Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jacem

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Helyi idő szerint vasárnap reggel az Egyesült Államokban elhunyt Ronnie James Dio, az egyik legnagyobb hatású metálénekes. Wendy Dio, a zenész felesége és menedzsere tavaly novemberben jelentette be, hogy 67 éves férje gyomorrákban szenved, ennek ellenére folyamatosan kötötték le…..
A magyar válogatott legnehezebb ellenfelével, Lettországgal kezdi az olimpiai selejtezőket. Nem kérdés, a hazaiak esélyesebbek, de ha nagyon jók leszünk, talán meglephetjük őket. A csütörtök délelőtti edzésen jól mozgott a csapat, át kell menteni a formát a mérkőzésre is. Az…..
Egy újabb szuperdurva lehúzásfajtáról kapott jelentést a Homár Iréntől. Másodszor pótdíjaztak le autópályahasználatilag, pedig mindkét esetben fizetett. Matrica azonban már nincs, úgyhogy a benzinkutas azt gondolhatta, nyom nélkül sztornózhatja a vásárlást. Vagy…..
jacem 2008.04.03 19:52:06
Sziasztok!

Én is ebben a cipőben járok. Én nem shellnél tankoltam. Leírom az esetemet: Balatonra Siófokra mentem le tavaly december 29-én. 14:43:18-kor az AGIP M7 Corsium Pihenő (Szabadbattyán)helyen egy 4 napos matricát vettem. Ezt a pihenőhelyet Kerteam Kft. 8900 Zalaegerszeg kis u. 1. Üzemeleteti. A e-matrica signette-n rajta van a tranzakció sorszáma és alatta a következő szerepel: "Aláírásommal elismerem a fenti adatok helyességét"
Alatta kézzel alárva az eladó neve(számomra olvashatatlan)
Ezután idén január 13-án a kaptam egy levelet az autópályafelügyelőségtől, hogy 2007.12.30-án 14:29 perckor M1 bal 18-as km-nél érvényes matrica nélkül közlekedtem. Valóban akkor arra jártam, sőt még láttam is az ellenőrző kocsit, de teljes nyugalomban hajtottam el mellette. Másnap a következő email üzenetet küldetem:
"Tisztelt Cím!

Ma vettem át az Önöktől kapott levelet. Felháborodva olvastam, hogy 2007.12.30-án 14:29-perckor nem rendelkeztem az M1-esen haladva autópálya matricával. Nekem a kezemben van egy 4 napos D1-es autópálya használatot engedélyező szelvény, ami 2007.12.29-én 14:43 perckor van kiállítva. Egy nap sem telt el a matrica kiállítás óta, amire Önök azt mondják, hogy nem érvényes. (4 nap helyett) Sértve, megalázva és felháborodva érzem magam, mint TISZTES MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR.Természetesen ügyvédhez fordultam és fontolgatom a média bevonását is az ügybe. Én nem tehetek arról, hogy Önöknél emberek mulasztanak vagy a számítógépes rendszer nem működik." Mivel egy hét után se érkezett az e-mail-re válasz, így ügyvédhez is fordultam. 2008.02.08 7:54-kor a következő e-mail üzenetet kaptam:
"
Tisztelt XY Úr!

Tájékoztatjuk, hogy értékesítési adatbázisunk alapján továbbra sem tekinthető igazoltnak, hogy az ISW-592 forgalmi rendszámú gépjármű a 2497705 azonosító számú ellenőrzés időpontjában érvényes úthasználati jogosultsággal rendelkezett, tekintve, hogy a levelében hivatkozott tranzakció azonosító szám sajnos nem elégséges a jogosultság beazonosításához.
Ezúton kérjük, hogy az ügy pontos kivizsgálása és mihamarabbi eredményes tisztázása érdekében szíveskedjen megküldeni a rendelkezésére álló dokumentum másolati példányát e-mail formájában, vagy postai úton Társaságunk levelezési címére.

További balesetmentes közlekedést kívánunk!
Tisztelettel:
Antal Balázs
Call Center csoportvezető
2008.02.21-én az ügyvédhez levél érkezett a felügyelőségtől, amiben a lényegét idézem: Tájékoztatom, hogy a levleéhez mellékelt ellenőrző szelvény alapján Társaságunk az érintett viszonteladó partnernél vizsgálatot kezdeményezett az ügy mihamarabbi tisztázása érdekében." Gondoltam én naiv sínen van az ügy. 2008.03.013-án ÉN a következő levelet kaptam a felügyelőségtől. Ugyanaz a szövegamit az elsőnél idéztem. A különbség annyi, hogy most az átvételnél legalább három paírt kellett áláírnom. Jó hiszemben én ezt meg is tettem abban a hiszemben, hogy végre rendeződik az ügyem. Az ügyvédhez elvittem a levelet aki tombolt a dühében. Mivel ő járt el az ügyemben akkor kellett volna egy levelet kapnia neki is. Természetesen ő nem kapott. Természetesen 2008.március 19-én a levelet küldött a felűgyelőséghez
amiből a lényeget szintén idézem: " Ezen (értsd előző)levélre tekintettel értelmezhetelen 2008.március 6-án (nem elírás, a felűgyelőség akkor irta a levelet, de én csak a fenti időpontban kaptam meg) kelt ismételt felszólításuk, ugyanis a vizsgálat nem zárult le, és az érvényes matrica bizonylata társaságuk részére megküldésre került."
Hát itt tartunk válasz még nem érkezett rá.
Én informatikus vagyok és abból élek. Csak csendben jegyzem meg, hogy egy jó rendszergazda minden tranzakcióról kell, hogy készítsen egy logolást, amiből az előző hozzászólásokban említett visszáságok kideríthetőek. A keresés max. nagy adatbázis esetén is pár másodpercig tart, főleg ha feltételeket is lehet megadni.
Magyarul vagy a rendszer a szar, amiért a rendszergazda felel.
Egyébként mocskos szemétség amit az autópályafelügyelőség csinál. Talán a sját házuk táján kellen körül nézni.