Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Algrand91

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(kép forrása: formula1.com) Na, ez újra egy izgalmas hétvége volt, volt mit nézni. Még mindig egy kitűnő ötletnek tartom, hogy Spielberg visszakerült a versenynaptárba, mert elég rövid, így nem tud szétszakadni a mezőny annyira, viszont gyors. A végén pedig megint gazdagabbak lettünk egy…..
Algrand91 2016.07.04 22:26:59
Remek verseny, remek különdíjak (még a Totalcar címlapon láttalak először, aztán mikor elkerült onnan győztelek megtalálni :))!

Más: Szerintem ez az ütközés ugyanúgy versenybaleset volt, mint az előző. Egyikük sem engedett, ennyi. Pl. Tavaly Austin: Ha megnézed azt az esetet Rosberg belső kamerájából, ezt meg Hamilton belső kamerájából, kb. egy fél keréknyivel most előrébb most Hamilton, mint tavaly Rosberg. Csak akkor Ham fordult szögletesen, most Rosberg. Van olyan felvétel, ahol látszik is, hogy módjával ugyan, de lassít és minimális késéssel ő is elkezd fordulni. Ham meg teljes joggal fordult.

Számomra Rosberg mozdulata teljesen tudatos volt (nem láttam hogy blokkolt volna a kerék, csúszott volna stb.). Barcelonában is, ha szemből nézted lassítva, szinte teljesen egyszerre mozdultak a rés irányába, mikor Ros lassult, látszott hogy figyeli mi történik mögötte. Ham meg joggal vette észre a rést és csapott le rá. És csatt :) Én inkább azok táborába tartozom, akik szerint Rosberg jobban felvette a kesztyűt, de Hamiltont sem ekézném, mert pont annyira agresszív, amennyire kell.

Persze, innen nézve könnyű okosabbnak lenni mint pl a telemetria :D, de azért van különbség aközött, hogy valaki koncepció nélkül füstölve bevetődik és kiüti a másikat, meg eközött, ahol látszik a szándék. Mégis kicsit így jön le, hogy Rosberg csak pánikolt, szétesett a nyomástól stbstb. Volt ilyen is, de SZERINTEM most nem ez a helyzet.