Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OldLoser

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Nagybörzsöny 2011.01.02 08:01:00
 2010-ben, az első hó előtt.   Börsöny. Berczen. Mező Város Hont Vármegyében, németül Pilsen, földes Ura az Esztergomi Érsekség, régi Szász helység, németül beszélnek, de hibásan, többi lakosai tótok, katolikusok, és evangelikusok, hajdan bánya város vólt... A…..
OldLoser 2011.01.02 13:30:23
Cikksorozat Finta Józsefről  INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/fovarosiblog/schonherz_kollegium/feed", "width":"600", "height":"300", "orientation":"horizontal", "size":"auto", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"3",…..
Láttam egyszer egy dokumentumfilmet; az volna nyilván elegáns és korszerű, ha egyenesen idetenném YouTube-ról, de sajnos nem emlékszem a címére. Két idős világháborús veterán mesélt a normandiai partraszállásról. Az Omaha partszakaszon harcoltak, a D-nap legszörnyűbb…..
Left Dick nem szakítós sztorit, hanem a szakítás irodalomtörténetének háború és békéjét írta meg. Nagyon hosszú, de annál izgalmasabb történet, vicces tördeléssel. Kell ennél jobb felütés? Nem, de én tudom a poént is már. Lány értelmes dumával kidob fiút... chapter…..
Hatszázvalahány hozzászólás megér egy összefoglalót. Tanulságos kibeszélőshow volt. A vitaindítóban az állt, hogy a motoros mint olyan momentán nem számíthat a közönség szeretetére. Mégpedig azért, mert soraikból a legfeltűnőbb egyedek két súlyosan közösségellenes…..