két modern művész ballag be a múzeumba: -Te, ideszarjak a lépcsőre? -Á, hagyd ... úgysem értenék ..." Tereskova, wikipedia: Nagy Kriszta Tereskova Szolnokon született, ott járt iskolába. Másodikos…..