Regisztráció Blogot indítok
Adatok
informatikusnal nincs butabb leny

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki Orbán Viktor kormányfő 16 éve. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak.   2001: Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést…..
Menő leszel, vagy lúzer? Nyílt levél a közúti száguldozóknak...
informatikusnal nincs butabb leny 2017.06.22 10:14:16
@Csak Norris:

Németek ide nagyon rossz példa. Ott a 40 millás merga is szó nélkül visszamegy előzés után a külső sávba, akkor is ha látja, hogy 200 méter múlva mehet vissza előzni. Érdekes módon mégis lehet haladni, nem látod a furgonos üvöltéstől vörös pofáját a tükörben mint nálunk, amikor "csak" 150-el mersz előzni és "akadályozod" a haladásban. Aztán persze a következő emelkedőnél megint lemarad, lejtőn meg újra fél méterrel mögötted eszetlenkedik.
A kutyajogsi több nyugat-európai országban működő, bevált dolog. A lényege az, hogy mielőtt valaki kutyát tarthatna otthon, előtte vizsgán kell bizonyítania, hogy rendelkezik az alapvető tudással ahhoz, hogy egy négylábút tartson felelősen. Időről-időre elhangzik az az ötlet, hogy a kutyajogsit…..
informatikusnal nincs butabb leny 2017.06.21 18:32:43
Sok módon lehet elkezdeni az okos otthonunk kialakítását. Vannak, akik egyből egy komplett rendszert vállalnak be. Vannak, akik pedig lépésről lépésre haladnak. Ezt a lépéssorozatot el lehet kezdeni egy okos lámpafoglalattal vagy akár egy okos lámpakapcsolóval, mint amit ebben a bejegyzésben…..
informatikusnal nincs butabb leny 2017.06.19 18:03:20
informatikusnal nincs butabb leny 2017.06.20 07:12:29
@L von Richthoven:

Nem biza. Főleg azok a fajták tojnak a magyar szabványra amelyikben glimmlámpa van.
Fogjátok már fel, még ha nehéz is, ha nincs behúzva a nulla a kapcsoló mellé (nálam egy darabot nem találsz aminél behúztam volna feleslegesen és összességében vagy egy tekercsnyi drótot) akkor bachatod a csilivili érintőcsodát.
Kínai kifőzdében ülök és rábökés alapján valamilyen szószos csirkehúst eszem rizzsel. Munkanapon többnyire itt szoktam ebédelni. Tele van a gyorsétterem, de azért jutott szabad asztal a kirakatnál. Szeretek magamban kikapcsolni és csak az étellel foglalkozni, nem hiányzik a társaság. Éppen ezért…..
informatikusnal nincs butabb leny 2017.05.29 16:11:01
@Trackers:

Agyhalottkám, ugyan sem felfogni, sem megérteni nem fogod, de azért néhány tény:

Az 1 millió ígért munkahelyből semmi nem teljesült. Az elején még ugatta a buta fajtád, hogy várjunk pár évet, vártunk, 7 év alatt az időarányos 700 ezer helyett lett nulla.

Államadósság 2010-ben 19 ezer milliárd, most 26 ezer milliárd körül járunk. Ez csak a nagyon hülye orbánisták tanulatlan matekja szerint csökkenés, a valóságban évente ezer milliárddal növelte az államadósságot a köcsög tolvaj cigányod úgy, hogy közben csak a nyugdíjjal lopott 3 ezer milliárdot, a multiktól (azaz áttételesen tőled is te nagyon hülye) beszedett ezermilliárdokat számolni sem lehet már, annyit loptak el belőle.

Munkaadatok között is csak a hozzád hasonló agymosott idióta nem látja, és nem tudja, hogy a közmunkások beszámolásával és a külföldi munkavállalók beszámolásával sikerült statisztikailag ugyanazt a számot tartani ami 2010 előtt volt, és ismét csak a hozzád hasonló agyhalottak hiszik el, hogy (csak számpélda) 3 millió munkavállaló, vagy 2 millió + 1 millió eredményeként ugyancsak 3 millió végeredmény az hatalmas növekedés volt.
informatikusnal nincs butabb leny 2017.05.29 16:11:53
@Ekrü:

Mi lehet a célja? A valóság bemutatása.
Az Alien-tetralógia ikonikus főhősnője Ripley hadnagyként vonult be a felejthetetlen sci-fi karakterek dicsőségcsarnokába. Jómagam többször elgondolkodtam, hogy vajon a harmadik résztől miért kezdik hadnagyként (lieutenant, rövidítve Lt.) emlegetni az addig civil Ripley-t; ki, mikor, miért és hogyan…..
informatikusnal nincs butabb leny 2017.05.29 12:31:11
@Chief Brody:

"semmiképpen nem tisztként, amit a hivatásos katonák is hosszú kiképzés és tanulmányok után érdemelnek ki. "

Anno az előző "elnyomó" rendszerben az előfelvételisek ha jól emlékszem zászlósként, törzszászlósként kezdtek és nem túl sok, néhány hónap faszverés után min. hadnagyként léptek le. A katonai rangokat elég lazán osztogatták néha, főleg ha pénz és nemesi kutyabőr is volt a háttérben, sok "időt" és kaszárnyatakarítást lehetett megúszni.
Sőt, azt is elmondhatjuk, hogy ő áll mögötte. De az arckifejezéséből ítélve ez nem teszi különösebben boldoggá. Biztos már nagyon unja az amerikai elnökökkel való örökös találkozókat. (Nem.)..
Gombóc mondja Vihar a Biliben 2017.05.25 08:00:00
2 éve egy nagy vihar után írtam meg az első posztot a blogra, de még mindig ugyanott tartunk, sőt, ha lehet mondani, egyre inkább ugyanott tartunk, mint akkor. Miközben a Fővárosi Önkormányzat odáig van önmagával, bizonyos emberek világvárosként emlegetik a fővárost, s tudomást…..
informatikusnal nincs butabb leny 2017.05.26 08:45:05
@Vidéki László:

"Egyébként a tegnapi felhőszakadás tényleg semmiség volt a 2015-öshösz ahhoz képest, amikor az Andrássy úton olyan magasságban folyt a víz, hogy nem lehetett tudni, hol a járda."

Sok marhaságot firkálsz, de ezen kimondottan jót röhögtem. Számodra furcsa lehet, de egy eső nem úgy esik, hogy valami szabálykönyben megírtak szerint minden területre mindig minden esőben ugyanannyi jut.
Ritka szituáció, de egyszer sikerült azzal megúszni egy bőrig ázást, hogy az Izabella utcában átmentem az egyik oldalról a másikra, ahol ugyanis egy csepp sem esett. Talán 20 méter, hogy értsd a lényeget.
Tegnap lecsapott az özönvíz Budapestre. Trolik robbantak le, pincék áztak be, az utakon autók araszoltak a 15-20 centis, hömpölygő áradatban, a csatornarendszer hamar feladta, miközben emberek tömegei próbáltak a nagyvárosi trópusi kalandtúrává változott kedd estében haza- vagy egyáltalán fedett…..
Biztosan mindenkinek vannak olyan volt osztálytársai, ismerősei, akik csodagyerekként indultak, ám valamiért mégsem futották be azt a pályát, amit sokan jósoltak nekik. Mi lehet ennek az oka?..
informatikusnal nincs butabb leny 2017.05.25 08:22:16
@karandash:

" a visszabukott, túlkoros proligyerekektől. "

És végre eljött a Kánaán, ahol az agyhalottak tömege hatalomban tartja ezeket a visszabukott, túlkoros proligyerekeket élükön a tudatlan bosszúálló cigánnyal.
Az idén ötéves Erzsébet-program keretén belül nyugdíjasok is pályázhatnak támogatott üdülésekre. A kiírásból annyi látszik, hogy némi korlátozással jár az utalvány - csak bizonyos helyekre mehetnek a nyertesek, akkor sem főszezonban -, de nyilván egy áprilisi balatonozás is jobb, mint egy…..
Alig egy hete Bill Gates a saját Twitter fiókján keresztül megosztott néhány fontos tanácsot minden most diplomázott fiatal számára...
informatikusnal nincs butabb leny 2017.05.22 14:45:59
@Andy73:

Ford a maga területén újat alkotott, ő alapozta meg a mai tömeggyártást.
Billi a maga területén a DOS-t is sunyisággal szerezte meg, a winfost eleve lopta.

Nem lehet őket összehasonlítani.
A budapesti dugódíj bevezetésének csak az lehet a célja (amint az kellene, hogy legyen a célja minden állami intézkedésnek), hogy javuljon a lakosság életminősége. A dugódíj hatására meg kell szűnnie a dugók túlnyomó részének, továbbá javulnia a közlekedési viszonyoknak és a levegő minőségének.…..
informatikusnal nincs butabb leny 2016.08.09 18:57:22
@0.5 bit:

Minél több helyen vezetik be a parkolási díjat, annál jobb. A sok buzeráns kiköltöző miatt a fél városban nem lehetett megállni, mert hajnalban bejött a barom, lerakta a szarját és este 6-7 óráig dugig volt az összes parkoló.
Lehel környékén napközben fél óra volt a minimális helykeresési idő, amióta díj van bemegyek, leparkolok, annyi idő alatt mire régen helyet találtam addig van, hogy hazaérek. Flórián környékén nem jártam a díj óta, de ott sem nagyon lehetett megállni. Békási piac környéke full tele van egész nap, oda sem ártana a parkolóóra.
A szezon legterjedelmesebb közleményével vágott vissza a Fővárosi Állat- és Növénykert az ökobiciklit túltoló ligetvédőknek. Az önjelölt aktivisták 7, azaz hét darab állatkerti fa kivágásába kötöttek bele, hiszen az eset nyilván jól illett a Városligetet kiirtani és lebetonozni kívánó orbáni…..
Az Isten pénzét is propagandára költené a fideszes bagázs. Most 3 milliárd forintból indítanak  gyűlöletkampányt a menekültek ellen. Hogy újabb hónapokra eltereljék a szájtáti nép figyelmét az égbekiáltó belföldi problémákról, a saját bődületes korrupciójukról és kudarcos kormányzásukról. És most…..
Se köpni, se bunkózni nem szép dolog, de ezt kezelni - pláne egy minden bizonnyal ittas, tehát nem teljesen beszámítható állapotú személy esetében - épp egy biztonsági szakembernek kéne a legjobban tudnia.  Kedves Homár! A tegnapi este a Klikk gasztróbisztró előtt történt egy eset, ami feltette…..