Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Last Man Standing

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar sci-fi egyetlen igaz letéteményeseiként próbálják eladni magukat, közben még mindig nem sikerült elismerniük, hogy éveken keresztül loptak, és még mindig nem sikerült megérteniük, hogy hogyan kéne itthon külföldi szerzők novelláit kiadni...
Last Man Standing 2019.02.01 18:29:22
@Androsz: Én kimondottan szeretem a Windows 10-et!
1.       Kifogásokat gyártasz magadnak, amit olyan szintre fejlesztesz, hogy már magad is elhiszed, hogy csakis ezen a szent szombat estén nézheted meg a TV-ben tucadszorra is a Több mint testőrt (DVD-n sincs meg - ez mondjuk pont helytálló, mert videokazin -, és akut amnézia folytán biztos az…..
Last Man Standing 2017.08.13 14:08:03
Kevés hatékonyabb módja van az emberi kapcsolatok felégetésének, mint az, hogy pénzt adunk kölcsön a másiknak. Ráadásul egy amerikai felmérés szerint a kölcsönöknek csupán a felét fizetik vissza teljes egészében. A másik felét csak részben, vagy egyáltalán nem. Jó, mi?..
Fegyveres harcok idején rendszerint a békéltető jár a legrosszabbul - tartja a keserű, régi mondás. E klasszikus alapvetés igazságát mi sem illusztrálja érzékletesebben, mint a Tennessee-i pedagógus esete, akit a minap azért jelentettek fel, mert az evolúcióról tanított az iskolában...
  A magabiztos, értékes, csinos, de egyedülálló negyvenesek nincsenek elveszve! Ha már túl vagy a „hol találok párt?” kérdésen, azaz baráti körben, ismerősök által, vagy akár az internet segítségével  szeretnél ismerkedni, akkor merül fel több kérdés is: Milyen pasikat lehet megismerni 40 felett?…..
Kép: Császi Ádám Viharsarok című filmjéből Vidéken nincsenek melegek. Vidéken agglegények és vénkisasszonyok vannak. “Szegény Pista nem talált lányt magának, pedig fiatal korába milyen szép szál legény volt! Úgyhogy most az anyjával meg a macskájával lakik.” “Az Erzsi meg a Juli mindig is nagy…..
Egy Facebook-csoportban megint szóba került a szoftverlopás témája. A leggyakoribb érvek a beírók részéről: Ha lemásolok egy szoftvert az eredeti nem tűnik el a tulajdonostól Nem okozok vele kárt Te soha nem töltöttél le semmit feketén? Na akkor szépen sorban: Való igaz, hogy a másolat…..