Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crystal_clear

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink egyik legfoglakoztatottabb (és sokak kedvenc) modellje, Noah Mills is szerepet kapott a Szex és New York folytatásában. A modell Charlotte esküvőszervezőjének testvérét alakítja majd (egy new york-i épitőipari munkást). Két jelenetben lesz majd látható, de csak egyben lesz…..
Bár szeretem azt képzelni, hogy már kifelé tartunk a télből, az időjárás nem igazán táplálja ezen reményeimet. Éppen ezért összegyűjtöttem néhány téli lábbelit, gyönyörködni, illetve a leértékelések során, ha ezeket nem is, talán hasonlóakat sikerül beszereznünk :-)…..
crystal_clear 2010.01.14 21:42:28
Chris Noth, akit mindenki csak Mr. Big-nek ismer, 55 évesen is jó formában van.Itt épp a tengerparton flangál.És állítólag meg fog házasodni, elveszi Tara Wilsont, amit ez a gyűrű is bizonyít (?).  (képek: socialite life)..
Scarlett Johansson az angol Harper's Bazaar januári címlapját tudhatja magáénak.A cicás smink nagy kedvencem, a párducmintás cuccok már kevésbé. De még azzal együtt is gyönyörűnek látom Scarlettet... ..
crystal_clear 2009.12.03 20:58:09
Fresh out of the oven - tinglitangli szám enyhe Tina Turneres képi világgal (tudom, hogy jönnek vissza a nyolcvanas évek, na de ennyire?) Mrs. Munoz egyébként nem néz ki rosszul, bár az egész miliőből valami - tőlem távol álló - közönséges gangsta-luxus árad.(a klipet egyébként…..
crystal_clear 2009.11.22 20:55:52
Kaliforniában készültek a képek, melyeken Robert Pattinson, Taylor Lautner és Kirsten Stewart látható.Mindannyian elragadóak.Ti várjátok a filmet?   (képek: dlisted)..
crystal_clear 2009.11.18 12:48:48
@LuPuS: :) lehet ennyire bejön neki a celebritység, erre született.

@The Strange: én is felkiáltottam: végre rendesen próbál kinézni a csaj!
Hello Kitty népszerűsége töretlen, az élet minden területén felbukkan, illetve már réges-régen jelen van. Ezúttal körmökön mosolyog, újabb példát szolgáltatva az extrém manikürre.Korábban már láttuk Katy Perry sushi-s, illetve egy Super Mario-rajongó körmeit.…..
A napokban rendezték meg a GQ magazin német kiadásának díjátadó gáláját, a "Manner des Jahres"-t, amelyen az év modellje díjat a rengeteget foglalkoztatott és nagyon sokak által kedvelt modell, Jon Kortajarena kapta meg.Díjat nyert még továbbá Tom Ford divattervező is,…..
crystal_clear 2009.11.06 13:29:26
Tegnap rendezték meg az MTV Europe Music Awards díjkiosztó gálát Berlinben, ahol a férfiak öltözetét leginkább az ízléstelen hajviseletek, elrettentő sminkek (!!), fényes öltönyök és szinte egyforma kabátok jellemezték. Nézzünk néhány sztárt a vörös szőnyegről, akiknek…..
Az alábbi képen Taylor Lautner és Kristen Stewart látható.Egy sajtótájékoztató előtt/után pózolnak.Taylor Lautnernek megint sikerült jól felöltöznie: a bőrdzsekije eléggé örök darabnak tűnik, jól áll neki.Nekem nagyon tetszik, bármikor elfogadnám.Nektek kéne? (kép:…..
Michael Kors 2010-es Resort kollekcióját Carmen Kass és Noah Mills népszerűsíti majd. A fotós Mario Testino volt...
crystal_clear 2009.10.26 17:52:42
Bementem reggel, illetve inkább délelőtt dolgozni. El is felejtettem, hogy holnaptól hosszúhétvége, és már alig volt bent valaki. Azt mondjuk nem tudom, hogy fogom kibírni otthon még három napig. Már meg vagyok őrülve a bezártságtól. ..
Az Amazon több mint száz országban elérhetővé teszi a Kindle2 ebook-olvasóját. Az árat is leviszi, 279 dollárért kapható majd (ez egyébként majdnem száz dollárral kevesebb, mint tavaly). Ezzel a lépéssel a nagy riválist, a Sonyt akarja beelőzni, a japán cég ugyanis ősszel…..
crystal_clear 2009.10.07 09:56:59
Nem titkolózok tovább, már úgyis mindenféle dolgokat kigondoltatok, hogy mi lehet az a nagy közelgő változás az életemben.De előtte azért szeretném leszögezni, hogy ez nem egy én-blog, tehát csak nagy ritkán teszem meg azt, hogy a posztokban saját dolgaimról vagy az…..
Artúr kapta, elküldte. Komment nélkül, talán ő sem tudta eldönteni, sírjon vagy nevessen. Hajtás után biztosan megérti, miért mondjuk ezt. ..
crystal_clear 2009.04.24 16:17:35
A GANT tavaszi/nyári kollekciójához készített reklámfotók nagyszerűen sikerültek.Amire szükség volt: egy viszonylag semlegesnek tűnő háttér - kissé lepukkant környezet, szürke fal (de mégsem egy üres stúdió puszta fala) és egy helyes modell fiú (Adam Gregory).Nem túl…..
Nos, rendben elindultak a kisalkalmazások az iWiW-en. Úgyhogy mostantól mindenki láthatja, hogy az elmúlt hónapokban milyen játékszereken dolgoztak a külsős fejlesztők. Kezdésnek kilenc témában összesen 23 kisalkalmazással lehet játszani ma reggeltől. Aztán folyamatosan élesednek…..
Természetesen az Armani fehérnemű-kampány kedvéért láthatjuk ismét ennyire lenge öltözetben Victoriát, aki ezúttal meglehetősen provokatív testtartásban pózol. És mennyire jól néz ki! ..
A Visible Human Server lehetővé teszi, hogy szeletről szeletre fedezzük fel az emberi testet. Jó böngészést mindenkinek!..
Boldog új évet kívánunk, minden cuki kedves olvasónknak!   "A képen Leó szerepel, aki már nagyon várta a szilvesztert. Gyorsan alkalomhoz illő öltözetet keresett, és úgy izgulta végig az egész napot. Egész nap csillogó bundában tündöklő cica-lányokról…..