Regisztráció Blogot indítok
Adatok
budapestiskizó

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „Na, mit gondolsz?” blogon megjelent egy érdekes cikk, A vallásos hit mint kockázatkezelés címmel, amely azt tárgyalta, hogy értelmesen „lehet-e hinni Istenben elégséges bizonyítékok nélkül?". William Jamest követve arra a megállapításra jut, hogy bizonyos feltételek fennállása esetén észszerűen…..
budapestiskizó 2017.01.20 06:28:18
@Nazareus: Bocsi, de én nem tudom, hol ír a Biblia Pokolról? Nem a seolra gondolsz, ahol békésen alszanak ez elhunytak? Isten tervevében előbb-utóbb mindenki üdvözül. -szerintem legalábbis ezt voltam képes kihámozni a Bibliából, továbbá, hogy nincsen Pokol.
A cikk az átlagos stresszes életmódot folytató embereknek szól. Akiknél hosszútávú insomnia áll fenn, vagy már rá van szokva egy altatóra, azoknak nem biztos, hogy segítenek a leírtak. Én két részre osztanám az okokat amiért nem tudunk elaludni: első a gondolati, második inkább testi...
Na, ez két antidepresszáns, próbálom őket összehasonlítani, hatás szempontjából szigorúan szubjektív alapon.Káros mellékhatások:A Kratom annyira káros a májra, mint kb. a sör, és rendszeres levélporos formában történő használata az emberek egy részénél székelési…..
Na, ez egy remek növény, esett is már róla pár szó. A lényeg, hogy amikor alaptalan negatív kampányba kezdtek a Kava kava ellen - az eredeti növény gyökerét is gyanúba keverve ezzel, nemcsak a kérdéses kivonatait -, akkor került a figyelem középpontjába az alternatívát…..
budapestiskizó 2016.07.09 22:07:21
Mulungu: Nem tudom, hogy hány g-t főztem le 20 percig, de egy púpozott nagy evőkanál volt. Ma ittam harmadjára Mulungut, mivel kicsap a fazék oldalára a por főzés közben és nem akartam állandóan mellette állni, hogy visszakanalazzam, hát ma délután, amikor is éreztem, hogy egy mély alvásra lesz az éjjel szükségem, elmentem venni egy teatojást, de nem a hagyomásnyosat, hanem olyan aminek az anyaga olyan, mint a kis szűrőjé, azaz sűrűbben szőtt. No de amint megtöltöttem és a fortyogó vízbe betettem sajnálattal tapasztaltam, hogy a Mulungu porom annyira finom, hogy kiszivárog belőle. Mindegy. 20 perc után csak negyede maradt benne, kivettem az elkészült Mulungu teámból, de azt benne is hagyom, mert holnap reggel tiszta fejjel megeszem, vagy megiszom. ártani nem árthat! Csak használhat! Teám állaga: leszűrtem, már amennyira tudtam, hogy azt érezzem mégiscsak teát iszom és nem egy lágyabb masszát, aminek a kinézete a homokos vízhez hasonlít. A szűrés még szalvétával sem sikerült 100 100% osan, ( na ez már a Mulungu lehet, mert a 100 at véletlenül kétszer ütöttem le, úgy hogy simán nem vettem észre. ) szóval ott tartottam, hogy a szalvéta felejtős, inkább megiszom a megfőzött porral együtt simán lemegy a gigámon, 2x 2 dl Mulungu teát eliszogattam. Most kissé puffadt vagyok, de ezt nem tudom, hogy Mulungunka tulajdonítsam-e vagy pedig másnak, Amikor vakarózok kissé erősebben vakartam meg az elöbb magam, mint amennyire viszketett és mintha a szagokat is jobban érzékelném, na mindegy. Legurult az uccsó korty is, na ez jellemző, "véletlenül" hatalmasat koppant a poharam alja ahogyan az asztallal találkozott, szóval a blogger igazat mond a koordinációra egyértelműen kihat. Vakahogy finoman áll be az ember, nem érzem azt hogy ki lennék ütve, de azt igen, hogy nem szoktam általában melléütni a karaktereket,, de most egyre többet kell javítani, azóta amikortól koppant az üres teáspohár alja. A hatás elkezdődött már vagy 5-6 perce, de az is lehet, már feél órája, mivel kb azóta fázik a lábfejem és a fejemben van, hogy zoknit kéne húzni, de valahogy más mindig fontosabb. Most mindkét karom enyhén zsibbad, vagy inkább felmelegszik, a szívem cool, lassabban ver, ezt szeretem.Hát most ennyi a tapasztalás-