Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szuromi Dani

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A múlt pénteken történt olaszországi magyar buszbalesetről rengeteg cikk jelent meg, szinte nincs olyan médium, amely ne foglalkozott volna a tragédiával. Az eset komoly sajtóetikai kérdéseket vet fel, amelyekről Weyer Balázs, a Főszerkesztők Fórumának elnöke, korábbi…..
A nyomtatott sajtótermékek folyamatos hanyatlást mutatnak a piacon, a magyar lakosság többsége ugyanis a televíziót részesíti előnyben, ha politikáról vagy közéletről szóló hírekre kíváncsi. Az is kiderült, hogy Magyarországon az emberek nagy részét nem érdekli a közélet és a politika, illetve a…..
Az áprilisi offshore-botrány kirobbanása óta nem szállt le a kézi vezérelt, Fidesz-közeli média Spéder Zoltánról, az Index tulajdonosáról. Októberig övé volt az FHB is. Az egyre kiterjedtebb állami médiabirodalom a nyáron összehangoltan támadta vállalkozót, hatalmas lejáratókampány folyt ellene,…..
A kínai szabályozások George Orwell legrosszabb rémálmába illőek: az állami kontroll szigorúan alakítja a mindennapi életet, így a médiában megjelenő tartalmat is. Ami egy szabad országban élő embernek természetes - az más országokban egyáltalán nem alapvető dolog. Kína élen jár a társadalom…..
Vasárnap megkezdte működését az Andy Vajna által birtokolt TV2 Csoport legújabb dobása, az Izaura TV. A szappanoperák piacára betörő új csatorna romantikus sorozatokkal árasztja el a magyar nézőket. Felmerül a kérdés, hogy jó húzás-e ma elindítani egy ilyen csatornát, és milyen nézettséget hozhat a…..
Novemberben lejár a Class FM üzemeltetésére vonatkozó szerződés, és könnyen lehet, hogy az országos kereskedelmi rádió adása ősztől véglegesen megszűnik, és helyét más veheti át. A csatorna politikai viharok közepette született, és úgy látszik, a megszűnésébe is beleszól a politika...