Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jano84

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valóságos géniusz lehet aki ezt a cégért kitalálta. A bolt eléggé bezártnak tűnik, mindenesetre itt található...
jano84 2010.08.12 13:50:45
Belsőség Mutasd az autód… 2010.04.30 13:05:00
…megmondom, ki vagy. Akár ez is lehetne a vezérelve ennek a kis fotósorozatnak, melyet egyik kedvenc blogunkon túrt elő Árpád. Sokáig nézegettem a képeket, rengeteget elmondanak a korról, melyben készültek, magáról az emberről, a gépről, Hollywoodról és egy kicsit az…..
F.A.SZ. Boldog születésnapot! 2010.04.08 20:50:00
Supics!A Fiatal Alkoholisták Egyesülete nevében kívánok neked nagyon sok boldog születésnapot és még nagyon sok pokerben gazdag álmatlan éjszakát!!!!! All in!!!!!!!!!!Ui: Hány gyertyát rejt a kép?…..
Hali Mindenki!Újabb freeroll csapatverseny lesz. Bővebben:http://www.pokermagazin-hu.com/index.php?link=35Jó lenne indítani csapato(ka)t újra. Szóval akinek van kedve résztvenni a BBPC1 kötelékében, az jelezze itt:1. Zoli..
Miért Fontos, hogy kapjunk rake back bónuszt, ha online pókeren játszunk? Véleményem szerint mindenkit érhet kellemetlen Bad Beat sorozat, és a tőkéje megsínyli azt a pár napot. Viszont a rake visszatérítés kihúzhat a bajból :) pokermitologia.com/rakeback Itt aktuális rake (hand)…..
100 EUR Tele magyar jelszavas freeroll a ParadisePoker oldalon 04.05. 20:00-kor.Ha nincs még számlád a ParadisePokeren, itt most ingyenesen nyithatsz! http://href.hu/x/8ky5Jelszókérés, előzetes regisztráció a versenyre: http://teletipp.hu/poker-freeroll/ paradisepoker.htm ..
Mindenkinek ajánlom figyelmébe dr. Héjjas István Ezoterikus fizika c. könyvét, mely egy újabb átütő mű a spirituális és tudományos világnézet találkozásáról szóló könyvek között. Bár nincsenek benne képletek, és még így sem minden tiszta is világos (maga a mű is…..
Testimese Éva 2019.02.10 09:57:00
Ő volt a Főnökasszony. Reklamáció ürügyén kezdtünk beszélgetni. Volt humora, fogadta és értette a kétértelmű bókokat is. Az első este nála elég vadra sikeredett. Vékony és formás teste volt, a szexi fehérneműi csak dobtak a látványon.  Szerette a szexet, istenien szopott…..
Subba Google Earth: Error Háza 2010.04.08 08:30:00
Úgy látszik az amerikaiak annyira be vannak szarva a TERRORtól, hogy még a Terror Háza egyik Terror feliratából is kifotosoppolták a T betűt. (Köszi Lil' Bear!)..
Belsőség Tízéves a Totalcar 2010.03.12 17:44:00
  Oké, még nem, de mindjárt. Konkrétan 2000. július 14-én, péntek délután 14.49-kor jelent meg első cikkünk, nem hivatalosan, de precízen tehát akkor, mármint 2010. július 14-én leszünk tízévesek. Az évfordulót mindenképpen szerettük volna megünnepelni. Gondolkoztunk sok…..
Futóblog Tavaszköszöntő videó 2009.03.01 18:04:00
A vasárnap délelőtti közös futásból szerkesztettünk egy videót, íme: Egyébként klassz délelőtt volt, fel lehetett próbálni a cipőket, elvinni egy körre. Volt egy nagy piros autó, az volt az eseménymarketing része LCD tévével. Az idő is jó volt, Szaszának öt percenként…..
Jövő héten vasárnap reggel 9:30-as gyülekezővel (mi? korán van? gyerekek, egy futó mindig időben lefekszik!) venné kezdetét egyfelől a Nike tavaszköszöntő eseménye, másrészt ezen esemény alatt csinálnánk meg az első "hivatalos" Futóblog író-olvasó…..
Nehezen hisszük, hogy Alexander Marcusnak semmi köze Magyarországhoz. Pozitív fickónak tűnik, olyan bájosan naivnak. Hopsz, ez alapján tényleg semmi köze hozzánk mert nálunk csak a hülyék pozitívak, a bájos kategória meg igazán ízlés dolga. Na de ne menjünk ennyire messze…..
Szó szót követett: a közösségi hovatartozás első manifesztuma lehet egy személyre szabott Futóblog póló. Hölgyeim és uraim, sporttársak! Elkészültek azok a póló dizájnok, amikből ki kéne választanunk, melyik legyen a végleges Futóblog póló. Három design és a háta:…..
jano84 2008.11.17 13:59:23
Belsőség Megvan az olaj 2008.10.21 17:42:00
Akár hiszi az olvasó, akár nem, számos reklámszerződést utasítottam már el, mert a reklámozandó termék szargyanús volt. Tehát pusztán mert az ilyesmi talált pénz, még nem cuppanok rá, hiszen mindenféle bóvlik hirdetésével az ember elég hamar lelakja a saját imidzsét. Amikor…..
 Nyilván, mert százmillió kicsit sok érte. Illetve nem sok érte, csak annak, akinek nincs százmilliója autóra. Egyébként harmincmillióból már bármilyen presztízsautót ki lehet hozni, BMW-től Maseratin át a Porschéig.Akiknek pedig volna Magyarországon százmilliója, inkább…..